Pripoj sa k nám!
Nízkoenergetický do...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Nízkoenergetický dom

604 Príspevky
67 Užívatelia
0 Likes
301.2 K Zobrazenia
(@maroon)
Príspevky: 96
Trusted Member
 

malo by záležať, ale sú ľudia, ktorí sa ani na výmenu filtrov nechytajú, môj švagor je taký, tak tiež som mu zisťoval, keď my sme rekuperáciu od Nilanu dávali, že či aj filtre chodia meniť, keď niekto takto potrebuje a nemajú s tým problém, takže aj takto sa to dá, hlavne treba to mať na pamäti, to je základ ;)

 
Publikované : 01/05/2022 1:40 pm
(@koloska7)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

nechapem, ako si niekto nieco take moze dat a potom kaslat na to gro celeho. zdravsi vzduch bez cistych filtorv sa dosiahnut neda. no to je celkom fajn, ze ponukaju aj takuto sluzbu

 
Publikované : 01/05/2022 4:07 pm
(@filhipo)
Príspevky: 91
Trusted Member
 

No len to darmo budes vysvetlovat niekomu kto proste chce setrit. Ale pritom rekuperacia je setrenie same o sebe. Pretoze napriklad aj v zime ked sa vetra rekuperaciou, tak neodchadza zbytocne teply vzduch von a to je velka vyhoda.
Ked raz niekto uz si rekuperaciu da, tak by mal ratat s tym, ze sem tam aj nejaka udrzba je potrebna. Mna s tym oboznamili hned na zaciatku, ze je to podstatne.

 
Publikované : 04/05/2022 1:15 pm
(@mecho)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

ved ale tak by to malo byt. len vacsina by chcela malu pociatocnu investiciu a potom co najvysiu usporu, len ono to tak hned nefunguje a treba si k tej uspore pridat aj ten cas, ktory ti s niektorymi ukonmi, ktore uz nebudes musiet robit odpadnu. da sa povedat, ze je to aj taky komfortnejsi styl zivota s nou

 
Publikované : 05/05/2022 3:30 pm



Stránka 41 / 41
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..