Pripoj sa k nám!
Zaujimave riesenie ...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Zaujimave riesenie dveri

230 Príspevky
71 Užívatelia
0 Likes
147.6 K Zobrazenia
(@darhhia)
Príspevky: 35
Eminent Member
 

Irca36 sice ich este nemam ale ked sa nam podari uspesne prerobit nas domcek tak isto si chcem kupit taketo biele dvere. Velmi sa mi pacia ;) A co som sa znamych pytala, ktory maju tiez biele tak hovorili, ze udrzba nie je komplikovana. Staci ich utierat od prachu a ked sa nahodou uspinia. Ze zalezi aj od materialu ale oni vacsinou maju od Sapeli dvere a o tych mi hovorili, ze su dobre a kvalitne. Neviem, nebehala som este po dverovych studiach ale potom ked toho viacej pozistujem, tak ti dam vediet alebo naopak ty mi mozes dat vediet, kedze to budes asi skor riesit ako ja :) :)

 
Publikované : 03/10/2018 12:43 pm
(@jarifa)
Príspevky: 22
Eminent Member
 

ahojte, ahojte :) ;) mate niekto doma biele interierove dvere?? nieco taketo? (vid. fotky). ak ano, tak by som chcela od vas zistit aka je udrzba bielych dveri a ci vam po case nezozltli. za odpovede vopred dakujem ;) :)

my mame v celom dome biele dvere (vacsinou plne a asi dvoje take aj trochu so sklom), kedze ine som nechcela ani vidiet! :D zboznujem bielu farbu a ukecala som muza, aby sme si tam take dali a podarilo sa mi to ;) zatial netusim aka je udrzba, kedze v dome este nebyvame ale pevne verim, ze to bude v pohode. co mi kamosky hovorili, tak ziadna sa na biele dvere nestazuje. akurat to, ze ich musis castejsie cistit lebo je na nich vsetko vidno. z kade rozmyslas, ze budes brat?

 
Publikované : 09/10/2018 12:12 pm
(@brankle)
Príspevky: 45
Eminent Member
 

Biele su sice pekne ale nechcelo by sa mi ich neustale umyvat aby boli stale ciste :) :) Radsej nejake pekne v odtieni nejakeho dekoru ;)

 
Publikované : 10/10/2018 11:00 pm
irca36
(@irca36)
Príspevky: 38
Eminent Member
 

darhhia ved aj tieto su od nich, kedze u nich som si ich vyhliadla ;) :) tak tvoji znami tvrdia, ze je to dobra a seriozna firma? to rada pocujem, lebo nevedela som o nich doposial nic. mohla by si sa ich este prosim spytat, ze kolko trva vyroba a ze ci oni osobne chodia aj montovat ich dvere?

jarifa tak potom po case mi napis, ci je to take zle alebo sa to da v pohode zvladat :) rozmyslam, ze zoberiem z tej firmy, ktoru tu spomenula darhhia. ty mas od koho?

 
Publikované : 17/10/2018 5:59 pm



(@telemaniak)
Príspevky: 46
Eminent Member
 

Biele su sice pekne ale nechcelo by sa mi ich neustale umyvat aby boli stale ciste :) :) Radsej nejake pekne v odtieni nejakeho dekoru ;)

a čo by si ich musel umývať ty? my máme biele dvere ale čistenie je v réžií mojej manželky, ktorá také dvere chcela a preto bola hneď dohoda, že si ich ona bude umývať a tak aj je :lol: :lol: ešte ani raz som ich neumýval ale zase je pravda, že sú až tak často neni špinavé. nie je to vôbec zlé! treba len správny materiál zvoliť a potom to je pohodička :) :) :D

 
Publikované : 22/10/2018 11:51 am
vaio
 vaio
(@vaio)
Príspevky: 48
Trusted Member
 

irca36 tie druhe, ktorych fotku si sem pridala mame aj my doma ;) neviem, v ktorej firme si ich ty nasla ale my sme ich kupovali v Bratislave u Sapeli. mojej zene sa velmi zapacili a ked som sa aj viacerych ludi spytal tak mi povedali, ze oni su dobra firma. takze sme ani nevahali a hned objednavali. ved my ich uz mame dlhsie obdobie a stale su ako nove :)

