Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

cim kurit?

813 Príspevky
87 Užívatelia
0 Likes
386.1 K Zobrazenia
(@jarino)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

kazy krbar to ma inak, niektori nechodia, niektori chodia, ale tak najlepsie je ak si od BA nepozerat niekoho od Kosic, to je nezmysel, myslim, ze to ti je jasne. Tak pozeraj nejaku taku normalnu vzdialenost. Len si porovnaj ponuky ako take, aj kvalitu krbovych vloziek, aj komunikaciu s firmou. Nech sa ti nestane, ze nedodrzi firma vsetko co ma.

 
Publikované : 26/10/2020 2:31 pm
smidrs
(@smidrs)
Príspevky: 166
Estimable Member
 

Bullet budeš platiť za všetko, veď aj za krbovú vložku, aj za materiál na obostavbu a tiež revíziu komína a prácu. Takéto veci sú úplne prirodzené. Materiál aby bol starostlivo vyberaný to je podstatné, lebo niektorí krbári šetria na materiáloch len preto aby ti urobili lepšiu cenovú ponuku a to je nevýhodné pre teba.

 
Publikované : 27/10/2020 9:46 am
(@krokid)
Príspevky: 20
Eminent Member
 

Vďaka za odpoveď. Pýtal som sa vlastne preto lebo by som chcel ísť skôr na kvalitu a pozerám krbárov po celom Slovensku len som nevedel ako to funguje, či môžem napísať aj takým čo sú z väčšej diaľky, mne by to ani tak nevadilo platiť za cestu a tak, hlavne aby to bolo dobre spravené

 
Publikované : 27/10/2020 11:31 am
(@lamino82)
Príspevky: 102
Estimable Member
 

Krokid tak skor si zistuj kvalitu a odbornost jednotlivych firiem vokol seba to budes mat najlepsie ;)

Znamych si sa neskusal na toto pytat? Ci nemaju nejake skusenosti s niekym?

 
Publikované : 29/10/2020 11:46 am



(@dinotom)
Príspevky: 55
Trusted Member
 

lamino ked vies ako je to so znamymi, to je niekedy tazko, ja osobne nemam tieto veci rad, radsej si zistujem od cudzich ludi skusenosti, lebo viacej osohu mi to doposial prinieslo ;)

 
Publikované : 30/10/2020 9:19 pm
(@minusik2009)
Príspevky: 137
Estimable Member
 

krokid najlepšie je, keď si nájdeš firmu, čo ti urobí krb na kľúč, že dohodneš veci, oni prídu a urobia všetko ako ste sa dohodli, že vieš, že bude ti to robiť jedna firma a budeš mať kľud, žiadne stresy jak to bude a podobne.
Kukni aj ako firmy su dlho na trhu ;)

 
Publikované : 01/11/2020 7:03 pm
(@krokid)
Príspevky: 20
Eminent Member
 

Vieš čo pýtal som sa takých čo som vedel, že majú krb a väčšinou to majú tak, že už kúpili dom s krbom ale dokonca jedny vraveli, že s ním majú iba problémy, že znova by si tú firmu už nevybrali takže to som hneď vypustil. A koľko tak cca trvá kým spravia krb? Keby aj prišli z nejakej väčšej diaľky dá sa to stihnúť za deň alebo dva?

 
Publikované : 02/11/2020 12:32 pm
(@jarmilo)
Príspevky: 63
Trusted Member
 

krokid ty mas vyhodu, ze si ho vies dat urobit sam, ze vies ako to budes mat urobene, lebo ked sa nastahujes do domu, kde uz je krb, tak nevies kto to robil, v akej je to kvalite aky material bol pouzity a podobne :|

 
Publikované : 09/11/2020 1:06 pm



liaro
(@liaro)
Príspevky: 94
Trusted Member
 

za jeden deň asi nie, ale za nejaké dva tri dni môže byť krb hotový, ale veľmi to záleží od toho že kto krb robí či je skúsený, či vie čo ako, niektorým to ide od ruky, keď denne krby stavajú, takže aj podľa toho vieš, že na koho sa môžeš obrátiť ;)
aby bolo všetko v poriadku, aby si sa nemusel obávať o kvalitu a keď si písal o tých problémoch, tak jaké majú??

 
Publikované : 12/11/2020 5:54 pm
(@rastik_s)
Príspevky: 167
Estimable Member
 

liaro kvantum problemov moze vzniknut ked krb nie je dobre a spravne urobeny. Len to si clovek ani neuvedomi, kym s tym nepride do kontaktu :?

 
Publikované : 18/11/2020 7:10 pm
(@vladarko)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

stretli ste sa niekto s tým, že po rokoch vám krb vypovedal? Že sa objavil nejaký problém kvôli ktorému sa musel robiť úplne na novo?

 
Publikované : 18/11/2020 10:03 pm
brancikol
(@brancikol)
Príspevky: 74
Trusted Member
 

ked sa robia pravidelne revizie, ked je krbova vlozka kvalitna, obostavba tiez, tak nevidim dovod na to aby sa aj po case nieco prejavilo, ak sa prejavi tak niekde bol problem v podstate od zaciatku, preto je dobre ak je zaruka na krbovu vlozku viac ako dva roky, to mas aspon istotu, ze sa nieco nestane, lebo dnes mam pocit akoby ozaj niektore veci boli robene tak aby po zaruke zacali strajkovat alebo tesne pred nou :cry:

 
Publikované : 19/11/2020 6:45 pm



(@storro)
Príspevky: 76
Trusted Member
 

dvojrocna zaruka na krbovu vlozku je podla mna dost malo, to davaju na vsetko a teda uz viackrat sa mi stalo, ze tesne pred alebo po ako si pisal aj ty sa mi nieco pokaslalo a teda keby sa mi nieco take stalo po tych rokoch s krbom asi by som vyletel z koze :egmh:
vladarko ked si najdes spolahlivu firmu, ktora ti poskytne aj servis, tak je to v pohode, len sa informuj aj na to kolko krbar vobec realizacie robi ;)

 
Publikované : 23/11/2020 12:32 pm
(@krokid)
Príspevky: 20
Eminent Member
 

@jarmilo Hej ja to beriem ako výhodu, že my si ho môžeme spraviť podľa seba ako chceme a budeme hlavne vedieť aj aká je kvalita a budem minimálne kľudnejšie spávať potom
@liaro jaj tak to ale aj tak celkom rýchlo, ja som myslel, že to aj dlhšie trvá. a hneď sa potom môže akože začať kúriť a všetko?

 
Publikované : 23/11/2020 1:28 pm
(@mircho)
Príspevky: 144
Estimable Member
 

krokid ved tebe hned po stavbe krbu zakuria v nom, ukazu ti, ze ako sa kuri, ako je spravne rozkurovat, lebo to malokto robi spravne, nemalo by pritom vzniknut velke mnozstvo dymu, vtedy je to zle ;)

 
Publikované : 24/11/2020 7:24 pm
Stránka 41 / 55
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..