Pripoj sa k nám!

Hojdačka Waterfall

Táto hojdačka Waterfall je vyrobená z ocele a je umeleckým dielom z hľadiska formy a funkcie, ktorá umožňuje tým, ktorí sa hojdajú, prejsť cez stenu vody bez toho, aby sa na nich dostala kvapka vody.

Oceľový hojdací rám drží rad mechanických solenoidov, ktoré dokážu vytvoriť rovinu vody , ktorá padá do dráhy tých, ktorí sa hojdajú. Vznikol z mnohých myšlienok, ktoré vznikli počas štúdia interakcie s vodou ako priestorom. Hovorí sa, že hojdačka Waterfall je len jednou zo série, ktorá sa bude hrať spolu s interakciou v inštaláciách a jazdách. Otvor, ktorý umožňuje prechod tým, ktorí sa hojdajú, je vytvorený precíznosťou, pričom počítač monitoruje cestu cez osi uložené kódovače, čo poskytuje vzrušenie z toho, že len tesne unikne z navlhčenia.

Voda recirkuluje cez solenoidové ventily, ktorých je 384, pričom všetky sú nezávisle ovládané v hornej časti hojdačky tak, aby vytvorili vodnú stenu. Voda pochádza zo zberného bazéna, ktorý je umiestnený na zemi a je čerpaný smerom nahor do 4-palcového rozvodného potrubia, ktoré napája solenoidy. Sú namontované rotačné kódovače na zhromažďovanie informácií o osi otáčania. Tieto sú schopné získať informácie, ako je rýchlosť každého švihu spolu s jeho uhlom . Tieto informácie sa potom prenesú do počítača a ten potom predpovedá činnosť jazdca . Je to počítač, ktorý vytvára dieru pre jazdca, aby sa cez ňu prehupol v presne ten správny čas.

Zdroj: youtube.com

Vaša Stavba od A po Z.

Pridajte Komentár