 
Publikované : 02/11/2018 11:31 am
(@darhhia)
Príspevky: 35
Eminent Member
 

Irca36 ano? Tak to som nemala z kade vediet, ze su od nich. Lebo tie biele dvere su vsetky na jedno kopyto a z fotky nie je vidiet, ze su od nich. No dobre vediet :) Ano oni mi len pochvalovali tuto firmu. Tieto ostatne veci sa ich este spytam alebo ti to skusim pozriet na ich stranke, mozno sa to tam docitam :) Alebo ich skus priamo ty kontaktovat. Myslim, ze nebudu mat problem ti odpovedat na tvoje otazky ;)

 
Publikované : 07/11/2018 2:04 pm
(@stavbar97)
Príspevky: 14
Active Member
 

poradíte aj mne pls dobrého výrobcu alebo predajcu dverí v okolí Hlohovca? vďaka, veľmi mi to pomôže, keďže už len dvere potrebujeme a môžme sa pomaly sťahovať 8-)

 
Publikované : 12/11/2018 8:43 pm



martulina
(@martulina)
Príspevky: 30
Eminent Member
 

poradíte aj mne pls dobrého výrobcu alebo predajcu dverí v okolí Hlohovca? vďaka, veľmi mi to pomôže, keďže už len dvere potrebujeme a môžme sa pomaly sťahovať 8-)

"dobry vyrobca" - to je diskutabilny pojem. potrebujes dvere na mieru alebo mas typizovane otvory na dvere? aku mas predstavu interierovych dveri? v okoli Hlohovca ti sice neviem poradit nikoho ale viem ti poradit v Bratislave jedneho velmi dobreho predajcu a aj vyrobcu roznych a hlavne kvalitnych dveri. nevadilo by ti, ze by to bolo trochu dalej?

 
Publikované : 13/11/2018 2:13 pm
(@stavbar97)
Príspevky: 14
Active Member
 

nie na mieru Martina, klasické dvere mi budú vyhovovať. nie som náročný ale zase na kvalite si potrpím! vieš, zháňam dvere, ktoré mi vydržia minimálne 20 a viac rokov, takže nie také poľské papierové, tie v žiadnom prípade nechcem! pokiaľ by tam mali ozaj kvalitu za fajn cenu, tak by mi nevadila ani tá cesta. aké tam majú dvere? a robia potom aj dovoz alebo by som si ich tam musel ísť zobrať? čo je to vlastne za firmu? daj názov, možno aj budem poznať 8-)

 
Publikované : 06/12/2018 4:35 pm
irca36
(@irca36)
Príspevky: 38
Eminent Member
 

vaio uz som na predchadzajucej strane pisala, ze su znacky Sapeli, takze v podstate od toho vyrobcu, co mate aj vy. to je super, ze ste sa tu viaceri nazbierali, aspon viem, ze je to fajn firma a ze sa nemusim bat od nich objednat. vy mate uplne presne take iste ako som sem pridala??

darhhia uz som ich kontaktovala. nemusim mi uz nic zistovat.

 
Publikované : 11/12/2018 12:01 pm
(@darhhia)
Príspevky: 35
Eminent Member
 

irca36 ty si sikovna, ked si si uz vsetko pozistovala ;) :) A aj ste si ich od nich objednali alebo este nie?

 
Publikované : 02/01/2019 2:05 pm



irca36
(@irca36)
Príspevky: 38
Eminent Member
 

darhhia ked chcem, tak veru viem byt sikovna :lol: :D :D sice mi to dlhsie trvalo pokial som sa dokopala ale ked uz zacalo horiet, tak sme ich rovno aj objednali. ved aj tak este do konca februara budeme cakat na ich dodanie. ale aspon ze uz nemusim behat a hladat. nakoniec to vsetko dobre dopadlo a myslim, ze sme dobre vybrali. som zvedava, ako nam este zapadnu do bytiku. no velmi sa mi v predajni pacili viacere ich dvere ;)

 
Publikované : 07/01/2019 4:22 pm
špeko
(@speko)
Príspevky: 40
Eminent Member
 

@irca36 aj ste vyuzili tu ich first minute akciu??...

Najlepsi den na odpustanie je vcerajsok.

 
Publikované : 08/01/2019 11:48 am
irca36
(@irca36)
Príspevky: 38
Eminent Member
 

speko presne tu sme vychytali, ako si vedel? :) :D videl si to na ich facebooku, ze taku akciu ponukaju alebo ste aj vy nejake dvere objednavali?

 
Publikované : 10/01/2019 11:56 am
Stránka 14 / 16
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..