Pripoj sa k nám!
Výmena dverí v byte
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Výmena dverí v byte

64 Príspevky
33 Užívatelia
0 Likes
27.9 K Zobrazenia
deziro
(@deziro)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

*Annica úplne vážne, vidíš to, dobre, že si sa ozvala a dala tip. Aspoň teda pre mňa to bolo dobre, lebo som nemusel toľko pátrať a rovno som si ich pozrel. Keby mi ponuka nevyhovovala, tak jasné, že by som hľadal ďalej nejakých predajcov. Ale našiel som, čo bolo treba, tak viac som nešpekuloval. Povedal by som, že aj tých 5 týždňov, čo bola dodacia doba, bola dobrá. Kolega mi potom vravel, keď sme sa v robote bavili, že už mi prišli dvere, že oni čakali raz toľko. Záleží asi aj od koho človek objedná.

 
Publikované : 17/08/2021 1:08 pm
(@annica)
Príspevky: 68
Trusted Member
 

Deziro oni celkovo nemajú nejak dlhú dobu dodania. Hovorili, že tak tri až šesť týždňov. Samozrejme záleží od toho čo si vyberieš a koľko. My sme okolo mesiaca nejak čakali, presne už neviem. Naša objednávka nebola taká náročná na výrobu by som povedala. Podmienkou bolo len to, aby boli bezfalcové, inak sme dali robiť také klasické, žiadne výplne alebo takéto srandičky. Istotne záleží, od koho sa objednáva, preto je fajn si pozrieť už vopred, koľko sa bude čakať.

 
Publikované : 18/08/2021 2:40 pm
(@magdina)
Príspevky: 67
Trusted Member
 

moze byt, tazko povedat, co a ako bude. zrejme ani oni sami nevedia, co este vymyslia tento rok. to si si daval vtedy robit do celeho bytu alebo domu teda dvere? mi napadlo, ci aj podla toho sa moze odvijat ta doba dodania, ked uz sme to spominali. my sme si davali robit viacero dveri, nie len jedny a cakali sme dost kratko by som povedala. mesiac a pol je uplne super doba. kamoska mi hovorila, ze oni len tutu u nas v nejakom obycajnom markete kupovali dvere a tam na ne cakali vyse dvoch mesiacov. co by som cakala, ze to je proste v uvodzovkach pasova vyroba, ze to pojde rychlejsie. ale nase dvere na mieru boli rychlejsie vybavene.

 
Publikované : 06/09/2021 9:36 am
(@ado180)
Príspevky: 96
Trusted Member
 

magdina to vsetko zalezi aj od serioznosti firmy by som povedal. kazdy normalna chce mat zakazky co najskor vybavene, aby mohla prijimat dalsie, proste nech sa to toci, vies ako. my sme si davali tiez robit dveri, ako aj u vas. ked sme vybavovali, tak cakacia doba bola o nieco dhlsia, ale boli sme s tym oboznameni, takze to tam nerobilo problem. horsie, keby povedali menej a potom sa do stale a stale predlzovali. takto sme vedeli, kedy asi mame ocakavat, ze budu dvere hotove.

 
Publikované : 18/10/2021 2:00 pm



deziro
(@deziro)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

*Annica to je taká tá štandardná dodacia doba, čo majú v ponuke, hej? No veď jasné, že to môže potom odlišovať na základne kadejakých faktorov. Teraz sa kolega chystá kupovať dvere, tak som mu tiež ich poradil, aby skúsil pozrieť ponuku.

 
Publikované : 21/10/2021 2:15 pm
(@martink)
Príspevky: 90
Trusted Member
 

deziro nenasiel som, ze aka je ta dodacia doba. mozes mi to este raz napisat? lebo citat celu diskusiu, no neviem, jednoduchsie, ked sa takto opytam a by si to znova spomenul. a este podstatna otazka, ze o ktorom predajcovi ste hovorili. lebo zvazujem, ze by sa pomenili doma dvere, uz su take kadejake obite, dobuchane za tie roky.

 
Publikované : 30/11/2021 12:44 pm
 jume
(@jume)
Príspevky: 190
Estimable Member
 

som si vsimol, ze tu riesite dodaciu dobu, tak sa chcem opytat, ze ci sa teraz nejak predlzovalo dodanie, co sa tyka objednavok dveri, alebo o co vlastne ide? chcem k nasim objednat nove dvere vchodove, tak reku ci sa mam na nieco pripravit.

V záhrade si najviac oddýchnem.

