Pripoj sa k nám!
Vetracie systemy Wo...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

[Zatvorené] Vetracie systemy Wolf - skusenosti?

278 Príspevky
85 Užívatelia
0 Likes
155 K Zobrazenia
(@rodman)
Príspevky: 46
Eminent Member
Topic starter
 

caute vsetci, chcel by som poznat vas celkovy nazor na rekuperaciu, kedze koncom tohto roka chceme zacat stavat. viac sme nakloneny tomu, ze rekuperacia je fakt dobra a uzitocna investicia ale aj napriek tomu, by som rad pocul vase nazory. taktiez by ma zaujimalo, ci mate skusenosti s touto firmou, ktoru som uviedol v nazve. mate niekto vetraciu jednotku od nich?

 
Publikované : 11/07/2018 3:44 pm
jumat
(@jumat)
Príspevky: 73
Trusted Member
 

Na trhu je dnes veľké množstvo rekuperačných jednotiek. Neviem čo ťa viedlo práve k tejto firme, ale ak by som do domu chcela vetranie s rekuperáciou asi by som sa išla pozrieť do nejakého domu, kde už ju majú majitelia, najlepšie aby mali jednotku od tej firmy, od ktorej ju budem chcieť aj ja (treba sa spýtať projektanta alebo zástupcu výrobcu). Zaujímala by ma spokojnosť majiteľov celkovo s rekuperačným vetraním, poruchovosť danej jednotky, aký promptný je servis pri poruche prevádzka a pod.. pretože veľa firiem, ktoré dodávajú rekuperačné jednotky takéto referenčné domy majú, kde sú s majiteľmi dohodnutý, že sa prípadný záujemcovia môžu prísť pozrieť. Určite by sa mi aspoň objasnilo koľko miesta to celé zabere čo všetko je na to treba a na čo pri stavbe musím myslieť.
...Ja som zatiaľ od známych, ktorý vetranie s rekuperáciou majú počula len chválu a spokojnosť, ale ešte nie som úplne presvedčená - určite by som sa išla pozrieť na to v nejakom dome.

 
Publikované : 11/07/2018 4:22 pm
kolminusa
(@kolminusa)
Príspevky: 67
Trusted Member
 

@rodman moj nazor na taketo vetranie je velmi pozitivny. my sme si to do domu dali namontovat a myslim, ze nebudeme lutovat. neviem ti este moc podrobnosti napisat, kedze v dome este nebyvame. az koncom leta sa mame stahovat. ale ako ti napisala @jumat, isla by som sa pozriet do nejakej domacnosti, kde rekuperaciu maju. budes aspon na zivo vidiet, co to obnasa, ake to je, atd. my sme tak isto boli.
[adsense01][/adsense01]

 
Publikované : 13/07/2018 11:21 am
jumat
(@jumat)
Príspevky: 73
Trusted Member
 

kolminusa, môžem sa spýtať od koho máte jednotku vy? A či vám vetranie do domu montovala firma, s ktorou má firma ktorá dodávala jednotku nejakú zmluvu a teda sú aj nejako zaškolený alebo vám to montovali stavbári resp. nezaškolený ľudia dodávateľskou firmou. :?:

 
Publikované : 13/07/2018 12:54 pm



(@rodman)
Príspevky: 46
Eminent Member
Topic starter
 

jumat, prave preto ma to vedie k tejto firme, lebo som bol u kamarata, ktory rekuperaciu ma od nich. videl som to teda na zivo a celkom sa mi to pozdavalo. no je pravda, ze som chcel pocut nazory od viacerych ludi a preto som napisal. nejake veci som zistil aj od neho ale vies ako to chodi, vacsinou jednemu cloveku neuverime na 100% a potrebujeme pocut od viacerych, ze je to dobre rozhodnutie.

kolminusa, dakujem ti za spravu. som zvedavy od koho mate rekuperaciu. pozeram, ze sa ta tu na to uz pytala jumat a tak sa opakovat nebudem a len pockam na odpoved.

 
Publikované : 16/07/2018 1:18 pm
jumat
(@jumat)
Príspevky: 73
Trusted Member
 

rodman ak má kamarát tuto jednotku tak je to ok, si myslím. Ešte sa ho spýtaj ako bol spokojný pri montáži či to bolo v poho či neboli nejaké zádrhele :D .A tiež by ma zaujímala tá poruchovosť či majú resp. či náhodou nemali nejaký problém. A je tiež dôležité ako dlho tu jednotku majú, lebo dobre posúdiť sa to dá podľa mňa až po nejakom roku - dvoch. Lebo zo začiatku sa musíš s tým pobaviť (resp. firma ktorá ti ju nastaví na nejaký program), aby si si ten systém nastavil na svoje pomery. To trvá niekedy aj rok resp. v každom ročnom období kým si to vyštrngáš. Potom by to malo byť už ok.
ja som zatiaľ počula chválu ;) ..hlavne, že je menej prachu v dome, vzhľadom na to že ma jednotka aj filtráciu :D :D

 
Publikované : 17/07/2018 11:29 am
Rolios
(@rolios)
Príspevky: 52
Trusted Member
 

jumat - vetracie systemy maju rozne programy? to som ani nevedel :shock: :shock: ale dobre vediet, aspon budem vediet, na co mam davat pozor. taktiez to chceme do domu, lebo som len pozitiva doposial pocul.

