HOTEL CHATEAU / SR2015 - nom. č. 7
Presne tak, teraz clovek nevie ani ci vobec bude moct na dalsi tyzden vyjst z domu
hadam hej, akoze cez sviatky asi treba ratat s tym, ze sa zase budu snazit nejako obmedzit ten pohyb ale teraz sa minimalne normalne do obchodu a tak bude dat dostat
Bodaj by som si raz mohol dopriať zobrať manželku na takéto krásne miesto! Len škoda, že to je také drahé
Hanbak tak miesto dovolenky to je ideálny nápad
To je síce pravda ale niekedy človek môže za tie peniaze kúpiť lepšiu dovolenku a na dlhšie.
„Hlúpy človek sa učí na vlastných chybách, múdry človek sa učí na chybách druhých.“
To je jasne. Vsetci hovoria, aby sme podporobali slovensky turizmus a hotely, ved my by sme aj radi, len by mohli dat aj prijatelnejsie ceny.
uvidime ako sa ceny zmenia do buduceho roka
tak to je otázne, ale aj oni musia z niečoho žiť
Ako ja si neviem predstavit tieto hotely restiky a tak, ako zavreti su uz dolho, zakazali im teraz aj tie terasy. TO bude zas len kopec ludi bez prace
nooo nezávidím im to veru, majú to teraz riadne ťažké a mnoho týchto podnikov aj padne
Vlcik maju to vsetci tazke, tento rok 2020 bol extremne narocny a budeme sa s toho este dlho spamatavat...No pevne dufam, ze buduci rok bude uz lepsi...
Pre ľudí pevného predsavzatia a vytrvalosti niet nemožnosti.
cloveku nic ine neostava iba verit, ze v novom roku to uz bude lepsie a ze sa pomaly vsetko rozbehne
v to ja dufam odkedy tieto problemy zacali :/
Odhadujem to na taky marec, april, ze sa to uz umudri, lebo to uz bude rok a panacikovia v parlamente uz budu mat dost pre seba, tak vyhlasia, ze kazdy si musi spravit imunitu sam!
Odhadujem to na taky marec, april, ze sa to uz umudri, lebo to uz bude rok a panacikovia v parlamente uz budu mat dost pre seba, tak vyhlasia, ze kazdy si musi spravit imunitu sam!
heh dobre napisane