Pripoj sa k nám!
Oprava terasy 1000 ...

Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Oprava terasy 1000 krát inak, a len raz dobre

49 Príspevky
48 Užívatelia
0 Reactions
44.7 K Zobrazenia
 vali
(@vali)
Trusted Member

Tak pokiaľ sa robí terasa pri stavaní nového domu tak by to mali robiť tí čo ho stavajú, to je podľa mňa v rámci toho

Publikované : 25/07/2017 10:21 pm
deziro
(@deziro)
Estimable Member

My sme si dávali dostavať terasu dodatočne lebo sme pôvodne chceli radšej altánok na záhrade ako terasu ale nakoniec sme ti rozmysleli je to praktickejšie a musím povedať, že sám by som si na to asi netrúfol

Publikované : 26/07/2017 5:50 pm
kamtol
(@kamtol)
Eminent Member

je asi jedno, či sa robí dodatočne alebo priamo spolu s domom, hlavné predsa je aby bola spravená tak ako má, kvalitne a tak, aby sa nemusela v krátkom čase opravovať

Publikované : 27/07/2017 9:47 am
lubyo
(@lubyo)
Trusted Member

My bývame na prvom poschodí v bytovke tak sme si rozšírili balkón a spravili sme si z toho takú malú terasu a v pohode sme to zvládli sami

Publikované : 27/07/2017 12:23 pm

(@maroon)
Trusted Member

ja som si tiež dorábal terasu k domu sám, teda s pomocou môjho brata ale teraz sa už dá na internete nájsť asi na všetko, plus existujú takéto fóra kde sa môže človek spýtať keď niečo potrebuje

Publikované : 28/07/2017 3:32 pm
ewinna
(@ewinna)
Estimable Member

No by ma porazilo keby mi niekto opravoval 1000 krát a len raz by sa mu podarilo dobre. Nemalo by to byť že raz a poriadne?

Príroda nie je chrám, ale dielňa a človek je v nej robotníkom

Publikované : 31/08/2017 11:27 am
(@saratica)
Eminent Member

no asi aj malo ale tak vela ludi si vsetko najprv spravi za co najlacnejsie peniaze a potom to robia na desatkrat a len opravuju a opravuju donekonecna a vrazia do toho ovela viac penazi ako keby si to hned postavili poriadne len to maju rozlozene na dlhsie obdobie

Publikované : 31/08/2017 12:37 pm
staxi
(@staxi)
Eminent Member

Treba vediet najst taky stred medzi financiami a kvalitou a rozhodne, co je asi najdolezitejsie, tak ak sa necomu nerozumiem, tak to radsej necham na odbornika :D

Publikované : 31/08/2017 12:57 pm

jeniro
(@jeniro)
Eminent Member

prave to, najst si niekoho kvalifikovaneho to je asi najvacsim problemom,bo kazdy sa pomaly hra na frajera a chce si vsetko spravit silou mocou sam a potom o takto dopada

Publikované : 02/09/2017 10:05 am
(@smetos)
Eminent Member

Ale niekedy je tazko najst niekoho spolahliveho aj medzi profesionalmi, ja som sa uz par krat takto oklamat, ze som si aj priplatil za "kvalitu" a nakoniec to dopadlo katastrofalne, nemoze si byt clovek nicim isty

Publikované : 04/09/2017 1:30 pm
Adabert
(@adabert)
Trusted Member

Ale niekedy je tazko najst niekoho spolahliveho aj medzi profesionalmi, ja som sa uz par krat takto oklamat, ze som si aj priplatil za "kvalitu" a nakoniec to dopadlo katastrofalne, nemoze si byt clovek nicim isty

Samozrejme, ze aj take veci sa stavaju.. Tam je potrebne si predtym poriadne zistit ci je dobry alebo nie

Publikované : 05/09/2017 8:03 pm
(@jurinoo)
Eminent Member

tak na to su asi recenzie od inych ludi nie?

Publikované : 06/09/2017 4:32 pm

(@sagaro111)
Trusted Member

jasné, že si treba pred tým spraviť nejaký prieskum

Publikované : 07/09/2017 10:02 am
 jume
(@jume)
Estimable Member

no 1000 krat opravovat nieco by sa mi veru vobec nechcelo...:-/

V záhrade si najviac oddýchnem.

Publikované : 17/10/2017 9:34 am
(@bazant)
Trusted Member

to by sa nechcelo asi nikomu, preto je lepšie to neflákať, hlavne takéto veci. veď to človek robí pre seba nie?

Publikované : 17/10/2017 12:14 pm
Stránka 3 / 4
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..