Pripoj sa k nám!

Vonkajšia sprcha - inšpirácia

Vonkajšia sprcha je luxus, ktorý vám umožní opláchnuť sa po kúpaní v bazéne alebo po práci v záhrade; aby deti alebo domáce zvieratá so zablatenými nohami nezničili koberec predtým, ako vstúpia dovnútra; alebo jednoducho vyhrievať sa v radosti zo sprchy pod holým nebom pod slnkom alebo hviezdami.

Či už máte v úmysle postaviť si vlastnú vonkajšiu sprchu vlastnými rukami alebo plánujete nainštalovať hotovú voľne stojacu alebo nástennú. Vonkajšia sprcha môže byť jednoduchá a minimálna alebo prepracovaná a vyrobená na mieru s použitím materiálov, ako je drevo, tehla, dlaždice, kameň, štuky, betón a ďalšie. Pre jednoduchú domácu vonkajšiu sprchu na dvore si môžete vybrať jednoduchú sprchovú hlavicu pripevnenú k obkladu. Alebo si môžete postaviť priestrannú záhradnú sprchu so stenami na ochranu súkromia a veľkou dažďovou sprchou. Vaša vonkajšia sprcha môže byť vybavená iba opornou studenou vodou alebo môže zahŕňať teplé a studené možnosti, v závislosti od vašej inštalatérskej situácie a vašich želaní a potrieb. V závislosti od prostredia môže vonkajšia sprcha zahŕňať terénne úpravy, ktoré jej pomôžu splynúť s vonkajším priestorom a poskytnúť zeleň zvyšujúcu náladu. A ak žijete v teplom podnebí, môžete pridať vonkajšiu sprchu na terasu mimo hlavnej kúpeľne, ktorá vám dáva na výber sprchovanie vnútri alebo vonku.

Tu je niekoľko nápadov na vonkajšie sprchy v rôznych štýloch a prevedeniach, ktoré vás môžu inšpirovať k tomu, aby ste si vylepšili svoju záhradnú oázu, terasu, domček… Vonkajšie sprchy a všetko do domu a záhrady nájdete aj na našom e-shope eshop.stavba-az.sk 

Vaša Stavba od A po Z.

Pridajte Komentár