Aqua Arena / SR2015 - nom. č. 10
jasne, ze tie ceny u nas su vysoke, ale radsej podporim slovakov v tejto dobe
To je brutálna aréna, bol som tam s rodinou ešte minulý rok a páčilo sa nám tam. A keď aj pozeráme extrémne premeny, tak tam máte možnosť vidieť ako dobre to tam vyzerá. Super vybavenosť
Ten areal je riadne prepracovany to je fakt, pekne peniaze to aj stat muselo
tiež sa tam chystám, len nech táto pandémia už skončí, lebo ma to zaujalo, keď pozeráme extrémne premeny
uz sa tesim na ten okamih, kedy sa vsetky taketo areali otvoria a ludia tam budu moct chodit, velmi si to uz prajem
uz sa tesim na ten okamih, kedy sa vsetky taketo areali otvoria a ludia tam budu moct chodit, velmi si to uz prajem
Nie si sama, na to sa aj ja veľmi teším a keď si budem môcť ísť zaplávať, to bude úplne mega dobrý pocit!
joooj ani nehovorte, snad uz v lete bude situacia dobra a bude sa dat chodit na kupaliska a hlavne na dovolenky!
No tak aj keby som to neviem ako chcela, tak si myslím, že toto leto ešte budeme pozatváraní. No tiež mi to neuveriteľne chýba
Ale coby ved uz sa to uvolnuje, len zase ked sa ludia vsade tlacia, tak to nie je bohvieco
Nooo a pockaj co to bude zajtra prvy vikend po uvolneni. A ked sa otvoria terasy, tak to bude asi este vacsi masaker
Ani sa tomu necudujem, kazdy sa chce aspon trochu socializovat.
Svoju rodinu si nevyberáte. Tá je Božím darom pre vás, rovnako tak ako ste vy pre ňu.
janka tak to ano, to mas pravdu. hned je ten svet taky veselsi, ked je aj ludi vidiet na ulici a v obchodoch.
A túto aqua arenu už otvorili, či neviete? Lebo niektoré takéto veľké plavecké bazény ani neotvorili, lebo že sa im to neoplatí tak či náhodou mi neviete povedať, ako to je s touto arénou, hm?
Ak hej tak dozaista je to tiež s nejakými obmedzeniami, takže treba sa najskôr asi telefonicky na to informvoať
Hmmm väčšina čo som takto pozéral, má bazény ešte zavreté. Im sa neoplatí kvôli 6 ľuďom takto otvárať