Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

rada - strecha

88 Príspevky
37 Užívatelia
0 Likes
52.9 K Zobrazenia
vjt000
(@vjt000)
Príspevky: 117
Estimable Member
 

servus ludia. vidim, ze tu diskutujete o skridlach a potrebujete aj farby vidiet. nasiel som doma katalog, kde je prehlad palenych skridiel a taktiez povrchove upravy (vid. prilohy). snad vam to trochu pomoze a keby ste potrebovali este nejake ine info zistit, tak sa kludne ozvite.

 
Publikované : 11/01/2019 2:34 pm
(@dodess)
Príspevky: 53
Trusted Member
 

Je to mile od teba,ze si im takto ulahcil hladanie.No myslim,ze kazdy rozumny clovek si tieto veci v dnesnej dobe vie vyhladat cez google aj sam.Ale tak aspon si im usetril drahocenny cas :D

 
Publikované : 25/01/2019 2:16 pm
(@draco)
Príspevky: 63
Trusted Member
 

To je fajn Perlon, aspoň pomôžeš mnohým ľudom :Up: ;) Hej pozeral som aj na ich stránke a potom som si všimol, že aj @vjt000 sem pridal všetky typy a farby skridiel Tondach. My keďže chceme aj fasádu takú šedo bielu, tak rozmýšľame nad tmavou strešnou krytinou. A povrchovú úpravu ktorú odporúčaš? Asi tú glazúru, že?

 
Publikované : 29/01/2019 11:49 am
miflow
(@miflow)
Príspevky: 107
Estimable Member
 

servus ludia! ak by ste potrebovali nejake rady ohladom strechy, tak sa kludne mozte obratit na mna. mam dost vela skusenosti a postavil som si aj vlastny dom, tak budem vediet poradit aj ine veci. co sa tyka tych povrchovych uprav stresnych krytin, tak odporucam glazuru lesklu. nevidno na nej az tak spinu a stale je pekna - leskla ;) 8-) ak sa chcete dozvediet viac info, tak piste ;)

 
Publikované : 17/06/2019 12:49 pm



(@erwiana)
Príspevky: 53
Trusted Member
 

Miflow ;) :)

vies poskytnut aj nejake fotografie?

 
Publikované : 19/06/2019 12:36 pm
(@vladarko)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

prišiel som si po radu. mám starší dom a už na ňom potrebujem vymeniť strechu. nejako som do teraz nemal čas to riešiť, lebo šak stále práca a neviem čo, tak som sa rozhodol, že sa do toho idem konečne pustiť, už keď mi aj žena píli uši. aké kroky treba podniknúť, keď chcem vymeniť strechu? prípadne pre akú by som sa mohol rozhodnúť, čo je najlepšie na trhu?

 
Publikované : 26/08/2021 1:03 pm
(@pinocchhio)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

Vladarko to ked zena pili usi, treba konat :)
Ono najtazsie je do toho sa dokopat, to poznam. Ale teda co by si mal ako prve spravit je si dat omrknut krov, chapes ci je v poriadku stabilny a nezosype sa ti hned ako tam tu novu strechu das. To si zavolaj nejakeho majsterka co sa na to pozrie, no a potom uz len vyberat. Na trhu je toho vela co by si tak mohol dat. Mas nejaku predstavu, ci plech, skridla alebo co? Aby sme ti mohli lepsie radit.

 
Publikované : 30/08/2021 10:36 am
romulekus
(@romulekus)
Príspevky: 75
Trusted Member
 

Asi by nebolo na skodu uvazovat, ci aj ten povodny krov nezhodit a nespravit novy. Budes mat aspon istotu, ze je to vsetko spolahlive. Lebo na stary krov sa neodporuca davat len tak hocijaku krytinu aka sa ti paci alebo aku si zmyslis. Tym ze uz ma zrejme nejake tie roky za sebou. No a teda ak by si sa rozhodol aj ten zmenit, aku strechu by si chcel mat? Uz si nad tym uvazoval?

 
Publikované : 06/10/2021 1:10 pm



(@munch87)
Príspevky: 56
Trusted Member
 

Aha cize, ked robim novu strechu, tak sa mozem rozhodnut pre hocijaku krytinu? Ak som spravne pochopil, len pri tej vymene starej za novu by sa nemali davat tazke materialy :) To by sa potom zjednodusilo rozhodovanie, ked je toho tolko, si mozem vyberat od rana do vecera. Brali ste do uvahy aj farbu, ze aby sa hodila aj k domu, alebo ste len tak pocitovo vybrali?

 
Publikované : 07/10/2021 1:36 pm
(@petros)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

@munch87 áno približne tak nejak to je :) fúha, ani neviem, na čo všetko sme my napríklad mysleli pri výbere, ale tuším jedným z tých bodov bolo aj to, aby strecha pekne vyzerala a ladila s domom. ale na druhej strane, zrejme si videl domy, pri ktorých si si povedal, že niektorí na to vôbec neprihliadali, takže to je na tebe. aká sa vlastne tebe páči? máš už nejakú vytipovanú?

 
Publikované : 20/10/2021 12:24 pm
(@munch87)
Príspevky: 56
Trusted Member
 

Ako jasne, videl som aj take a rad by som sa tomu vyhol. I ked tazko je mi niekedy si predstavit aka farba by bola ok. Mne sa pacia napriklad aj take tmave, hneda, cierna. Vies co zatial nemam nic vytipovane, ani sa nejako nechcem hned fixovat na jednu, chapes je ich tolko aby som sa neunahlil a vy ste vybrali aku?

 
Publikované : 27/10/2021 1:52 pm
(@brankle)
Príspevky: 45
Eminent Member
 

ved a s nejakym architektom si nekomunikoval, aby ti spravil vizualizaciu s takymi typmi a farbami ako sa ti pacia? to by si snad kazdy tazko predstavoval, preto je dobre alebo skor lepsie to vidiet dopredu. nie ze vyberies taku, a nakoniec si povies, ze to nie je dobre, sak ta porazi.

 
Publikované : 28/10/2021 3:24 pm



romulekus
(@romulekus)
Príspevky: 75
Trusted Member
 

Munch87 aby si ale zase dlho nepremyslal. Ved ako ti uz napisali, nechaj si poradit asi aky typ a farbu si uz vyber ty. Ked si das nejaku zemitu, tmavsiu, podla mna tym nic nepokazis. Tebe to asi ani nejako neponahla ako tak citam, lebo si celkom nerozhodny ci?

 
Publikované : 03/11/2021 12:42 pm
(@petros)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

@munch ako podľa mňa by to nebol krok vedľa keby si si zvolil takú farbu strechy ako si napísal, či čierna alebo hnedá. dajú sa vybrať veľmi pekné farebné prevedenia. a už si sa rozhodol do čoho pôjdeš? zisťoval si si, kde by ti takú akú chceš vedeli dodať?

 
Publikované : 16/11/2021 11:16 am
(@munch87)
Príspevky: 56
Trusted Member
 

No predbezne som sa rozhodol pre hnedu. Bude to aj dobre vyzerat ako celok s domom, takze pokial ma neprehlasuje vlastna manzelka alebo zvysok rodiny tak to bude takto. Snad to pojde ako po masle. Vy ste co ste si davali robit strechu, tak kolko to trvalo?

 
Publikované : 25/11/2021 11:22 am
Stránka 4 / 6
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..