Oprava terasy 1000 krát inak, a len raz dobre
Tak pokiaľ sa robí terasa pri stavaní nového domu tak by to mali robiť tí čo ho stavajú, to je podľa mňa v rámci toho
My sme si dávali dostavať terasu dodatočne lebo sme pôvodne chceli radšej altánok na záhrade ako terasu ale nakoniec sme ti rozmysleli je to praktickejšie a musím povedať, že sám by som si na to asi netrúfol
je asi jedno, či sa robí dodatočne alebo priamo spolu s domom, hlavné predsa je aby bola spravená tak ako má, kvalitne a tak, aby sa nemusela v krátkom čase opravovať
My bývame na prvom poschodí v bytovke tak sme si rozšírili balkón a spravili sme si z toho takú malú terasu a v pohode sme to zvládli sami
ja som si tiež dorábal terasu k domu sám, teda s pomocou môjho brata ale teraz sa už dá na internete nájsť asi na všetko, plus existujú takéto fóra kde sa môže človek spýtať keď niečo potrebuje
No by ma porazilo keby mi niekto opravoval 1000 krát a len raz by sa mu podarilo dobre. Nemalo by to byť že raz a poriadne?
Príroda nie je chrám, ale dielňa a človek je v nej robotníkom
no asi aj malo ale tak vela ludi si vsetko najprv spravi za co najlacnejsie peniaze a potom to robia na desatkrat a len opravuju a opravuju donekonecna a vrazia do toho ovela viac penazi ako keby si to hned postavili poriadne len to maju rozlozene na dlhsie obdobie
Treba vediet najst taky stred medzi financiami a kvalitou a rozhodne, co je asi najdolezitejsie, tak ak sa necomu nerozumiem, tak to radsej necham na odbornika
prave to, najst si niekoho kvalifikovaneho to je asi najvacsim problemom,bo kazdy sa pomaly hra na frajera a chce si vsetko spravit silou mocou sam a potom o takto dopada
Ale niekedy je tazko najst niekoho spolahliveho aj medzi profesionalmi, ja som sa uz par krat takto oklamat, ze som si aj priplatil za "kvalitu" a nakoniec to dopadlo katastrofalne, nemoze si byt clovek nicim isty
Ale niekedy je tazko najst niekoho spolahliveho aj medzi profesionalmi, ja som sa uz par krat takto oklamat, ze som si aj priplatil za "kvalitu" a nakoniec to dopadlo katastrofalne, nemoze si byt clovek nicim isty
Samozrejme, ze aj take veci sa stavaju.. Tam je potrebne si predtym poriadne zistit ci je dobry alebo nie
tak na to su asi recenzie od inych ludi nie?
jasné, že si treba pred tým spraviť nejaký prieskum
no 1000 krat opravovat nieco by sa mi veru vobec nechcelo...:-/
V záhrade si najviac oddýchnem.
to by sa nechcelo asi nikomu, preto je lepšie to neflákať, hlavne takéto veci. veď to človek robí pre seba nie?