Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

cim kurit?

813 Príspevky
87 Užívatelia
0 Likes
386.2 K Zobrazenia
hajnik
(@hajnik)
Príspevky: 138
Estimable Member
 

na takéto veci, že by ste mohli vyhorieť ani nemysli, to si ani pripúšťať čosi také nemôžeš, ale je faktom, že dnes stále sú ľudia, ktorí v rámci šetrenia si povedia, že si krb urobia samy, už neraz som o tom počul, že je najjednoduchšie objednať si cez net nejakú krbovú vložku a potom si ju obmurovať, len mňa by skôr zaujímalo, že podľa čoho si vie niekto vybrať cez net vložku, aký materiál použije na obostavbu? neviem pre mňa je to nepochopiteľné, kde sa dá nabrať toľko odvahy aby sa na to dal dakto sám :roll:

 
Publikované : 08/02/2019 8:11 am
(@marcelha)
Príspevky: 63
Trusted Member
 

tak objednat cez internet a podla ceny by som si vedela aj ja, to zase nehovorim, len ozaj by som potom asi trpla, ze ci sa nieco neudeje a zase nestoji mi to zato aby som tomu obetovala pokojny spanok chapes :roll:
v akych cenach sa kvalitnejsie krbove vlozky pohybuju? viete mi priblizne toto objasnit? kolko vas vysli tie vase? aby som mala lepsiu predstavu

 
Publikované : 11/02/2019 10:55 am
(@rastik_s)
Príspevky: 167
Estimable Member
 

o tomto by som vam vedel porozpravat, kedze som bol drzgros a objednal som vlozku cez internet a potom tie problemy, co prisli, to neprajem nikomu.
Zacal nam unikat dym do miestnosti a nevedel som co s tym, kde nastal problem. Ale to je tak, ked chces usetrit a kupis si sam vlozku, aj si ju sam obostavias, lebo sak aspon menej zaplatis a nebudes sa musiet na nikoho spoliehat. A kukni jak to dopadlo :oops: :oops: :oops:

 
Publikované : 12/02/2019 9:42 am
(@marcelha)
Príspevky: 63
Trusted Member
 

poviem ti, ze tymto si ma teraz celkom zaskocil, som netusila, ze fakt az taketo problemy by mohli vzniknut, ako si to ale potom riesil, ked vam zacal ten dym unikat?
ved to musi byt neprijemne :/

 
Publikované : 14/02/2019 9:35 am



jurjak
(@jurjak)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

Jasné, že to musí byť nepríjemné, neviem kto by niečo takéto vôbec ocenil, veď to je taký problém, že potom si aj dobre rozmyslíš, či vôbec budeš kúriť!

 
Publikované : 03/04/2019 12:01 pm
tamica
(@tamica)
Príspevky: 44
Eminent Member
 

Ja nemám síce skúsenosť s takýmito vecami, my máme krb v pohode, ale kamoška, tí mali problémy. Muž robil krb, čo majú doma. Krbovú vložku si zohnať od nejakého známeho za dobrý peniaz a asi po dvoch rokoch, už mali čierne stropy, skúšali to aj umývať a nepomohlo, tak premaľovali, ale to tiež bolo len na chvíľku :?

 
Publikované : 15/04/2019 10:40 am
p.a.t.
(@p-a-t)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

rastik poviem ti, ze toto je vec, z ktorej sa mozes len poucit, uz ked si tak raz spravil, uz proste s tym nic neurobis, hlavne, ze uz je to na poriadku, ze nezhorel dom!

 
Publikované : 24/04/2019 4:13 pm
(@rastik_s)
Príspevky: 167
Estimable Member
 

to keby sa nieco horsie stalo, tak neviem neviem. To uz by ma asi aj cela rodina opustila, ze co som to vykonal :lol:
Ale nechcem na to mysliet. Je to za mnou a som rad, ze nemusim celit tomu uz.

 
Publikované : 15/05/2019 12:21 pm



tamica
(@tamica)
Príspevky: 44
Eminent Member
 

Síce to už má na poriadku ale keby hneď na začiatku to bolo dobre urobené, tak by nemuseli byť problémy.
Len to málokoho asi napadne na začiatku. Ešteže u nás je všetko jak má byť :)

 
Publikované : 16/05/2019 1:59 pm
(@dammo)
Príspevky: 203
Estimable Member
 

Aj pre toto som ja písal už dávnejšie o tom, že je podstatné sa zamerať aj na to, kto je koľko na trhu a tiež aj to, že koľko toho má za sebou po tej profesijnej stránke.
Že koľko krbov. Aby ozaj som mal istotu, keď niečo idem dať robiť, že niekomu kto bude vedieť ako čo spraviť, aby mi dom nezhorel ;)

 
Publikované : 03/06/2019 10:51 am
(@wilino)
Príspevky: 112
Estimable Member
 

Chcel si v podstate dobre, len no celé si to nedomyslel, aspoň podľa toho, čo som sa dočítal, čo si písal. Sú veci do ktorých sa oplatí pustiť, že vieš, že si ich urobíš sám najlepšie a aj ušetríš, ale zase sú aj také pri ktorých sa neoplatí hazardovať. Najmä keď si vezmeš, že pár stoviek ušetríš, ale v zápätí ti môže vzniknúť škoda desaťtisíce eur, ak by šiel celý dom :|

 
Publikované : 06/06/2019 1:49 pm
(@storro)
Príspevky: 76
Trusted Member
 

je to riskantne, zo zaciatku som si tie hrozby neuvedomoval ani ja a myslim, ze takych ludi ako ja je ozaj mnozstvo, ale netreba sa spoliehat na vsetky informacie, co si vieme najst na nete, ja ked som hladal tak som nasiel vela znavodov, ze jak si krb urobit, lenze som rad, ze som si to nevytlacil a nerobil som podla toho, lebo dnes by som asi doma pocuval vycitky ;)

 
Publikované : 14/06/2019 12:14 pm



brancikol
(@brancikol)
Príspevky: 74
Trusted Member
 

niekedy je to proste tak, ze clovek musi na to dojst sam a poucit sa z vlastnych chyb ;-)

 
Publikované : 17/07/2019 3:00 pm
zahmi
(@zahmi)
Príspevky: 150
Estimable Member
 

Storro akoze nepoviem, su veci, co su fajn, co sa dozvies, docitas, lenze treba odlisovat, co je fajn, co je informacia co ta niekam posunie a co nie. Napriklad ja vnimam ako problem aj to, ze niekto si zakupi krbovu vlozku cez internet a este v nejakej super akcii, kupi si ju, ma ju doma a potom nevie co dalej, co s nou :roll:

 
Publikované : 05/08/2019 1:04 pm
(@jarino)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

zahmi, tak pri najhorsom si vie najst nejake navody a pustit sa do toho, len podla mna to neni dobra vidina, neni to dobry napad nieco take robit a to hned z viacerych dovodov.
A myslim si tiez, ze bezpecnost rodiny by mala byt proste na prvom mieste!!!

 
Publikované : 07/08/2019 9:27 am
Stránka 32 / 55
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..