Ahojte,
idem kupovat vanu a chcel by som sa poradit. Je nieco co si mam pri kupe vane preverit ? Nechcem ju totizto menit po troch rokoch. Popripade ak mate nejaku dobru skusenost s niektorým s vyrobcov napiste. Každá rada pomôže..
Vdaka. KP.
Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Vyber vane ?Ahojte,
idem kupovat vanu a chcel by som sa poradit. Je nieco co si mam pri kupe vane preverit ? Nechcem ju totizto menit po troch rokoch. Popripade ak mate nejaku dobru skusenost s niektorým s vyrobcov napiste. Každá rada pomôže.. Vdaka. KP.
Re: Vyber vane ?no, asi bude dobre poradit sa v niekolkych predajnach a dat dokopy rozumy od viacerych predajcov. my sme kupili akrylatovu - podla ceny a po piatich rokoch sa nam objavila prasklina na dne a to sme ju osadili do purpeny poctivo.. ale je mozne ze tam niekomu nieco padlo
![]() ![]()
Re: Vyber vane ?Ahojte,
vybrať si správnu vaňu je veľmi ťažké. My sme mali podobný problém, akrylátová vaňa nám praskla, tak sme si pri kúpe novej vane dali veľmi zaležať a preštudovali sme si rôzne články o vaniach a materiáloch a nakoniec sme našli správnu vaňu na " caplast.sk " Síce cenovo sú o čosi drahšie ako akrylátové, ale výrobca ponúka záručný aj pozáručný servis. Máme ju už 3 roky a sme veľmi spokojný a preto vrelo odporúčame si pozrieť aj ich stránku.
Re: Vyber vane ?My máme tiež sprchovaciu vaničku od Caplastu a sme dostatočne spokojný. A firma okrem toho nám dala záruku 5+5 rokov, čiže 10 rokov a to svedčí o ich kvalite. len nie každý máme rovnaký vkus.
Re: Vyber vane ?tiež nemám dobrú skúsenosť s akrylátom, keď sme prerábali kúpeľňu, rozhodli sme sa pre rohovú akrylátovú vaňu, lenže po troch rokoch vyzerá strašne - samý škrabanec a to tam fakt nič ostré nepcháme
rozhodol som sa vymeniť vaňu a tentokrát stavím na klasiku - smalt
Re: Vyber vane ?Jednoznačne smaltovaná. Istota je istota.
![]()
Re: Vyber vane ?Vaňa je používaná každý deň, keď ste v domácnosti viacerí tak aj viackrát do dňa. Určite by som volil smaltovú, ako už tu bolo povedané, istota je istota.
Re: Vyber vane ?No, my pomaly chystáme stavbu domu, tak som zvedavý na čo sa nakoniec dáme. V byte máme akrylátovú a tá je po 8 rokoch pekne doškrabaná .. ale zas 8 rokov nie je málo
![]() ![]() Mail : info@stavba-az.sk , www.projekt.stavba-az.sk
Re: Vyber vane ?![]() ![]()
Späť na u.) Interiér, dizajn, zariadenie stavby Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia |
|