KÚPALISKO ZELENÁ ŽABA / SR2015 - nom. č. 8
Je tam pekne, len mne sa nepáči keď je tam v lete miliarda ľudí
tak ale vies, ono sa to dalo cakat, ze tam bud e chodit vela ludi. predsa len, je to este take novsie kupalisko, pekne postavene
. no kto by sa nesiel kuknut
My sme tam napriklad este ani len neboli, teraz tam bol grape sa mi zda
Vsetko co sa deje ma svoj dovod
ano o tom som aj ja pocul, aj som nejake fotky videl, mne sa paci co v zime robili take akcie, ze nocne saunovanie
ano o tom som aj ja pocul, aj som nejake fotky videl, mne sa paci co v zime robili take akcie, ze nocne saunovanie
to fakt? ja som si myslela, ze ak akcie byvaju len v gine v besenovej..... pre mna novina, no super vediet. ale tak sa musis asi nahladit dopredu ze?
tiež som o tom nevedel, ale môže to byť fajn, tožvie či tam na také akcie chodí veľa ľudí
Isto hej. My ked sme sa tam boli kupat, ako tiez tam veru malo ludi nebolo, no nie je sa comu cudovat. Velmi pekne to tam spravili
a v tom Lucenci na tom novom kupalisku, ktore zevraj ma aj liecivu vodu ste uz niekto bol?
Tam je nejaké kúpalisko? To ani neviem, nechodíme tam moc
Ešte som tam nebol ale hádam sa tam dostanem tento rok. Vyzerá to celkom dobre na obrázkoch:)
my sme uz boli. 1 krat, no uz ted mozem povedat, ze sa tam isto vratime. krasny areal je to velmi
my sme uz boli. 1 krat, no uz ted mozem povedat, ze sa tam isto vratime. krasny areal je to velmi
ako s tymto mozem len a len suhlasit. fakt to tam paradne vyzera
mohli by ste mi niekto napisat ako to maju momentalne s otvaracimi hodinamI??
Na webovej stranke sa to neda najst?
myslim, ze tam by sa to malo dat a ked nie tak jednoduchsie bude si tam zavolat
Vyzerá to dobre, teda aspoň na obrázku. Musím navrhnúť žene