Pripoj sa k nám!
Výmena dverí v byte
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Výmena dverí v byte

64 Príspevky
33 Užívatelia
0 Likes
27.9 K Zobrazenia
 jume
(@jume)
Príspevky: 190
Estimable Member
 

vavrino jedine keby si chcel aj vchodove dvere kupovat nove. ohladne toho by som ti vedel nieco povedat a poradit. to som teraz relativne nedavno riesil a bol som taky rodinny sprostredkovatel nakupu.

V záhrade si najviac oddýchnem.

 
Publikované : 12/04/2022 10:25 am
vavrino
(@vavrino)
Príspevky: 63
Trusted Member
 

jume vchodové ani moc nie práveže, skôr tie interiérové by som nejak nanovo prijal. možno aj nejaké zásuvné by som si vedel predstaviť do obývačky alebo niečo takéto inakšie a modernejšie. a nemali tam aj takéto v ponuke? lebo čo som zbežne pozeral nejakých výrobcov, tak to mávajú tak, že aj interiér vedia spraviť a aj tie vchodové. a to si nejaké špeciálne, že protipožiarne, protihlukové a tak?

 
Publikované : 19/04/2022 1:40 pm
 jume
(@jume)
Príspevky: 190
Estimable Member
 

vavrino ale vies co, vsak vyskusaj pozriet, tam co sme aj my kupovali. ide o Sapeli a oni robia aj take aj onake dvere, tak by ti mohlo nieco padnut do oka. neviem, ze ci potrebujes aj poradit ohladne vyberu alebo to sa sami rozhodnete. reku keby si skusil nejakeho predajcu potom pripadne. co sme boli my na predajni, tak ozaj v pohode panko nas vybavoval, ze aj poradil, odporucil a tak. hej hej, normalne take poriadne vchodove dvere nech to su, nie len nejake obycajne.

V záhrade si najviac oddýchnem.

 
Publikované : 21/04/2022 2:53 pm
(@gorhor)
Príspevky: 84
Trusted Member
 

pinokio pokial chces posuvne, tak ano, potom jedine tato moznost. ale vsak nevyzeraju zle taketo dvere. no ved to nie, ked tak si dat porobit najskor nejake ponuky a potom sa uz rozhodnut pre niekoho, kto ti pride na to zameranie.

 
Publikované : 05/05/2022 3:30 pm



Stránka 5 / 5
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..