ale hlavne je to pre takych ludi lepsie, ked je v dome riadene vetranie, ktore ma este aj filtre, ktore zadrziavaju rozne prachove kusky ako vetrat oknami normalne a tak vobec clovek nema pod kontrolou to, ze co sa do domu dostane, co doma budeme dychat
cash je to asi rok čo bývajú v dome, čiže tak približne aj s rekuperáciou fungujú a teda on si pochvaľoval a to nielen z tohto pohľadu aj keď jasné, že prioritou bolo pre neho zdravie dieťaťa, ale ono to prináša veľa výhod nielen toto, ja by som povedal, že to je komplexný balíček výhod a radosti
Pre niekoho áno, kto vie, čo to prináša, kto už je prípadne aj zvyknutí, ale sú ľudia, čo sú zvyknutí na klasiku, na bežné vetranie, tak tí sú voči takýmto veciam skeptickí
Akože áno, chápem to, že to má kopu aj iných benefitov, ale mňa konkrétne toto zaujíma, čo si písal o tej alergii. O tom, že to môže pomôcť, zmierniť, myslíš, že to môže mať nejaký vplyv aj na to jak často býva človek napríklad chorý alebo čo??
áno, neni to len o alergikoch, ale je to aj o bežných chorobách, predsa len je to postupné, riadené vetranie a keďže rekuperácia má filtre tak všetko, čo by sa normálne dnu dostalo, tak takto sa nedostane, ani prach ani nič také a taktiež aj to, že sa nárazovo nevetrá má vplyv na to, že ľudia nebývajú toľko chorí
Cash teraz ta zaujima len toto, ale poviem ti, ze by ta malo zaujimat aj mnoho inych veci. Najma aj to, ze ti toto riesenie jedna takato jednotka usetri v zime napriklad peniaze. Kedze nebudes zbytocne teplo oknami von vypustat, ked budes chciet vetrat. Ono sa to nezda, ale sa to nakopi
Áno áno, to aj mňa toto zaujíma, že ako je to s tými peniazmi, či aj po tejto stránke je to viditeľné, teda citeľné, že sa to aj na peňaženke prejaví tá počiatočná investícia, že to bolo dobrou voľbou
Pravdu mas v tom, ze na zaciatku si to vyzaduje viac penazi, ze to neni najlacnejsia zalezitost, ale to sa vrati, najma pri tom pocite, ono takto sa to neda nejako opisat, to si clovek musi podla mna len proste skusit, aby pochopil, ze to su peniaze na spravnom mieste