Pripoj sa k nám!
CV - profivac skuse...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

CV - profivac skusenosti

46 Príspevky
13 Užívatelia
0 Likes
32.2 K Zobrazenia
Rolios
(@rolios)
Príspevky: 52
Trusted Member
Topic starter
 

seruste. mate niekto centralny vysavac tejto znacky? ak ano, co hovorite? vyhovuje vam? ma dobry tah? nekazi sa vam? poprosim o vsetky info, kedze sa akurat rozhodujeme ci od nich alebo hladat este nejake ine znacky/firmy. vdaka.

 
Publikované : 18/07/2018 5:04 pm
 iman
(@iman)
Príspevky: 19
Active Member
 

čauko. my máme od nich centrálny vysávač. pred tromi rokmi sme začali stavať a už rok bývame. po roku už ako tak viem ohodnotiť, či to bola dobrá investícia alebo nie. tým, že aj predtým som stále doma vysával, tak aj teraz v novom dome vysávam len ja a nesťažujem sa :) s týmto je to o veľa jednoduchšie a hlavne tichšie. má dobrý výkon a teda aj ťah. my sme s nim žiadny problém ešte nemali a snáď ani nebudeme mať. máme ale na neho dosť dlhú záruku, takže sa neobávam ničoho. ty už si ich kontaktoval? alebo ešte len na internete si prezeráš firmy a rozhoduješ sa? cenové ponuky už nejaké máš?

 
Publikované : 19/07/2018 1:41 pm
Rolios
(@rolios)
Príspevky: 52
Trusted Member
Topic starter
 

iman. dik, ze si napisal. praveze som este nekontaktoval nikoho, kedze sa este len rozhodujem. no do googlu ked som si zadal slova "centralny vysavac" tak mi vyhodilo tuto firmu a ako som si pozeral ich stranku a referencie, celkom som sa na nich namotal. preto som chcel vediet este aj skusenosti inych ludi a ci niekto tu je aj taky, ktory ma od niekoho ineho takyto vysavac. no zatial si odpisal iba ty. ked si pisal, ze mas dlhu zaruku, to je kolko rokov?? aspon nejakych 10-15?

 
Publikované : 24/07/2018 4:49 pm
bezka
(@bezka)
Príspevky: 26
Eminent Member
 

Pekný deň. Aj mňa by ste potešili, keby ste mi napísali výhody a nevýhody takéhoto vysávania. Oplatia sa peniaze investovať? Aký máte názor? Ďakujem!

 
Publikované : 25/07/2018 11:39 am



(@domidomika)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

mila @bezka ;) centralny vysavac snad ziadne nevyhody ani nema! ma len vyhody a to:
- cisty vzduch bez alergenov!
- setri cas a nabytok!
- kvalita a dlha zivotnost!
- absolutna vysavacia sila!
- menej hluku!
- ziadny kabel!
- setrny k chrbatu!
- jednoducha montaz!
- zvysenie hodnoty nehnutelnosti!
- setrenie nakladov a energii!

jednoznacne sa oplati investovat 2 tisicky na viac a mat takehoto skveleho pomocnika! my ho doma mame, tak viem o com hovorim!

 
Publikované : 26/07/2018 5:11 pm
bezka
(@bezka)
Príspevky: 26
Eminent Member
 

@domidomika fakt ani jednu nevýhodu si nepostrehla? :shock: To je super! Ako dlho už takýto vysávač používaš? Ako často ho musíš vyprázdňovať a ako to celé funguje? Snáď ťa neotravujú tieto moje otázky ale rozmýšľam nad ním, aj som si dokonca na internete čítala mnoho článkov ale osobné skúsenosti sú predsa vždy najlepšie! ;) :)

 
Publikované : 27/07/2018 1:08 pm
(@tomtom)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

my od nich máme celý centrálny vysávač - to znamená: všetko, čo človek potrebuje aby získal pohodové a pohodlné vysávanie ;) :)

 
Publikované : 30/07/2018 4:02 pm
Rolios
(@rolios)
Príspevky: 52
Trusted Member
Topic starter
 

domidomika. vsimol som si, ze aj vy mate doma centralny vysavac. smiem sa spytat od koho ho mate? a ako vam vyhovuje?

tomtom. mozes aj ty prosim napisat od koho mate centralne vysavanie? kto vam ho montoval a zabezpecoval? a taktiez ako vam vyhovuje?

som rad, ze sa tu konecne trochu rozbehla konverzacia a ze sa snad na zaklade vasich skusenosti uz aj ja rozhodnem.

