Pripoj sa k nám!
Nízkoenergetický do...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Nízkoenergetický dom

604 Príspevky
67 Užívatelia
0 Likes
301.4 K Zobrazenia
salo
 salo
(@salo)
Príspevky: 54
Trusted Member
 

Jednotky nie sú hlučné, teda myslím, že je to také akurát ten zvuk. Je počuť, že jednotka ide, že funguje, že je v prevádzke, ale tak to je normálna vec. Ty si vieš hlučnosť pozrieť v parametroch jednotky, takže vieš si aj na to dať pri kúpe pozor.
Hlučnosť sa trochu môže zvýšiť aj sú filtre zanesené, že sa musí viacej namáhať. Čo by ťa zaujímalo ohľadne pasívnej??

 
Publikované : 30/03/2020 8:01 pm
(@vranco)
Príspevky: 13
Active Member
 

Je pasivna hlucnejsia od aktivnej? A tak na ten zvuk si podla mna clovek po case zvykne tak, ze uz to ani nevnima. Pasivna je pre hocijaky dom ze? Da sa namontovat aj do starsieho domu?

 
Publikované : 31/03/2020 9:19 am
(@renenro)
Príspevky: 91
Trusted Member
 

rekuperacia sa da dorobit aj do starsieho domu, len je to o niecom komplikovanejsie ako ked sa dava do novostavby, ale samozrejme, ze vsetko sa da, ked sa chce, ked je chut a ked su peniaze, asi tak by som to povedal ;-)
neni to dlho, co mam riadene, ale nespozoroval som, ze by pocas normalneho bezneho chodu bola nejako prehnane hlucna, ja by som to prirovnal chodu chladnicky, to je taka vec, ze si na to clovek casom zvykne, ze to uz potom vobec neriesi, nepride ti to postupom casu nejako divne 8-)
a ked uz ide o to, ci pasivnu ci aktivnu tak je nutne sa pozerat na dom ako na komplex, aby sa dalo zvazit, co bude lepsie, len jedna vec je ista, nemal by to byt vyber len podla ceny a nic jednoznacne nestratis tym, ked si pozres viac znaciek viac ponuk nech si rozsiris obzory

* téma bola upravená, nakoľko spomenutá značka výrobku sa v téme objavuje viackrát (tendenčne za účelom reklamy). Admin.

 
Publikované : 31/03/2020 8:04 pm
(@jokoko)
Príspevky: 13
Active Member
 

Tak potom je najlepsie riesit taketo veci uz pri samotnom projekte. Myslis, ze sa da vziat priamo do firmy a oni ti podla neho predostru najlepsie moznosti? Len bohvie, ci to aj v tychto casoch funguje

 
Publikované : 02/04/2020 1:17 pm



(@renenro)
Príspevky: 91
Trusted Member
 

aj to sa da, ale momentalne myslim, ze je najlepsie tieto veci riesit po telefone, pripadne mailom, v dnesnej dobe taka komunikacia nie je vobec problem aspon teda podla mna ;)
sme sice teraz obmedzeni tym aka je situacia ale ako sa hovori musime si vediet poradit za kazdych okolnosti nie? :mrgreen:

 
Publikované : 07/04/2020 2:50 pm
(@panoro)
Príspevky: 102
Estimable Member
 

mozno by si mohol napisat cca rozdiel v cene co sa tyka pasivnej jednotky a aktivnej, ze vlastne co je vhodnejsie po tejto stranke :mrgreen:

 
Publikované : 08/04/2020 5:15 pm
daffko
(@daffko)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

panoro, co jednotka to uplne ine ceny, ale vies usetrit nejake peniaze prostrednictvom investicneho voucheru, vies ci cca dakych 500 eur usetrit napriklad, len toto tiez nema kazda znacka a kazdy predajca, preto je dobre si pozistovat, kto to poskytuje ake akcie a ake su ceny, co ti vyjde najvyhodnejsie ;)

 
Publikované : 20/04/2020 4:33 pm
(@besso)
Príspevky: 122
Estimable Member
 

daffko jo jo, je najlepšie si pozisťovať viaceré cenové ponuky, kto má aké akcie, lebo čo značka, to iná cena a aj to môže ovplyvniť dosť výber :|

 
Publikované : 21/04/2020 12:35 pm



(@stewoo)
Príspevky: 16
Active Member
 

To je pravda a pritom ako ani by to nemuselo byt vzdy smerodajne, ze to najdrhasie je aj to najlepsie riesenie

 
Publikované : 22/04/2020 10:27 am
(@maroon)
Príspevky: 96
Trusted Member
 

daffko akým spôsobom niečo také funguje? ako sa k takému voucheru viem dostať?
a ozaj to má zmysel, že sa to oplatí? lebo niekto akcie, čo som mal chuť využiť aj v minulosti vôbec neboli také výhodné ako sa javili a len ma to tak akoby znechutilo :roll:

 
Publikované : 24/04/2020 11:55 am
brandys
(@brandys)
Príspevky: 59
Trusted Member
 

esteze som si to tu precital aj ja chcem taky voucher! :D to mozem dostat aj ja?

 
Publikované : 05/05/2020 2:16 pm
(@frantisekkk)
Príspevky: 18
Active Member
 

na toto si treba davat pozor, tiez som sa neraz takto okaslal, aby ste na tom nestratili viac ako ziskate. treba si dobre citat podmienky pri takychto akciach. ak to ale vie fakt nieco usetrit tak to treba vyuzit, kazda koruna navyse dobra, hlavne pri stavbe domu

 
Publikované : 12/05/2020 12:58 pm



(@domino5)
Príspevky: 94
Trusted Member
 

Brandys len voucher čo ja som zisťoval, tak to je štýlom, že si ho kúpiš a bude mať za nejaký ten čas raz takú hodnotu, ktorú budeš môcť využiť na kúpu. Nie je to ničím akože podmienené, že by si musel neviem čo splniť chápeš. Jedine to, že ho budeš môcť použiť nie hneď ale až o pár mesiacov. A nemá to každý výrobca.

Pomaly ďalej zájdeš.

 
Publikované : 22/05/2020 12:13 pm
brandys
(@brandys)
Príspevky: 59
Trusted Member
 

Aha, takze sa to oplati napriklad takym co by idu dajme tomu stavat dom ale este je cas na taketo veci, tak si len kupia ten voucher a potom zan mozu vlastne kupit napriklad drahsiu rekuperaciu lebo mu stupne hodnota?

 
Publikované : 25/05/2020 11:52 am
(@filhipo)
Príspevky: 91
Trusted Member
 

Brandys tak nejako je to. Oplati sa to, ked to nepotrebujes uz aj hned, ze ta tlaci cas. Ale oplati sa to podla mna, ta suma nie je vobec zanedbatelna, mozno niekto hodi nad tym rukou, ale myslim, ze pri stavbe sa kazda usetrena koruna zide, nie?

 
Publikované : 25/05/2020 3:57 pm
Stránka 23 / 41
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..