Pripoj sa k nám!

Vianočný stromček z pampovej trávy - inšpirácia

Ak plánujete tento rok niečo iné ako tradičný zelený vianočný stromček, tu ste správne. Vianočné stromčeky z pampovej trávy môžu byť to, čo hľadáte 🙂

Vianočné stromčeky z pampy sa dajú pomerne ľahko vyrobiť a pri správnej starostlivosti vydržia až tri roky. Obzvlášť dobre fungujú, keď sú kombinované s dekoráciou v štýle boho.
Pri výbere dekorácie pampového stromčeka je dobre ostať pri jemných tónoch a prírodných materiáloch. Pampová tráva má páperovitý vzhľad, takže jej vzdušnosť umocníte ozdobením napr. vtáčím perím, sušeným ovocím, drevenými ozdobami, mašľami v prírodných farbách.

Darčeky pod stromčekom sú ako doplnky k vášmu vianočnému stromčeku, bolo by dobré, aby s ním ladili. Zvážte farbu baliaceho papiera a mašlí tón v tóne so stromom pampovej trávy. Našim tipom je zlatý baliaci papier, ktorý rozohrá teplé tóny a k prirodzenému vzhľadu doladiť vrecovité mašle alebo špagát.

Príklady, ktoré sme našli, však dokazujú, že sú super všestranné a môžu pôsobiť ako chameleón, ktorý sa hodí takmer ku každému domácemu štýlu.

Vaša Stavba od A po Z.

Pridajte Komentár