HOTEL CHATEAU / SR2015 - nom. č. 7
Esteze sme sa dohodli tento rok, ze darceky si nekupujeme, ze vianoce budeme mat bez nich

Len ci to tak aj bolo
tak to si teda neviem predstavit moja by to isto neprezila, ak by sme mali vianoce na sucho
jeden rok by bola možno zaskočená, ale ďalšie sviatky by si na to zvykla to sa neboj
Oplatí sa sem vôbec ísť? Aké sú služby?
aj ja by som rada pocula zopar referencii na tento hotel. idem skusit pozriet aj cez google, ci tam nejake najdem ale kludne sa vyjadrit aj tu, kto tam bol ako sa vam tam pacilo a ci personal bol mily. vdaka

aj ja by som rada pocula zopar referencii na tento hotel. idem skusit pozriet aj cez google, ci tam nejake najdem ale kludne sa vyjadrit aj tu, kto tam bol ako sa vam tam pacilo a ci personal bol mily. vdaka
V takomto hotely by mal byť milý a ochotný personál, to bez debaty!
isto to nebude lacna zalezitost tu stravit nejaky ten cas, tak clovek ocakava , ze tam budu okolo neho lietat, ci?
ale to ocakavas predsa v kazdom hoteli nie?
Toto je úplne normálna a prirodzená vec, služby by mali mať istú kvalitu!
Gorhor v tých lacnejších neočakávaš až taký luxus ako v takýchto drahých.
prečo nie? služby by akože mali byť na úrovni všade

Dobre si napisal "mali by byt" ale dobre vsetci vieme, ze v tych lacnejsich ubytovaniach az take sluzby clovek nedostane ako v tych drahych a 4* ci 5*.
to iste sme si mysleli, ked sme boli na corfu. tiez podla obrazka a uvedenych 5 hviezd sme si naivne mysleli, ze to bude pecka. lenze u nich 5 hviezd je ako tu mozno 1 max 2
lenze hviezdy nehovoria o kvalite poskytovanych sluzieb, ale o pocte sluzieb;)