Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Zaujímavé bazény na svete.

1 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
886 Zobrazenia
temy-az
(@temy-az)
Príspevky: 200
Člen Moderator
Topic starter
 
Luxusné rezorty vedia, ako môže krásny úsek vody s nádherným výhľadom prilákať hostí, ktorí hľadajú špeciálnu dovolenku. Nasledujúce miesta ponúkajú úžasné bazény, ktoré sú jedny z najpozoruhodnejších na svete.


10. The Tank

Hotel Golden Nugget v Las Vegas ponúka jeden z najunikátnejších bazénov na svete. Tento bazén, známy ako The Tank, obsahuje uzavretý trojposchodový tobogán, ktorý bezpečne prepravuje jazdcov cez obrovskú nádrž so žralokmi. Samotná nádrž s objemom 200 000 galónov je domovom približne 300 morských živočíchov vrátane mnohých hrozivo vyzerajúcich žralokov a rají. Hostia, ktorí nemajú radi tobogány, môžu stále plávať vedľa žralokov v bazéne, ktorý obklopuje nádrž na spodnom poschodí. The Tank má tiež vodopády, v ktorých sa hostia môžu čľapkať a 15 súkromných kabínok.
9. Nekonečný bazén hotela Perivolas

Hotel Perivolas, ktorý sa nachádza na ostrove Santorini v Grécku , sa nachádza vysoko na útese a ponúka bazén s nekonečným okrajom s nádherným výhľadom na Egejské more. Budovy okolo tohto elegantného bazéna sú navrhnuté tak, aby splývali s prírodným prostredím a sú vyrobené v tradičnom, ostro bielom štýle, ktorým je Santorini známe. Z paluby bazéna s výhľadom na more môže byť pre hosťa ťažké vidieť, kde končí nekonečný bazén a začína oceán a tyrkysovo modrá obloha. Je to určite pútavé a upokojujúce miesto, kde si jednoducho oddýchnuť alebo si užiť krásne plávanie.

eshop.stavba-az.sk

8. Six Senses Yao Noi Pool

Butikový rezort Six Senses v Thajsku ponúka svojim hosťom maximálne súkromie, pričom každá luxusná vila alebo suita sa môže pochváliť vlastným úžasným bazénom s nekonečným okrajom. Niektoré z bazénov s nekonečným okrajom sú sprevádzané súkromnými terasami, kde si hostia môžu dopriať súkromné kúpeľné procedúry. Hostia si môžu vybrať aj izby a bazény s nekonečným okrajom, ktoré ponúkajú výhľad na tyrkysovo modré vody zálivu Phang Nga. Tento krásny thajský rezort sa nachádza na pokojnom ostrove Yao Noi, ktorý je vzdialený približne 45 minút motorovým člnom z Phuketu. Hotel Six Senses sa nachádza na kopci, obklopený stromami a len pár krokov od pláže s bielym pieskom pod ním.
7. Bondi Icebergs Pool, Sydney, Austrália

Ak ste tento bazén ešte nevideli na Instagrame , sledujete nesprávne účty. Jedno z najzasnenejších miest na kúpanie sa dá ľahko nájsť na opačnom konci pláže Bondi v Sydney.
6. Hotelový bazén Joule

Luxusný hotel Joule, ktorý sa nachádza v Dallase v Texase, ponúka svojim hosťom veľmi unikátny bazén s nekonečným okrajom. Tento bazén s nekonečným okrajom, ktorý sa nachádza na 10. poschodí hotela, je vyložený 2,5 metra (8 stôp) za okraj hotela a môže sa pochváliť prednou stenou vyrobenou z plexiskla. Vďaka tomuto neobvyklému dizajnu sa plavci cítia, akoby sa chystali plávať hneď za okrajom budovy. Bazén je tiež vynikajúcim miestom pre hostí, aby získali skvelý výhľad na Dallas. Keď sa hostia nebavia vo vode, môžu relaxovať pri bazéne a vychutnať si skvelé jedlo a koktaily.
5. Bazény visutých záhrad Ubud

