KÚPALISKO ZELENÁ ŽABA / SR2015 - nom. č. 8
nooo je to tam super, teda bolo. fakt ako asi jedno z najkrajsich, na akych som kedy bol
tozvie ako to bude v lete, ci vobec kupaliska budu fungovat, ale ja by som uz isiel niekam, najma do nejakej sauny

Aj keď by som si to moc priala, neviem, nemyslím si nejak, že aj takéto zariadenia otvoria. Bol by to veľký nával a tak isto aj riziko
Asi tak nejak sama som zvedavá, ako to bude od pondelka, keď sa toľko toho pootvára

co ti poviem, vsade bude chaos, rady, lebo niektori ludia sa nevedia dockat otvorenia a od rana budu stepovat vonku pred nakupnymi centrami
to možno iba takí, ktorí nechodia do práce. myslím si, že skôr poobede bude veľa ľudí v obchodoch. veď aj moja drahá sa dnes chystá, lebo už nemá nohavičky a také základné potreby
ale tak toto asi potrebovali
Ale ľudia sa bláznia a podľa mňa úplne zbytočne.
No ved to aj u nas boli luia jak odtrhnuti z retace a fakt sa bojim, ze pri takychto navaloch sa to o par tyznom zas vsetko zatvori a bude
Ja som este takto nakupovat nebol. Nemozem povedat, ze by sa nam co to uz nezislo, no davam si cas, pokial sa to aspon trocha ukludni
je to uz otvorene?.. je mozne ist do sauny?..

noo takéto veci sa mali otvárať včera tuším niekde som videla, od 27.5. ale napríklad aj tatralandia, tam sa dajú zakúpiť len 3hodinov vstupy, celodenné zatiaľ nie
preco to ma byt casovo obmedzene?
No mozno sa im tak postrieda viacej ludi. Chapes musia stale dodrziavat nejake limity co sa poctu navstevnikov tyka
Nemyslím si, že to je tým aby sa tam viacero ľudí vystriedalo, to bole obmedzenie kvôli opatreniam si myslím.
áno, možno je to tak, ako keď sa to tak vezme, s takýmito vstupmi si sa vie za jeden deň vystriedať viacej ľudí v rámci počtových obmedzení, ako keby si kupovali celodenné. potom by sa tí ľudia nevedeli tak vystriedať