Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Re: rada - strechaTelemaniak no tak super, vitaj v klube
![]() ![]()
Re: rada - strechaa vlastne vy ked ste sa rozhodli ze idete stavat, mali ste poriesene vsetky uradne veci, co sa tyka projektu, rovno ste si tam volili aku stresnu krytinu, alebo je na to este cas, ze keby sa to riesi nejako postupne akoby sa tahali aj mury?
„Šťastný nie je kráľ či poddaný, ale ten kto našiel mier vo svojom dome.“
Re: rada - strecha@karlos36 vies co my hej, my sme to tak mali, ze v ramci projektu sme sa rozhodovali o vsetkom, lebo vlastne aby ti to aj schvalili a jedno s druhym a potom sa ti aj lahsie planuju navazky materialov ked mas vsetko uz v projekte.
Re: rada - strechaakoze aj ja som uz pocul ze by to malo byt v projekte, zrejme aj kvoli nosnosti alebo neviem, tieto technicke veci isli mimo mna nastastie, lebo ako laik chapes
![]()
Re: rada - strechaKarlos36 a ty teraz riesis projekt alebo ako to mas? Lebo uz som aj ja pocul, ze by to malo byt v ramci projektu poriesene, pravdepodobne aj kvoli technickym veciam nosnost a neviem co ale povedzme si, clovek ked si to nahodou rozmysli, co chce dat aku stresnu krytinu, podla mna zakazdym sa da dohodnut.
Re: rada - strecha@brankle ako ano je pravda, ze strecha a vlastne ved cela stavba je v projekte zakreslena a aby si dostal povolenie tak je na mieste aby tam bolo aj rozhodnutie ohladom strechy. neviem priznam sa ako to funguje, keby si chcel nejake zmeny, ale na co si to komplikovat, my sme si nechali poradit a rozhodli sme sa pre Tondach, dali sme to aj do projektu a hotovo
![]() ![]()
Re: rada - strecha@mino36 a aky typ konkretne ste dali? to uz bol vyber na vas, ale ste si presne na to, co ste chceli dali spravit vizualizaciu a podla toho ste sa rozhodli?
Re: rada - strecha@dodess a ty teraz vyberas nejaku skridlu ?
![]()
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia |
|