Pripoj sa k nám!
CA-PLAST - Slovensk...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

CA-PLAST - Slovenský výrobca s tradíciou

3 Príspevky
3 Užívatelia
0 Likes
1,461 Zobrazenia
lexikon-az
(@lexikon-az)
Príspevky: 36
Člen Moderator
Topic starter
 
CA-PLAST vznikol prvotne so zámerom vyrábať vložky do vaní zo sklolaminátu s povrchom gelcoat. Určite si ich mnohí z vás pamätáte – tieto vložky sa montovali ešte do starých smaltových a plechových vaní, ktoré máte možno ešte aj dnes vo svojej kúpeľni alebo v kúpeľni u svojich rodičov.


Spoločnosť CA-PLAST má už viac ako 20 ročnú tradíciu. Bola založená v roku 1999 ako rodinná firma v Čadci. Spoločnosť začínala s výrobou vložiek do vaní systémom "vaňa do vane". Postupne sa sortiment rozširoval o vane, sprchovacie vaničky, umývadlá, obkladové panely, panely k vani, ozdobné lišty, priestorové vane a liaty mramor. Charakter technológie výroby spoločnosť predurčuje k manufaktúrnej výrobe, nakoľko vyrába výrobky výhradne ručne. Pritom si stále udržiava štatút rodinnej firmy bez akejkoľvek zahraničnej účasti. Pri výrobe používa kvalitné a zdravotne nezávadné materiály.

eshop.stavba-az.sk

Povrchová úprava je sanitárny GELCOAT nadpriemerných kvalít na báze izoftalánovej kyseliny v kombinácii nenasýtenej polyesterovej živice a prírodných materiálov. Cieľom firmy je hlavne kvalita a spokojnosť zákazníkov, zabezpečenie kvalitného servisu pre našich zákazníkov, vybudovanie spoločnosti, ktorá je stabilná, schopná dlhodobo dosahovať očakávané výsledky a vyrábať výrobky najvyššej kvality.

eshop.stavba-az.sk

Spoločnosť vyrába vane rôznych rozmerov a bezbariérové vane s dverami pre seniorov a imobilných.

Taktiež ponúkajú možnosť úpravy už existujúcej vane v kúpeľni, čo je vynikajúca možnosť hlavne pre seniorov v pokročilejšom veku, ktorí už neradi menia svoje zabehnuté rituály a priestor.

Spoločnosť je jedinečná využívaním vlastnej protišmykovej povrchovej úpravy CA-GRIP ktorá prináša užívateľovi pocit bezpečia za každých okolností. Aj vtedy, keď má pod chodidlami vodu, sprchový gél, mydlo či šampón. Unikátny spôsob aplikácie zaručuje jednoduché čistenie a extrémne dlhú životnosť.
Protišmyk CA-GRIP obsahuje oproti štandardným protišmykovým vrstvám výrazne nižšie percento mikropórov, čo zaručuje jednoduché čistenie a pomalšie znečisťovanie protišmykovej vrstvy. Čistenie len pomocou saponátu a tlaku vody ušetrí čas strávený v kúpeľni.

K ich ďalším produktom patria sprchové vaničky, zásteny.

Produkty CA-PLAST v E-shope : CA-PLAST (Eshop stavby)

Zdroj : CA-PLAST

Súvisiace témy:
Kúpeľne a toalety
Kúpeľne pre seniorov

Mohlo by vás tiež zaujímať:
Inšpirácie a dizajn - Interiér
Inšpirácie a dizajn - Exteriér

Vaša Stavba od A po Z.
 
Publikované : 06/12/2021 5:18 pm
monucha
(@monucha)
Príspevky: 42
Eminent Member
 

no tak s touto firmou som sa takto napriamo este nestretla

 
Publikované : 10/12/2021 10:51 am
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

tiez nemam zatial skusenost, ani som nevidel v predajni.

 
Publikované : 19/01/2022 2:11 pm
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..