Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 41
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bungalov v Mexicumne sa to moc páči a palec hore architektovi aj projektantovi
Re: Bungalov v MexicuAko toto za mna nie, co ja viem, radsej nejaky rezort kludne, to by som zvladol
![]()
Re: Bungalov v MexicuTakto to mozno az tak moc lakavo nevyzera, nozas interier sa mi moc paci a kludne by som si dovolenku v takomto niecom skusila
Re: Bungalov v Mexicumne sa lubi aj vonkajsok, nieco ine proste ako klasicky hotel napriklad. ja by som nevahala ak by bola moznost tam ist
Re: Bungalov v Mexicudobre to vyzera podla mna, ale to je asi len cisto vec vkusu. o takom tu mozeme aj tak len snivat
![]()
Re: Bungalov v Mexicuhned by som tam isiel, aj sam trochu zrelaxovat
![]()
Re: Bungalov v Mexicupodla mna by nikto len tak takuto ponuku neodmietol a najlepsie by bolo, ak by bola zadarmo
Re: Bungalov v Mexicuheh tak ak by to bolo zadarmo, chcel by som vidiet toho, co by to bol odmietol
Re: Bungalov v Mexicuhaha, tak keby je to zadarmo, co si budeme hovorit, ale aj tak sa najdu narocnejsi, ktori to mozno odmietnu
![]()
Re: Bungalov v Mexicuno tak tych by som chcel teda vidiet
Príspevkov: 41
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Späť na Stavba - Projekty, nápady Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia |
|