Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 41
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bungalov v Mexicuveru, keby ma tam chcel niekto pozvat, ako bol by som celkom rad
Re: Bungalov v MexicuPáči sa mi celkovo aj to prevedenie a je to úplne iná stavba ako tu stavajú na Slovensku
Staviam si svoj sen
Re: Bungalov v Mexicutak to je jasne, to ako nase drevenicky v cicmanoch by sa im mohli zdat cudne. je to proste stavba prisluchajuca ich kulture
Re: Bungalov v MexicuNo a to sa da nejako prenajat, alebo je to len pre domacich? Som nezachytil.
Re: Bungalov v MexicuMyslim si, ze isto budu sluzit nejake aj pre turistov na prenajom
Re: Bungalov v Mexiculen pri takejto situácii sa za chvíľu nedostaneme nikam, nieto ešte do Mexika
![]() kto chce prežiť dobrú budúcnosť, nesmie premárniť nič zo súčasnosti
Re: Bungalov v Mexicuno to mas pravdu. zachvilu nam vsetky ostatne krajiny zakazu k nim cestovat. och kedy sa toto uz skonci
Re: Bungalov v MexicuPri pohľade zvonka by som si teda ani len netipol, že to vnútri bude takto fajne vyzerať.
Re: Bungalov v MexicuHmmm ze, ako keby vonkajsok nejak nekorespondoval s interierom, no podla mna je to super, ked takto nevies, co mas vlastne cakat
Príspevkov: 41
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Späť na Stavba - Projekty, nápady Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|