Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

cim kurit?

813 Príspevky
87 Užívatelia
0 Likes
386.2 K Zobrazenia
(@sofer)
Príspevky: 84
Trusted Member
 

toto uz inak nebude si myslim, ze zakazdym to bude uz len stupat, rok co rok a teda neplanovane vypadky elektriny a taketo veci, to najma v zime dokaze potrapit, cize mat taketo kurenie je vyhoda v mnohych ohladoch ;)

 
Publikované : 18/12/2021 7:33 pm
slivka15
(@slivka15)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

Koľko je taká normálna suma za krb? Že viem, že toto nie je ani drahý ani najlacnejší? Osobne by sme proste chceli niečo čo bude taká zlatá stredná cesta aby bolo všetko v poriadku.
Mysleli sme, že nebudeme dávať krb takto skoro, ale teda rozhodli sme sa, že by sme do toho išli keďže v zime ten pohľad do ohňa a to teplo má čosi do seba.

 
Publikované : 20/12/2021 10:11 am
(@reminderko)
Príspevky: 52
Trusted Member
 

Tak to zalezi si myslim od mnohych veci... Aj od typu vlozky aj od obostavby nie?... Tiez si tymto momentalne prechadzame a teda poviem ti, ze mam v tom mierny chaos... Akoze snazim sa zistovat si co najviac informacii... Ale na nete je toho tolko, ze jeden by sa zblaznil...

 
Publikované : 21/12/2021 11:23 am
jeniro
(@jeniro)
Príspevky: 35
Eminent Member
 

slivka ked to asi by celkom nemalo byt o cene, aspon teda viaceri mi to povedali, ked som sa pytal, ze asi s cim mam ratat, po akej sume pri vlozke pozerat a tak podobne ;-)

 
Publikované : 05/01/2022 10:22 am



(@rastik_s)
Príspevky: 167
Estimable Member
 

najlepsie ti bude najst si firmu, alebo krbara co sa tomu venuje uz roky aby ti pomohol, poradil ako vybrat a vsetko.
Budes to mat najistejsie, lebo vies keby si sa sam na to dal, tak to nebudes mat ani zaruku ani nic a ked ti to urobi clovek co sa tomu venuje, tak to budes mat aspon nejaku istotu.

 
Publikované : 13/01/2022 11:21 am
(@marcelha)
Príspevky: 63
Trusted Member
 

tych informacii je vela, hlavne nas zmiatlo, ze sme nasli aj take, ze vlastne postup ako si krb postavit, chvilku sme si mysleli, ze je to aj dobry napad, ale teda nie je :lol: :lol:

 
Publikované : 14/01/2022 2:25 pm
benrix
(@benrix)
Príspevky: 134
Estimable Member
 

no postup si najst mohla, na to som aj ja neraz narazil na nete, len podla toho sa neriad, nestavajte, lebo budes casom lutovat, ze si to tak urobila, ono na zaciatku sa to nezda, ale ked chces mat zaruku na vsetko a istotu, tak je najlepsie aby proste to robil clovek co sa tomu venuje!

 
Publikované : 17/01/2022 1:18 pm
slivka15
(@slivka15)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

No to cca viem, ale neviem aké sú rozdiely v tom, keď sú potom aj cenové rozdiely vieš.
Neviem nejako sa zorientovať v tom, že čo by bolo dobré, čo sa týka obostavby. Aký výkon, akú účinnosť aké presklenie, lebo je toho veľa. Keby boli len dva typy vložiek na trhu tak hneď by sa mi ľahšie orientovalo :lol:

 
Publikované : 18/01/2022 11:19 am



(@storro)
Príspevky: 76
Trusted Member
 

slivka tak presklenie to si vyberies podla toho co sa ti paci, len velkost krbu si nevyberies len tak od buka, pretoze cim je vlozka vacsia, tak tym je aj vacsi vykon a nie kazdemu to musi sediet, vies, ze proste velka vlozka velky vykon a to do malych bungalovou ako sa dnes po vacsine stavaju, tak to by nebolo dobre, to by zbytocne prekurovalo :?

 
Publikované : 20/01/2022 10:41 am
dudko
(@dudko)
Príspevky: 115
Estimable Member
 

Slivka ale keď ono sa to tak nedá, pretože každý dom si vyžaduje inú krbovú vložku, inú veľkosť, iné prevedenie, takže aj dobre, že už je ponuka široká, že je z čoho vyberať.

„Manželstvo je obdobie ľudskej existencie, keď je žena šťastná a muž ženatý.“ :D :D

 
Publikované : 21/01/2022 1:08 pm
miňan
(@minan)
Príspevky: 128
Estimable Member
 

Slivka myslím, že mnohí sa tu zhodneme na to, že sa neoplatí kupovať krb v hobby marketoch, čiže keď budeš pozerať, tak pozeraj predajne, ktoré sa venujú len čisto krbom a tam to bude o inom.
Aj čo sa týka poradenstva a o to ide aby si mala čo najlepšiu predstavu, že vlastne pre čo sa čo rozhodneš kúpiť.

 
Publikované : 24/01/2022 12:28 pm
(@jarmilo)
Príspevky: 63
Trusted Member
 

jasne, ze je to o tom, ze aky je dom, aky velky, aky priestor sa musi vykurovat, my sme davali robit akumulacnu obostavbu, aby sme vsetko bez problemov vykurili a aby u nas bolo prijemne, sme to preberali v Deltaku, ked sme si dohodli stretnutie, aby nam aj poradili akym smerom sa vybrat, aku obostavbu zvolit, aku velku vlozku, lebo teda zo zaciatku som mal z toho velky hokej :roll:

 
Publikované : 27/01/2022 12:47 pm



(@adamajs)
Príspevky: 33
Eminent Member
 

jarmilo ty ked si isiel na to stretnutie tak si nemal nejaku predstavu ani o type krbu aky chces akoze? aky velky a taketo veci?
lebo my pozerame obrazky, fotky po nete, ale je toho vela a zhodnut sa s mojou manzelkou to nie je jednoduche :aaaa:

 
Publikované : 31/01/2022 9:57 pm
tamica
(@tamica)
Príspevky: 44
Eminent Member
 

Ty môžeš, ale aj nemusíš mať predstavu, veď podľa mňa aspoň je to tak, že vyhľadáš krbára za to aby ti pomohol s výberom, aby ti poradil. A teda od toho to predsa aj je.
Tí môžeš akurát tam mať predstavu, čo sa ti páči akože na pohľad, ale to je úplne iná vec ako vyberať krbovú vložku a tak podobne ;-)

 
Publikované : 04/02/2022 1:45 pm
(@marceliak)
Príspevky: 51
Trusted Member
 

myslis, ze niekto to mal jednoduche? u nas to s nicim neni len tak, ze sa na prvu zhodneme, ale teda krb nechala zena na mna, ze to nech ja vybavim, ale tak pre nas je priorita aby krb vykuril vsetko, aby sme to nemali len ako pocitove kurenie, ze zazitkove, skrz atmosferu, ale aby ozaj to malo efekt

 
Publikované : 11/02/2022 10:40 am
Stránka 54 / 55
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..