Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

cim kurit?

813 Príspevky
87 Užívatelia
0 Likes
386.2 K Zobrazenia
(@nicolas)
Príspevky: 94
Trusted Member
 

Ked podla mna idealny recept na to co urobit, ako postupovat nejestvuje, lebo kazdemu sedi nieco ine. Ja napriklad sa musim stretnut s tym na koho sa mam v niecom takomto spolahnut. Musim vediet, ci ten clovek ma skusenosti, ci vie o com hovori. Chapes co myslim? Ze musim mu doverovat.
Ale cez internet by som v dnesnej dobe toto nekupoval. Dobre je to vyriesit naraz cez nejaku firmu, cez nejakeho krbara, aj vyber krbovej vlozky aj stavbu aj vsetko a tym padom aj zaruka je jedna na vsetko a je to bez starosti

 
Publikované : 19/11/2019 11:07 pm
(@wilino)
Príspevky: 112
Estimable Member
 

Nicolas čudoval by som sa ak by dnes niekto niečo také kupoval, cez internet, je pravda, že sú rôzne eshopy, ale tam ti nikto nič nevie garantovať. Áno je možné, že dostaneš dva roky akože záruku na krbovú vložku, ale krbár ten vie dať záruku len na svoju prácu, na tú obostavbu a keď sa niečo udeje, tak kde je problém, kto má niesť akože zodpovednosť, chápeš? To by bolo celé zvláštne a na dlhé lakte :roll:

 
Publikované : 20/11/2019 11:13 am
benrix
(@benrix)
Príspevky: 134
Estimable Member
 

ked ono v dnesnej dobe by sa maloktory krbar pustil do stavby krbu, s krbovou vlozkou, ktora nie je znama, s ktorou nema skusenosti ;)

 
Publikované : 21/11/2019 5:09 pm
miňan
(@minan)
Príspevky: 128
Estimable Member
 

Benrix preto krbári väčšinou si najskôr sadnú so zákazníkom a pomôžu aj s týmto, neviem o nikom, kto by nechal výber len tak na človeka :lol: To by bolo asi celkom veľké riziko :shock:

 
Publikované : 21/11/2019 8:09 pm



dudko
(@dudko)
Príspevky: 115
Estimable Member
 

Sú aj takí, čo urobia aj keď si len tak ty kúpiš krbovú vložku, len potom aj tak nemôžeš čakať, že sa ti bude zodpovedať krbár aj za tú vložku aj za svoju prácu, to je také, že keď sa niečo stane, tak tam ťažko odhadovať, kde nastala chyba, preto je to lepšie tak ako si ty napísal, že dať si poradiť a nekupovať si zvlášť nejakú vložku len skrz výhodnú cenu ;)

„Manželstvo je obdobie ľudskej existencie, keď je žena šťastná a muž ženatý.“ :D :D

 
Publikované : 26/11/2019 12:08 pm
hajnik
(@hajnik)
Príspevky: 138
Estimable Member
 

miňan, ale nájdu sa aj takí, keď máš nejakého známeho alebo suseda, čo sa na to chytí tak sa dá, aj za fakt dobrú cenu, že ušetríš kopu peňazí, len nie som celkom stotožnený s tým, či je to dobré, či je to dobrý nápad takto veci kupovať, že proste šetriť aj na práci aj na vložke, lebo časom sa to niekde prejaviť musí

 
Publikované : 29/11/2019 11:05 am
 mara
(@mara)
Príspevky: 155
Estimable Member
 

to vlastne by ten dotycny setril na vsetkom a to je k comu? Ja by som spavat nemohol keby som nemal istotu, ze je krb dobre urobeny, by som furt bol v napati aby sa nieco nestalo, ked by sme v nom kurili.
Radsej mat papier, mat reviziu komina, mat zaruku na krb, a tym padom aj istotu, ze je vsetko ako ma byt ;)

 
Publikované : 02/12/2019 2:43 pm
(@storro)
Príspevky: 76
Trusted Member
 

ano a najlepsie taku zaruku ktora sa bude vztahovat aj na krbovu vlozku aj na samotnu pracu, lebo ak si niekto kupi svoju nejaku vlozku podla svojho presvedcenia a tu si da obostavat, tak krbar nema preco garantovat kvalitu tej samotnej vlozky, ked napriklad nema s nou skusenost alebo co ;)

