Pripoj sa k nám!
záhradná nezakrytá ...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

záhradná nezakrytá terasa

735 Príspevky
84 Užívatelia
0 Likes
344.6 K Zobrazenia
(@marosiakk)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

makron to si ospravedlnujem, som rychlo chcel odpisat, kym som mal myslienku, tak som si to ani neuvedomil nejak. teraz je to uz hadam spravne. co sa tyka tej predajne, tak skor by som to nazval showroomom ako takou klasickou predajnou. ale tak vies aj tam samozrejme objednat. rovno, ze by si odchadzal s doskami, to asi nie, riesi sa to skor takto formou objednavok.

 
Publikované : 03/03/2022 1:10 pm
pinokio
(@pinokio)
Príspevky: 118
Estimable Member
 

stancuch jaj takto ze by to bolo? akoze zmysel to dava. tym padom, ked sa akoze pridava priamo pri vyrobe do tej zmesy, tak by to malo zniest viacej. a co je to za vyrobny proces? nieco specialne?

 
Publikované : 09/03/2022 11:08 am
burkk
(@burkk)
Príspevky: 58
Trusted Member
 

Pozeral som drevoplastové dosky, že by sme kúpili a dali na terasu ako podlahu. Zatiaľ tam máme len čisto betón. Pomaly si robíme, každý rok niečo vynovíme, tak teraz by som toto chcel konečne dať na poriadok. Máte s nimi niekto skúsenosť? Ako sa s nimi robí? Zvládol by som to aj sám, alebo teda s nejakým ďalším pomocníkom?

 
Publikované : 10/03/2022 10:17 am
(@liptok)
Príspevky: 22
Eminent Member
 

V pohode zvladnes aj sam si myslim, len nezabudni na to, ze tam treba este nieco dat pod tie dosky resp na ten beton. Ze to nemozes ukladat len jedno na druhe. Neviem, ci tam chces davat nejaku podkonstrukciu, alebo akym sposobom si to mal v plane riesit.

 
Publikované : 15/03/2022 2:27 pm



dumbo
(@dumbo)
Príspevky: 68
Trusted Member
 

neviem, ze koho si pozeral ohladne toho podkladu alebo teda podkonstrukcie, ale co mam v merku timbermax, tak ti robia aj jedno aj druhe a aj pokladaju podlahy z tych dosiek. vsak ono venuju sa teda asi primarne im, ale aj taketo roboty vedia zabezpecit. tym padom si vies objednat rovno celu terasu na kluc a mas to bez starosti. len ti staci mat nachystane miesto, kde to vsetko pojde. vyhoda aj v tom, ze ked sa to takto da spravit, tak to je aj skorej hotove, nez keby sa s tym clovek ma sam trapit.

 
Publikované : 18/03/2022 1:25 pm
(@gorhor)
Príspevky: 84
Trusted Member
 

dumbo tiez by som odporucil ich skusit oslovit. my sme riesili takto terasu hadam aj nejake tri styri roky dozadu. aj sme vtedy boli pozriet v Samorine, co maju showroom. ak si clovek nie je uplne isty, tak je fajn ist to takto popozerat pre lepsiu predstavu.

 
Publikované : 22/03/2022 11:20 am
makron
(@makron)
Príspevky: 50
Trusted Member
 

marosiakk tak to by nebol zase az taky problem. co sa dodania tyka, to nevies ako je? ze ako dlho to trva? ale myslim, ze to by zase nemalo trvat ze mesiac alebo kolko. ako ak nevies nevadi, vsak sa popytam na to, ked tam budeme. ale ze sa treba objednat, tak to dobre, ze hovoris, asi by mi to nenapadlo. aby sme sa nahodou neprehnali alebo tak. ale co som videl fotky aj vonku maju nejake veci na videnie, tak aspon to by sa dalo pozriet aj bez toho zajednania stretnutia.

