Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Re: betonovanie v zimeTo by muselo byt aspon -5 aby to malo nejaky ten dopad, no snad uz taka zima nepride
Moj dom, moj hrad.
Re: betonovanie v zimedaj pokoj, konečne sa vytešujem, že budúci týždeň má prísť už poriadnejšie teplo
Re: betonovanie v zimeLen aby došlo ale tiež som čítal, že by mali byť teploty niekde okolo 2š až 25
Re: betonovanie v zimepockaj ale uz zacinaju zamrznuti aby sa to este nezvrhlo
Re: betonovanie v zimea tak to už taká tragédia podľa mňa nebude, hlásia že sa trocha ochladí a dážď ale inak nic nejak extrémneho
Re: betonovanie v zimechvála bohu ako čo som pozeral, tak budúci týždeň bude dosť upršaný, ale nejaké mrazy by už veru prísť nemali
Re: betonovanie v zimeteraz mrazy veru vobec nehrozia, teraz je zase ten problem, ze sa dobre betonuje ale tychlo to tvrdne a schne, tak to treba polievat. ale myslim, ze lepsie ako ked v zime mrzne a clovek nema na vyber a musi betonovat.
Re: betonovanie v zimeteraz je to najidealnejsie, len nie kazdy ma to stastie, ze moze to v lete realizovat, niekto sa s tym v zime musi popasovat
Re: betonovanie v zimeteraz susedovi akurat cez vikend mam ist pomoct, chce betonovat vodovodnu sachtu, cize dufam, ze pocasie nam bude priat
Re: betonovanie v zimeNooo to bude mat ale také už že ltt. Aj bude používať nejakú prímes do betónu, či použije klasický betón
Záhrada sa vám odvďačí keď sa budete o ňu starať.
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia |
|