 
Publikované : 03/12/2019 9:10 am



(@jarino)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

ale podstatne je to, ze krbar o tomto cloveka oboznami, ze nepojde do toho, ja som nazoru, ze fakt firma, co ma skusenosti, znalosti, tak by len tak hocikomu takto krb neurobila, je to velke riziko a nestoji to zato!
A co, kurite uz naplno? Uz to nie je len krbom co? Uz aj cele kurenie treba mat spustene kedze zacali tieto minusove teploty :|

 
Publikované : 05/12/2019 7:32 pm
(@lamino82)
Príspevky: 102
Estimable Member
 

Jarino, tak pri tych teplotach co teraz su, tak myslim, ze je potrebne uz mat kurenie spustene naplno.
Predsa len dnes rano napriklad bolo -5, ked som vstal a siel cvicit, jasne, ze ta teplota moze pocas dna stupnut, ze mozu byt aj styri nad nulou, ale aj tak je to malo. Este tak na jesen v oktobri uplne staci krbom prikurit.

Ale zase je pravda aj to, ze kazdy ma rad ine podmienky doma, niekto potrebuje 22 stupnov mat a niekomu staci 20 a zase poznam aj ludi, ktorym je 22 malo :lol:

 
Publikované : 11/12/2019 1:03 pm
miflow
(@miflow)
Príspevky: 107
Estimable Member
 

o tom, ze 22 stupnov je malo, o tom by som ti vedel vypravat ;)
u nas najlepsie plavkova teplota :mrgreen:

 
Publikované : 12/12/2019 11:40 am
(@jodik)
Príspevky: 100
Estimable Member
 

lamino lenže som pozeral predpovede a teraz zase to pôjde hore.
Každému iná teplota vyhovuje, my napríklad musíme mať v obývačke a v kuchyni teplejšie, izby, napríklad aj spálňa to mi vôbec nevadí keď je tam tak chladnejšie potom sa aspoň aj lepšie spí, ale v obývačke tam teplo byť musí, predsa len aj keď len telku kukáme tak keď človek nerobí žiadnu aktivitu, tak rýchlo ostane chladno ;)

 
Publikované : 16/12/2019 1:37 pm



p.a.t.
(@p-a-t)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

jodik toto myslim, ze kazdemu viac sedi, ked je v spalni chladnejsie, je to na spanie lepsie, ja napriklad tak aj skor zaspim, ale ked chodime domov od svokrovcov, ze prideme v nedelu pod dvoch dnoch tak som rad, ze krb nam rychlo dom vykuri a mame pokoj, ze nemusime dlho cakat :) storro sak ty by si si to vzal na svoje triko? lebo ja nie, aj preto ja som to dal cele robit naraz, deltaku, aby proste som nemal problem, ze by mi niekto nedal zaruku alebo ze by mi nechcel urobit obostavbu skrz kvalitu vlozky alebo nieco take, lebo zrealizovat krb nie je lacne a ked uz tak nech je to v pohode spravene, este mi napadlo teraz k tomu, co som vyssie pisal, ze chladnejsie na spanie, ale teraz to netreeba s teplom ani v obyvacke prehanat aj bude v nej stat aj zivy strom :mrgreen: nie ze opadne po troch dnoch jak mojmu kamaratovi jeden rok :mrgreen:

 
Publikované : 19/12/2019 10:34 am
(@marcelha)
Príspevky: 63
Trusted Member
 

jodik ano, ja vcera na vecer som isla este na rychlo do obchodu, este nejake malickosti kupit a kukam ze 15 stupnov, reku to si zo mna niekto asi striela nie?
normalne nechapem, takyto december mi teda moc po chuti nie je :(

 
Publikované : 20/12/2019 3:09 pm
(@rastik_s)
Príspevky: 167
Estimable Member
 

pockaj tebe to po chuti nebolo, ale teraz tie minusove teploty, co zacnu, tak to aby si poriadne zacala kurit, dnes rano, co som pozeral bolo -10 :shock:

 
Publikované : 07/01/2020 1:00 pm
Stránka 36 / 55
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..