Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 34
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpiráciehlavne aby ten zlom nebol v sprchaci
![]()
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieakoze da sa evidentne hocijako ta kupelka vymysliet, co je vlastne super lebo vela ludi si asi mysli, ze ked je podkrovna tak sa tam vela vody namutit neda.
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieTo zdanie klame, každý priestor si ale vyžaduje indivindi prístup
![]()
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieMoze byt, ale mne sa taketo kupelne moc nepacia neviem im proste prist na chut
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieAle ked nie je ina moznost, tak by si aj do takehoot variantu isla, to som si isty
![]()
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpiráciehlavne aby v takejto kúpeľni bolo dostatok svetla, to by mal byť základ
![]()
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácienoo na to si treba dávať pozor, ale tak svetlo sa dá dodať zakaždým nejakým spôsobom. no za mňa, radšej by som mal kúpeľňu v miestnosti s normálnymi stenami
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieClovek ked vidi taketo krasne realizacie, tak ako aj ked som nikdy nad takouto kupelnou nepremyslala, mnohe z obrazkov by sa mi veru pacili
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieže, ono to dá človeku veľa, ja som teda doposiaľ nad takouto možnosťou ani len nepremýšľal, no tie vizualizácie sú tak zaujímavé, že by som sa veru niektorým nebránil
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieaj ked je to pekne, no neviem, aj tak by som taku kupelnu nechcel, kedze som dost vysoky, pre mna by to bohvie co asi nebolo
Príspevkov: 34
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|