To by sa nemalo stat, ze by to bolo zle vypocitane, kedze architekt ti do projektu dava vsetky tieto potrebne udaje a on by sa nemal seknut. Mal by ratat aj s potrebnymi presahmi aj so vsetkym, co k tomu treba. Ale samozrejme, ze si treba dat na to pozor. Nam sa stalo, ze poliaci nam to tam nezapocitali a tym padom cena bola nizsia ale nebolo v nej vsetko. Od toho sme hned radsej odstupili!
Nicolas to vazne sa vam nieco taketo stalo???...Fuha, tak to aj dobre, ze ste radsej od nich dali ruky prec, lebo ktozvie ako by ta krytina vyzerala...Od poliakov mozme cakat vselico
Pre ľudí pevného predsavzatia a vytrvalosti niet nemožnosti.
Ano Dodik, stalo sa nam to! Ved keby nie, tak to tu nepisem. Len som vam chcel dat vediet, ze aj taketo veci sa stavaju a treba si na to davat pozor a poriadne si tie cenove ponuky pozerat, lebo nie vsetci to vedia dokonalo napocitat a spravit. To ano Ale vidis, aj tak ludia sa na nich obracaju. Po tejto skusenosti ja davam radsej zarobit slovakom ako im!
A dobre robis Nicolas...Ved aj ja som co sa tyka domu dal zarobit Slovakom...Na vsetko som mal Slovenske firmy...Ci to boli murari alebo co nam robili omietky v celom baraku,strechu a ostatne veci, vsetko vyslovene Slovaci...
Samozrejme, ze je suhaj...Lahsie sa dohaduje a ked aj bol nejaky problem, tak som ho vedel hned vyriesit...Neviem si predstavit, ako by som to napriklad Poliakovi vysvetlil, ked by sme sa nerozumeli...Vobec ale ze vobec nebanujem nase rozhodnutie!...
čaute ľudia bavíte sa tu o plechových krytinách a momentálne sledujem značku krytiny Ruukki a chcel by som sa pár info na nich spýtať. viete mi poradiť, ako majú riešenú kalkuláciu a dopravu? platí sa za to niečo? a aké všetky dokumenty potrebujem ku kalkulácií? dík
To je pravda, ze poskytuju dost vysoke zarucne lehoty a aj na odkvapove systemy davaju dobre zaruky....
Vejlon pokial je to este stale tak isto ako aj minuly rok, tak kalkulaciu a dopravu maju zadarmo...Co sa tyka kontaktu, tak ti pridavam link na kontaktny formular, ktory ked vyplnis, tak nasledni ta budu kontaktovat a co im bude chybat, tak to si od teba vypytaju, aby ti vedeli spravit cenovu kalkulaciu...Paci ten link: https://www.ruukki.com/svk/produkty-pre-strechy/kontakty/kontakty-na-obchod#contact-request