 
Publikované : 06/12/2021 9:38 am
deziro
(@deziro)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

*MartinK ja že už mám teda vybraté, že si sa rozhodol, u koho si dáš robiť dvere, keď sa pýtaš konkrétne na dodaciu dobu. Z mojej skúsenosti by som ti poradil Sapeli. U nich je tá dodacia doba 3 až 6 týždňov. Samozrejme sa to odvíja od toho, že koľko toho budeš dávať robiť a aká bude náročnosť, keďže ozaj je toho viacero u nich na výber. Najlepšie skočiť k predajcovi a tam sa poinformovať bližšie.

 
Publikované : 14/12/2021 11:19 am



 jume
(@jume)
Príspevky: 190
Estimable Member
 

deziro tak to je v pohode si myslim, to by som zaokruhlil teda na mesiac plus minus. a kde sa daju pozriet nejak ich dvere. maju svoje predajne alebo showroomy, ako sa to teraz zvykne nazyvat po novom? reku ich aj zoberiem, nech sa to pozru sami, lebo to by som si peknu kulehu na seba vymyslel, keby nieco vyberiem bez nich.

V záhrade si najviac oddýchnem.

 
Publikované : 31/01/2022 9:33 am
deziro
(@deziro)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

Hej hej, môžeme to takto zaokrúhliť, ono to tak bude vo väčšine prípadov si myslím. Vieš čo, neviem o tom, že by mali priamo oni nejaký taký, že čisto kde len ich dvere ponúkajú. Bežne, kde kúpiš dvere, tak kúpiš aj od nich. Ja som si vtedy na ich stránke pozeral, kde sa dajú kúpiť. To je taká istota.

 
Publikované : 07/02/2022 2:40 pm
(@martink)
Príspevky: 90
Trusted Member
 

praveze nemam, ale mi hovoril sused, ze oni cakali na dvere dva mesiace. to kupovali z merkury ci odkial. tak som si hovoril, ze ked v takejto predajni to tak dlho trva, kde vlastne maju v ponuke taku velkovyrobu, tak ze ako to bude u nejakeho vyrobcu, co na mieru robi. som si myslel, ze tam to bude este ovela viac. ale tak to si ma potesil, ze vlastne nie, ze je to menej a to vlastne vychadza, ze aj o polovicu tak v priemere. to je slusna dodacia doba. skusim teda pozriet, co radis aspon na nete na zaciatok.

 
Publikované : 10/02/2022 11:05 am
pinokio
(@pinokio)
Príspevky: 118
Estimable Member
 

priatelia, rad by som posuvne dvere do steny, resp aj na stenu, to sa este uvidi, co bude ako vychadzat. na toto mate nejake odporucanie, ze na koho by som sa mal obratit? potreboval by som to aj tak trochu este prebrat s niekym kompetentnym, kym objednam jedny alebo druhe.

 
Publikované : 09/03/2022 10:21 am



(@gorhor)
Príspevky: 84
Trusted Member
 

pinokio ale vies o tom, ze ked chces posuvne do steny, tak to treba riesit este prv a nie ked uz budes mat porobene podlahy omietky a vsetko, hej? tam je potrebna nejaka predpriprava na to. tie na stenu su jednoduchsie, co sa tyka montaze. tak este aj toto skus zobrat do uvahy, ked tak. ale ked oslovis nejaku spolocnost, co sa specializuje na dvere, tak oni ti pridu aj na zameranie domov a potom sa riesi cenova ponuka na zaklade tohto. takze ak by si sa dohodol a prisli k tebe, tak by ti vedeli podla mna aj poradit, ze co by bolo lepsie a tak.

 
Publikované : 22/03/2022 10:07 am
vavrino
(@vavrino)
Príspevky: 63
Trusted Member
 

niečo zaujímavé z ponuky dverí by ste vedeli spomenúť? máme nejak potrebu oživiť to doma, niečo nové kúpiť a zmodernizovať domácnosť. poprerábané máme relatívne nedávno, takže nejaké väčšie zmeny, to nie je potrebné.

 
Publikované : 01/04/2022 10:33 am
pinokio
(@pinokio)
Príspevky: 118
Estimable Member
 

gorhor takze ked nechces nic kvoli dveram prerabat a upravovat, tak potom jedine tei na stenu, spravne? akoze nevadi, to uz mi na tom tak nezalezi, ci budu tak ci onak, dolezite je to, aby sa tam dali dat posuvne. akoze pozeral som si uz niekoho, ale necham si kludne poradit. lebo neviem, ze podla coho by som mal vybrat. a zase volat k sebe neviem kolko firiem na zameranie, tak to by som nerad. to uz nech pride clovek od firmy, kde ozaj budem davat robit aj tie dvere.

 
Publikované : 05/04/2022 10:40 am
Stránka 4 / 5
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..