Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

V Prešove sa pripravuje nový Baumax

1 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
2,584 Zobrazenia
TASR
 TASR
(@tasr)
Príspevky: 87
Reputable Member
Topic starter
 
REALITY: V Prešove sa pripravuje výstavba nového Baumaxu


Zo zdrojov: TASR
Foto: Ilustračné

Bratislava 17. júla (TASR) - Spoločnosť PO Invest plánuje vybudovať v katastri mesta Prešov predajňu s pracovným názvom Obchodné centrum DIY Prešov. Pôjde o novú prevádzku maloobchodnej siete s hobby tovarom Baumax, ktorá má nahradiť už existujúcu predajňu.

"Jestvujúci objekt Baumax, ktorý sa nachádza v blízkosti riešeného územia, je síce funkčný, ale už nevyhovujúci novým koncepciám investora z hľadiska logistiky a predaja tovaru," uvádza sa v zámere, ktorý na svojej internetovej stránke zverejnila Slovenská agentúra životného prostredia. Nová predajňa má vyrásť na ploche areálu bývalého Solivaru. V súčasnosti tu už existujú obchodné prevádzky Tesco a Electroworld.[adsense01][/adsense01]Plánované obchodné centrum bude jednopodlažným objektom s celkovou úžitkovou plochou 14.562 m2 a výškou viac ako 10 m. Všetky parkovacie miesta pre návštevníkov budú umiestnené na povrchu a počet stojísk dosiahne 270.

Začiatok výstavby je naplánovaný na apríl 2013 a s jej ukončením sa predbežne počíta o rok neskôr. Celkové náklady sa predpokladajú vo výške 13 miliónov eur. V predajni by malo po dokončení pracovať približne 70 zamestnancov.

"Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo d'alšiie šírenie správ zo zdrajov TASR je bez predchadzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona"

Pozri ďalšie z oblasti: SPRÁVY - Aktuality

Vaša Stavba od A po Z.
 
Publikované : 17/07/2012 5:51 pm
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..