 
Publikované : 18/07/2018 5:11 pm
 iman
(@iman)
Príspevky: 19
Active Member
 

samozrejme, že každá vetracia jednotka sa musí prispôsobiť danému domu a ľudom, ktorí v ňom bývajú. ale to už odborníci, ktorý ti prídu namontovať rekuperáciu vedia, čo majú nastaviť. aj u nás to tak bolo! a teraz to máme dobre. stále máme v dome čistý a dobrý vzduch a konečne nemusíme stále otvárať okná a mať prievan - to žena neznášala v starom byte

 
Publikované : 19/07/2018 1:47 pm



bezka
(@bezka)
Príspevky: 26
Eminent Member
 

Pekný deň, taktiež by som rada zistila čosi o tejto firme. S manželom sa akurát rozhodujeme od koho kúpiť vetraciu jednotku a taktiež kto nám to všetko namontuje. Tak píšte skúsenosti, prosím :!: :!:

 
Publikované : 25/07/2018 11:43 am
kolminusa
(@kolminusa)
Príspevky: 67
Trusted Member
 

@jumat mozes sa spytat, co by nie :lol: :D vetraciu jednotku mame od firmy Wolf. ved prave preto ked som zbadala tuto temu som aj napisala, aby som poradila. keby nemam skusenosti s touto firmou tak nic nepisem. co sa tyka montaze, tak oni mi doporucili montaznu firmu. nechcelo sa mi hladat nikoho ineho a ked nam ponukli takuto sluzbu, tak sme ju aj prijali. bolo vidno, ze su zaskoleni. islo im to velmi dobre :Up:

 
Publikované : 01/08/2018 4:22 pm
(@rodman)
Príspevky: 46
Eminent Member
Topic starter
 

kolminusa, tak to sme si mohli domysliet, ze budes mat od nich vetraciu jednotku :) :D a oni hovoris, ze vedia zabezpecit aj montaz? to je fajn! kolko vas to cez nich vsetko vyslo? a mas aj nejake fotky z montaze?? ak ano, mohla by si pridat ;)

 
Publikované : 07/08/2018 3:59 pm
kolminusa
(@kolminusa)
Príspevky: 67
Trusted Member
 

@rodman veru mohli, aj som sa cudovala, ze taku otazku ste mi polozili, kedze tato tema je vyslovene o tejto firme. ale tak nevadi :lol: :lol: ano, vedia zabezpecit aj montaz cez tretiu osobu, ako som ti tu uz napisala. nemaju s tym problem! co sa tyka ceny, tak nas to vsetko vyslo cca 6 000€. fotky? fuha, tak tie budem musiet pozriet v pc. ale jednoznacne nejake najdem, kedze moj manzel si nieco fotil. spytam sa jeho a potom ti ich sem pridam ked ich najdem, oki?

 
Publikované : 10/08/2018 11:23 am



(@kuric20)
Príspevky: 45
Eminent Member
 

Pekný deň, taktiež by som rada zistila čosi o tejto firme. S manželom sa akurát rozhodujeme od koho kúpiť vetraciu jednotku a taktiež kto nám to všetko namontuje. Tak píšte skúsenosti, prosím :!: :!:

ahoj, rad ti poradim ale trochu sa zamyslam nad tym, preco tieto veci riesis ty a nie tvoj manzel? tvoj muz tu nema konto? nemam problem ti poradit, kedze vetranie s rekuperaciou v dome mame. mohla by si napisat otazky, co ta konkretne zaujima? lepsie sa nam tak bude diskutovat, ked budem vediet co vies a co potrebujes zistit!

 
Publikované : 16/08/2018 12:45 pm
bezka
(@bezka)
Príspevky: 26
Eminent Member
 

@Kuric20 v prvom rade sa ti chcem poďakovať, že si mi odpísal. V druhom rade ti chcem vysvetliť, prečo sa na tieto veci pýtam. Je to presne tak ako si napísal, môj muž tu nemá konto a kázal mi, aby som to tu zistila. Neboj, všetko s ním ale rozoberám a väčšinu vecí mi vždy on nakáže, čo tu mám napísať, lebo ja som total mimo čo sa tohto týka :D :D Chceli sme zistiť, od koho ľudia mávajú vetracie jednotky a podľa čoho sa rozhodovali. Vy ako si napísal ju už máte, tak by si mi mohol tieto otázky zodpovedať, hm??

 
Publikované : 17/08/2018 2:00 pm
(@mino36)
Príspevky: 33
Eminent Member
 

Tak to mate dobre podelene bezka :lol: :lol: :lol: "Dobrou" ulohou ta poveril :lol: :lol: Vela stastia pri zistovani takychto komplikovanych veci! Osobne si neviem predstavit, ze toto by moja zena riesila. Ved ona ani nevie, co slovo "rekuperacia" znamena :lol: :lol:

 
Publikované : 21/08/2018 12:51 pm
Stránka 1 / 19
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..