Luxusný hotel a kúpele Ubud Hanging Gardens, ktorý sa nachádza na Bali, sa môže pochváliť veľkolepým medziposchodovým bazénom s nekonečným okrajom, ktorý sa zdá byť neistý nad džungľou. Bazén s voľným tvarom sa dostal na zoznam najlepších svetových bazénov od Conde Nast Traveller. Okrem toho má každá z víl alebo apartmánov rezortu aj vlastnú terasu a súkromný bazén s nekonečným okrajom. Visuté záhrady Ubud sa nachádzajú vysoko na vrchole rokliny a hostia si môžu vychutnať nádherný výhľad na chrám Pura Penataran Dalem Segara, ako aj na okolitú džungľu.

eshop.stavba-az.sk

4. Four Seasons Safari Lodge Pool

Cestovatelia si nemusia lámať hlavu, keď idú na africké safari, najmä ak sa ubytujú v safari Lodge Four Seasons v Tanzánii. Táto luxusná chata sa nachádza v svetoznámom Serengeti a jednou z jej hlavných funkcií je bazén s nekonečným okrajom voľného tvaru s výhľadom na napájadlo, ako aj na pláne Serengeti. Po dlhom dni strávenom na safari si hostia môžu vychutnať plávanie v tomto bazéne s nekonečným okrajom a zároveň sledovať divoké zvieratá vrátane slonov a zebier, ako pred sebou pijú a šantia.
3. Rezort Tropical Islands

Rezort Tropical Islands sa nachádza v Krausnicku v Nemecku a je najväčším krytým vodným parkom na svete. Vodný park je vo vnútri obrovskej budovy, ktorá bola pôvodne postavená ako hangár zeppelínov, ale vzducholoď, v ktorej mala byť umiestnená, nebola nikdy postavená. Malajzijská spoločnosť kúpila hangár a zmenila sa na rezort Tropical Islands s dažďovým pralesom, plážou, umelým slnkom, palmami a niekoľkými bazénmi. Najväčším bazénom je 140 metrové (460 stôp) „Tropické more“ s rozlohou 4 400 metrov štvorcových (47 000 štvorcových stôp) navrhnuté tak, aby vyzeralo ako vody koralového ostrova.

2. San Alfonso del Mar

Rezort San Alfonso del Mar sa nachádza v meste Algarrobo v Čile a môže sa pochváliť úžasným bazénom, ktorý bol uznaný Guinessovými rekordmi ako najväčší kryštalický bazén na svete. Je dlhý viac ako 900 metrov (3000 stôp) a využíva približne 66 miliónov galónov filtrovanej a upravenej morskej vody. Tento obrovský bazén sa nachádza na pláži pred rezortom a ponúka hosťom veľmi veľkú a pokojnú alternatívu k brodeniu sa do mora. San Alfonso del Mar využíva špeciálnu technológiu, takže voda v bazéne je rovnako čistá tyrkysovo modrá ako more. Okrem toho je kúpalisko v lete približne o deväť stupňov teplejšie ako blízky oceán. Tento bazén je taký veľký, že ponúka množstvo aktivít súvisiacich s vodou, ako je potápanie, plachtenie a jazda na kajaku.
1. Nekonečný bazén Marina Bay Sands

Tento neuveriteľný bazén s nekonečným okrajom je posadený vysoko nad Singapurom na 57. poschodí luxusného hotela Marina Bay Sands. Tento bazén s nekonečným okrajom, ktorý sa nachádza doslova na okraji hotelového Sky Parku, má úžasných 500 stôp a môže sa pochváliť úžasným výhľadom na panorámu Singapuru. Nekonečný bazén je považovaný za najväčší v tejto výške na svete a z paluby bazéna vyzerá, ako keby doslova spadol z okraja hotela. Niet divu, že tento hotel a jeho úžasný bazén sú obľúbené u cestovateľov, ktorí navštívia Singapur.
[adsense01][/adsense01]

Súvisiace fórum :Stavba - Projekty, nápady

Zdroj :internet

Vaša Stavba od A po Z.
 
Publikované : 27/05/2022 3:58 pm
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..