 
Publikované : 24/03/2022 12:42 pm
pinokio
(@pinokio)
Príspevky: 118
Estimable Member
 

dumbo tiez som ich pozeral a zvazujem ich oslovit ohladne podlahy k bazenu. tam tiez treba mat nejak predpripravu, ci ako sa v tomto pripade kladu tie dosky? rovno na zem asi tazko, staci mat tu plochu vybetonovanu?

 
Publikované : 05/04/2022 11:43 am



labiak
(@labiak)
Príspevky: 28
Eminent Member
 

odporúčanie na niečo odolné a trvácne sa tu nájde? ohľadne podlahy na terasu mám na mysli. a teda, že bude terasa nezakrytá ako sa píše. preto aj píšem, že niečo odolné, keď to bude podliehať všetkým možným neduhom a vplyvom počasia.

 
Publikované : 05/04/2022 2:14 pm
brunho
(@brunho)
Príspevky: 53
Trusted Member
 

Uz dlhsie rekonstruujeme dom po starych rodicoch. Potreboval by som teraz poradit ohladne terasy. Je tam taka klasicka drevena podlaha. Teraz rozmyslame, ze ci ju nejak obnovit, zrenovovat alebo ju celu zrusit a spravit to nanovo. Len potom sa naskyta otazka, ze ci tam dat zase drevenu podlahu alebo vymysliet nieco ine. Myslim, ze keby sa rusi, tak skor by som sa priklonil k nejakej inej moznosti, lebo keby chceme ostat pri drevenej, tak by stacilo aj tu terajsiu len dat na poriadok. Len tomuto by som sa rad vyhol aj v buducnosti, ze treba s tym nieco robit dokolecka.

 
Publikované : 11/04/2022 2:31 pm
musinke
(@musinke)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

brunho hovoris to tak, ze v podstate si rozhodnuty zrusit tu drevenu podlahu a dat miesto nej nieco ine a len cakas, kym ti niekto nieco navrhne alebo poradi :lol:

 
Publikované : 13/04/2022 12:38 pm
 jume
(@jume)
Príspevky: 190
Estimable Member
 

brunho mas aj nejaku predstavu, co by si teda daval miesto tej drevenej podlahy? ja som rozmyslal nad nejakou dlazbou, ale to mi pride take moc chladne. potom mi napadol este aj taky tien kamienkovy koberec, neviem ako sa to presne vola, ale zase to ked sa nespravi dobre, tak sa to bude stiepat. takze vobec neviem, ze co spravit.

V záhrade si najviac oddýchnem.

 
Publikované : 21/04/2022 3:10 pm



.stm.
(@stm)
Príspevky: 129
Reputable Member Admin
 

Ak sa tu teraz náhodou objaví niekto, kto má skvelé skúsenosti so spoločnosťou "finderfax", alebo obdobne znejúcou ;), tak vás vypneme dámy a páni.

 
Publikované : 22/04/2022 1:38 am
burkk
(@burkk)
Príspevky: 58
Trusted Member
 

jume a ako spraviť konštrukciu pod tu podlahu? Akože keď to nechcem klásť rovno na zem, čo teda nechcem. To sa dá tiež nejak objednať alebo radšej vo vlastnej réžii to spraviť? Že čo sa lepšie vyplatí.

 
Publikované : 27/04/2022 2:56 pm
(@liptok)
Príspevky: 22
Eminent Member
 

To by som ti ani neodporucal davat rovno na zem. Jasne, ze si vies zajednat aj takto komplet montaz, to je uz na tebe, ze ako sa rozhodnes, ci si to vies sam spravit alebo to nechas radsej na niekoho ineho. Ale poradil by som ti pozriet si normalne niekde na nete, ze ake su moznosti tej podkonstrukcie a tak celkovo tej montaze. Lebo tebe moze vyhovovat nejaka ina moznost ako tuto ludom, vies ako.

 
Publikované : 03/05/2022 3:13 pm
Stránka 49 / 49
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..