Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemitak toto by bolo presne pre mňa, len neviem či by som ženu na to nahovoril
![]()
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemiNooo tak ja by som šiel hneď. Ako teraz by to mnohí podľa mňa potrebovali ako soľ byť trocha mimo reality
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemitak už tu boli domy čiastočne vo vode, teraz v zemi za chvíľku budú vo vzduchu
![]()
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemiheh a tak na to si pockame teda myslim si, este veru nejaky cas. ale ako mne sa tento dom velmi paci, len na take nieco treba mat aj vhodne prostredie a miesto, kde sa takyto dom vsadi
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemiTak doba ide do predu a ludia co maju na to hlavne financie si to daju naprojektovat a vidis, mozne je hadam vsetko.
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemihej to je pravda pokial su financie, tak je mozne postavit prakticky cokolvek
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemipresne dom podla mojho gusta
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemiHmmm paradny, hned by som taky bral, ak by som mal take moznosti
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemiTak kazdemu by sa podla mna taky domisko pacil, len neviem si predstavit ani tie mesacne naklady, ktore takyto domisko spotrebuje
Re: DOM VALLE DE BRAVO - Dom v zemiHoho no asi si mozme napisat, ze moc nizkoenergeticky asi nebude, no na druhej strane, kto mal na jeho vystavbu, tak isto ma aj na rezie
Späť na Stavba - Projekty, nápady Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|