KÚPALISKO ZELENÁ ŽABA / SR2015 - nom. č. 8
na kupalisko je vstup 10,5 pre dospelu osobu na den, len mas to tam rozdelene aj na saunovy svet, kde su zas inak vstupenky
Tento rok aj kupaliska budu mat riadne straty, kedze ludia sa radsej nebudu chodit kupat aj keby ich otvorili...
No o tom sme sa minule so ženou akurát minule rozprávali, že ako budú na tom takéto zariadenia, či aj ke
Ď sa to všetko tak povediac uvoľní, či sa tí ľudia aj tak nebudú báť ich navštevovať
osobne si myslim, ze sa tam dostaneme az tak na buduci rok. my asi konecne poriesime bazen na zahradu a bude pokoj

Bude pokoj? Tak to potom nejaky velky bazen, co? Ale sak teraz uz asi aj bazeny budu otvorene, nie?

Budú ale asi bude kopa ľudí všade, keď ani na dovolenky teraz ľudia nejako nepôjdu

Toto leto je najlepšie je mať vlastný bazén doma na dvore, lebo na kúpalisko by som sa osobne ešte bál ísť, keď bola tá pandémia.

ale to sa tiez kazdemu neda vies ako. ja si myslim, ze bude aj tak menej ludi na kupaliskach kvoli tomuto
martulina teraz mám pocit akoby ani nič nebolo keď kopa ľudí všade neustále
To je ako pravda, niekedy mám na to doslova nervy, keď tie gudže ľudí vidím a to ešte aj bez rúšok. Proste nepoučiteľní

to by bol blazon, keby mal na kupalisko rusko

čo ty vieš pinokio, možno sa ho už nikdy nezbavíme a budeme chodiť aj na kúpalisko v ňom

nestrašte ako to sa radšej fakt budem kúpať len doma

No alebo nebudeme chodit vobec presne tak isto ako teraz
Myslim si, ze to chvilu potrva pokial ludia zase zacnu chodit do spolocnosti a na kupaliska a tak.