Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Roben vs. Tondach

86 Príspevky
55 Užívatelia
0 Likes
70.1 K Zobrazenia
(@pinocchhio)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

Ramt ani sa necudujem, skridla vyzera fakt najlepsie a je aj najkvalitnejsia a najdlhsie vydrzi. Vsak uvidite, co vam povedia vo firme, ktora vam bude stavat ten montovany dom. Daj potom vediet.

 
Publikované : 10/08/2020 11:36 am
(@mikulovci)
Príspevky: 35
Eminent Member
 

Pinocchhio ďakujem ako som si prečítal výhody, tak vyzerá, že pálená škridla je asi fakt najlepšia krytina. Len je pravda aj to, že vychádza cenovo najdrahšie so všetkých ostatných? Lebo to mi akurát predvčerom jeden kamarát spomínal, že škridla výjde dosť veľa :?

 
Publikované : 14/08/2020 2:22 pm
(@pinocchhio)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

Mikulovci nooo nebudem ta klamat, ale ano, ich skridle su najdrahsie v porovnani s ostatnymi ale zase na druhej strane aj ich kvalita je v porovnani s ostatni o mnoho lepsia! Uz sa musis sam rozhodnut, ci budes prihliadat na cenu alebo na kvalitu. Rataj s tym, ze skridlu budes mat na dome aj 50 rokov a mozno aj viac (vid. nasi stary rodicia). V tomto ta nebudem nijako presviedcat. Vsetko co bolo v mojich silach som ti napisal a uz rozhodnut sa musite sami!

 
Publikované : 19/08/2020 11:38 am
pederman
(@pederman)
Príspevky: 42
Eminent Member
 

Čaute!
My sme sa presne medzi týmito dvoma značkami rozhodovali, no napokon vyhrala krytina Tondach. Som si porovnával krytiny a vo všetkom mi vyšlo, že Tondach je lepšia. Akurát možno cena bola o niečo vyššia, keďže pálené škridle sú drahšie. No na cenu som sa až tak nepozeral, keďže v prvom rade som chcel kvalitnú a spoľahlivú krytinu, ktorá vydrží a nebudem mať s ňou problémy. Samozrejme, že sme rovno od nich brali aj všetko príslušenstvo a aj bezpečnostné prvky, ktoré by na streche nemali chýbať!

„Hlúpy človek sa učí na vlastných chybách, múdry človek sa učí na chybách druhých.“

 
Publikované : 14/10/2020 1:00 pm



ermino
(@ermino)
Príspevky: 30
Eminent Member
 

mozes mi prosim ta napisat, aku velku rozlohovo mas strechu a kolko ta cely material vysiel?

 
Publikované : 29/10/2020 12:54 pm
(@pinocchhio)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

Ramt este stale to nemas zistene????

 
Publikované : 12/11/2020 5:13 pm
romulekus
(@romulekus)
Príspevky: 75
Trusted Member
 

Normalne som si musel pozriet, ci roben este vobec existuje, lebo som o nich uz riaaadne dlho nepocul! Ak Vam ale mozem poradit, tak z tychto dvoch znaciek je isto lepsia keramicka skridla znacky Tondach. My sme stavali pred troma rokmi a dali sme Sambu 11 a brutalne tato krytina vyzera na dome 8-) Kludne ak mate nejake otazky, tak piste, rad poradim 8-) A zaroven prajem vsetkym vsetko dobre do Noveho roku 2021!

 
Publikované : 04/01/2021 1:22 pm
(@bojaro)
Príspevky: 55
Trusted Member
 

Existujú ešte ale taktiež som skôr zástancom krytiny Tondach, mám s nimi lepšie skúsenosti!

 
Publikované : 13/01/2021 12:28 pm



romulekus
(@romulekus)
Príspevky: 75
Trusted Member
 

Uz teraz to viem aj ja, ze existuje aj taka, ked som si to pozrel :lol: Jednoznacne aj ja odporucam keramicku palenu skridlu, ved ako som pisal, sam ju na dome mam 8-) A je skvela, super vyzera :Up:

 
Publikované : 01/02/2021 5:36 pm
klavirnika
(@klavirnika)
Príspevky: 53
Trusted Member
 

ahojte vsetci ;) viete mi prosim vas napisat aky je postup pri objednani skridle? na jar zaciname tahat este len mury ale nejako v lete by sme chceli zakryvat (ak pojde vsetko podla planov) a preto sa uz zacinam pozerat aj po krytine. prvy krat staviame, takze nemame ziadne skusenosti. budem rada, ked mi v tejto oblasti pomozete, dakujem ;)

 
Publikované : 05/02/2021 5:38 pm
(@tomtom)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

postup je celkom jednoduchý, nakoľko stačí zobrať projekt domu do stavebnín, vybrať aký typ krytiny chcete a oni by vám už mali spraviť cenovú kalkuláciu. niektoré stavebniny to robia zadarmo, niektoré za určitý poplatok. viem, ze niekedy aj priamo výrobca poskytuje takéto služby. ak by ste napríklad chceli Tondach (od wienerbergeru, tak oni to tuším tak majú, že zadarmo robia výpočet a kalkuláciu na škridlu).

 
Publikované : 12/04/2021 4:51 pm
liaro
(@liaro)
Príspevky: 94
Trusted Member
 

tomtom za poplatok?? tak to sa mi nestalo, že by niekto odomňa pýtal za kalkuláciu peniaze a keby to aj niekto spravil, tak by som sa otočil na päte a išiel by som inde. toto už by všetci mali robiť zadarmo.

 
Publikované : 14/05/2021 2:06 pm



klavirnika
(@klavirnika)
Príspevky: 53
Trusted Member
 

dakujem vam za odpovede, skridlu uz mame objednanu ;) postupovali sme tak, ako ste mi poradili a dobre ste mi poradili. no navstivili ste troje stavebniny a v tych, kde nam dali najlepsiu cenu u tych sme skridlu na cely dom objednali. ved rozdiel bol celkom slusny, co som sa az cudovala, ze niektore stavebniny vedia dat taku dobru cenu.

 
Publikované : 08/06/2021 4:50 pm
liaro
(@liaro)
Príspevky: 94
Trusted Member
 

klavirnika a čo vás to vyšlo? akú najlepšiu cenu vám dali?

 
Publikované : 11/06/2021 3:50 pm
(@niria)
Príspevky: 105
Estimable Member
 

nooo tak to zalezi asi aj od toho ake maju dohody medzi jednotlivymi firmami, kolko ich veci sa im tak najviac predava a ake maju rabaty, teda aku zlavu si mozu este dovolit dat, aby aj tak mali na predaji nejaky zisk. my sme tiez mali stastie a kupili sme skridlu si myslim, ze vo velmi dobrej cene

 
Publikované : 16/06/2021 2:39 pm
Stránka 5 / 6
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..