 
Publikované : 02/08/2018 4:20 pm



alanuska55
(@alanuska55)
Príspevky: 19
Active Member
 

vsade citam, aky je super centralny vysavac ale stale neviem, ako takyto vysavac funguje? vie mi to tu niekto vysvetlit? vobec si neviem predstavit, kadial idu tie hadice a ako to cele funguje. som z toho jelen :( :( :(

 
Publikované : 07/08/2018 6:06 pm
(@domidomika)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

doposial vobec ziadnu @bezka. mozno po viacerych rokoch na nieco pridem ale zatial mi centralny vysavac pride ako bozsky pomocnik:D:D:D my ho mame nieco cez rok a zatial sme ho len dva krat vyprazdonovali. tieto vysavace maju dost velke nadoby na odpad a staci ich tak dva krat do roka vyprazdnovat. samozrejme zalezi od toho, ako casto ho budes mat naplneny. a co chces vediet ako funguje? tejto otazke som celkom nepochopila:/:/

dobre si si vsimol @rolios centralny vysavac mame. a mame ho od firmy Profivac. ako nam vyhovuje? no nam VELMI a hlavne mne, kedze vacsinou vysavam iba ja. konecne ma neboli chrbtica z vysavania!

 
Publikované : 14/08/2018 4:02 pm
(@tomtom)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

rolios nebudem ti sem písať názov tej firmy, keďže tá firma je spomenutá už v názve témy. my máme od nich centrálny vysávač a keď som si tu túto tému všimol, tak som aj napísal. keby sme mali od niekoho iného, tak sem nepíšem! a čo sa týka montáže a inštalácie, tak to nám oni všetko robili. my sme fakt nič nemuseli riešiť - v tomto to bolo super! a vyhovovať nám vyhovuje na milión percent - je to super pomocník! hlavne žena si ho pochvaľuje ;)

 
Publikované : 15/08/2018 10:52 am
bezka
(@bezka)
Príspevky: 26
Eminent Member
 

@domidomika super, to si ma potešila ;) A podľa čoho budem vedieť že je naplnený? Pozerala som si na internete ako taký centrálny vysávač vyzerá a to máš vlastne také potrubie niekde v pivnici a tam sa ukladá všetok bordel?? To nejako signalizuje keď to je plné?? Tomu princípu nie celkom rozumiem a preto som sa ťa pýtala, ako to celé funguje

 
Publikované : 17/08/2018 1:56 pm



michalka332
(@michalka332)
Príspevky: 37
Eminent Member
 

prosim vas, zhanam recenzie na tuto firmu na internete. chceli by sme od nich centralny vysavac do domu ale najprv som chcela vediet ci je to spolahliva a seriozna firma kedze v dnesnej dobe si musi clovek vsetko takto overovat :? je to smutne ale je to tak. takze radsej si to zistim dopredu ako by som mala potom plakat

 
Publikované : 21/08/2018 10:08 am
(@kardior)
Príspevky: 56
Trusted Member
 

prosim vas, zhanam recenzie na tuto firmu na internete. chceli by sme od nich centralny vysavac do domu ale najprv som chcela vediet ci je to spolahliva a seriozna firma kedze v dnesnej dobe si musi clovek vsetko takto overovat :? je to smutne ale je to tak. takze radsej si to zistim dopredu ako by som mala potom plakat

myslim, ze to takto stale bolo, ze si ludia zistovali informacie o firmach ale nemali vsetci este internet a preto si to hovorili medzi sebou. teraz to mame ulahcene tym, ze kazdy ma internet a ze si vieme vsetko vygooglit a vyhladat. je to velka vyhoda! no ale dost bolo mudrovania ohladom tohto. idem ti radsej napisat ohladom tejto firmy a cv. pytas sa, ci je seriozna tato firma?? my od nich cv mame a nemali sme s nimi ziadny problem. podla mojho nazoru je az moc seriozna a spolahlivna! na vsetkom co sme sa dohodli, tak to aj splnili. co sa tyka ceny, tak ta bola o trochu vyssia ako u druhej firmy ale zase profivac ma svajciarske vysavace, co je vyssia kvalita. ake veci ta este zaujimaju??

 
Publikované : 21/08/2018 4:13 pm
michalka332
(@michalka332)
Príspevky: 37
Eminent Member
 

vdaka za odpoved. za to som vdacna, ze sa to uz da teraz aj takto cez internet riesit lebo ja napriklad nemam v okoli nikoho kto by mal centralny vysavac doma. takze mi ani nic ine nezostava ako hladat takto. hej to som si vsimla, ze oni maju svajciarske tie vysavace, to ma potesilo lebo teda ratam s tym, ze budu kvalitne tym padom. zaujimalo by ma napriklad kde mate ulozeny priamo ten vysavac a podla coho ste vyberali aky silny vysavac potrebujete?

 
Publikované : 22/08/2018 10:56 am
Stránka 1 / 4
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..