KÚPALISKO ZELENÁ ŽABA / SR2015 - nom. č. 8
tak toto je pekné kúpalisko, ani o ňom neviem
ako vies potom, ze je pekne.... obrazky mozu predsa len klamat
co by nebolo, ako ja uz som tam bol tak preto mozem povedat, ze to tam vyzera velmi fajn. ani neviem, ci je taky styl na slovensku este niekde aj je
My sme tam uz boli tiez a zas mi to prislo take nijake, napriek takej velkej reklame, ktoru vtedy mali. Vela ludi a malo miesta, mozno aj preto sme si to tam tak nevedeli uzit, ako by sme chceli
v lete som tam bol prvy krat ale asi aj posledny..nepacilo sa mi tam..neviem, co vsetci na tomto kupalisku vidia..ved tam poriadne nic nie je, akurat prostredie okolo je pekne..
Najlepsi den na odpustanie je vcerajsok.
Takze hovoris, ze sa tam neoplati ist??
Myslim, ze kazdy to vnima inak, kazdemu ine kupalisko vyhovuje
napriklad mne nevyhovuje ziadne, ja sa takymto miestam oblukom vyhybam, clovek tam moze barco chytit
Tak na obrázku to vyzerá fajn, bohvie aká je skutočnosť. Najlepšie je vyskúšať a urobiť si svoj názor.
tak toto je pekné kúpalisko, ani o ňom neviem
ako vies potom, ze je pekne.... obrazky mozu predsa len klamat
Tak samozrejme že obrázky môžu klamať, ja len že to vyzerá na tom obrázku dobre. Ešte som tam nebol, ale isto pojdem kuknúť
nam sa tam aj v skutocnosti pacilo boli sme uz tri krat a ani raz kupalisko a sluzby nesklamali
osobne moc kupaliska rad nemam ale tu to bolo o niecom inom, clovek sa tak fakt citil dobre
Rád by som vedel ako to tu funguje v zime. Nejaké otváracie hodiny alebo nemáte skúsenosť? Sauny vonku by som chcel skúsiť
Pomaly ďalej zájdeš.
v zime ak dobre viem, tak len saunovy svet funguje
v zime ak dobre viem, tak len saunovy svet funguje
to fakt? a ja som si myslel, že je to v zime na komplet zavreté
Vseobecne by som bol uz za, ak by sa zima skoncila a nastalo by konecne teplo