Ako na to - údiareň svojpomocne
ale teraz už ani nie je toľko miesta na to aby sa to mohlo v pohode uložiť aby to vydržalo na celú zimu
tak na to treba mat normalne zvlast aj mraziak aby sa to s inym jedlom v mraziaku nemiesalo
tak na to treba mat normalne zvlast aj mraziak aby sa to s inym jedlom v mraziaku nemiesalo
Prečo? Myslíš, že by v tom mal byť nejaký problém? Podľa mňa to je asi tak jedno nie?
Aj ja si myslím, že to je úplne jedno. Veď oni sa predsa medzi sebou nepobijú
Príroda nie je chrám, ale dielňa a človek je v nej robotníkom
to nie, ale tak je to cítiť, ono to tak akoby napáchne a neviem či to má niekto rád
Udiaren je jedno ci na klobasky ci na syry? Moze sa to miesat?
a preco nie? Ved vyudene bude aj jedno aj druhe a vonu to bude mat rovnaku
Zahmi jasné, že sa v jednej udiarni môže udiť všetko dokopy, to je úplne jedno.
oplati sa vobec mat nieco taketo doma?
Môj dedo mal udiareň a akurát minulý rok sme ju zrútili, lebo ju už nikto nevyužíval. Teraz to už málokto má
Pomaly ďalej zájdeš.
tak ked sa nerobia vyrobky, ze tam neni co udit tak je to zbytocnost
to sa este najdu ludia, ktory by si na zahrade spravili udiaren?? to je uz dost nevidane v tejto dobe, kedy dostat vsetko v obchode kupit
ked je niekto na dedine a robi si domaci syr tak to vyuzije. tak preco nie.
presne tak, poznám pár ľudí, ktorý sa venujú výrobe syra a klobások a oni majú domácu udiareň na dvore a pre nich to je super, lebo si to vedia sami zaúdiť. nemusia si to dávať cudzím, nemusia za to platiť, takže je to veľká výhoda.
Stále rozmýšľaš nad rovnakou vecou, no aj tak nevieš ako ďalej.
v tom videu je to celkom služne vysvetlené, takže by to mohol zvládnuť aj obyčajný človek. už teraz človek na tom internete nájde fakt všetko.