Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Vyber vane ?

336 Príspevky
124 Užívatelia
0 Likes
186.3 K Zobrazenia
(@jaro27)
Príspevky: 50
Trusted Member
 

Ahaa tak a dajú sa tieto dve povrchové úpravy aj skombinovať? A ešte jedna otázka, to sa asi na vaňu ktorú teda už mám doma nedá dať, či?

 
Publikované : 27/02/2022 1:17 pm
mikus
(@mikus)
Príspevky: 54
Trusted Member
 

Nemyslím si, že by s tým bol nejaký problém, keď aj viacej by si si chcel dať aj obe. Najlepšie, keď sa opýtaš na to priamo predajcu, ten o tom bude mať lepší prehľad, že ako čo sa dá. Čo sa týka tej vane, čo máš doma, tak už asi nie. Ono sa to nanáša ešte vo výrobe si myslím. Nebude to akože nejaký dodatočný náter alebo v spreji. To by sa ti časom tak či tak ošúchalo a tieto čo oni dávajú, čo si môžeš dať pri kúpe, tak tie vydržia počas celej životnosti.

Radšej zomrieť mladý a bohatý ako starý a chudobný.

 
Publikované : 28/02/2022 12:22 pm
(@jaro27)
Príspevky: 50
Trusted Member
 

To máš pravdu, ako aj som si myslel, že to bude úprava už od výroby, ale reku aj tak sa opýtam

 
Publikované : 01/03/2022 2:51 pm
(@marosiakk)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

jaro27 no ved jasne, ked si clovek nie je isty, tak sa treba opytat, vsak na to to tu aj funguje. tiez som vdaka takymto diskusiam dosiel k dost zaujimavym poznatkom a aj predisiel kadejakym problemom pripadnym, kedze som si dopredu hladal nejake informacie. sem som zabludil tiez kvoli tomu, aby som sa docital nieco o tom, ze ktory vyrobca smaltovanych vaniciek sa tam vyplati. som uz davnejsie spominal, ze mame doma taky postarsi sprchovy kut este s plastovou vanickou. a sa mi uz ziada to vynovit a vylepsit.

 
Publikované : 03/03/2022 1:15 pm



(@jaro27)
Príspevky: 50
Trusted Member
 

Veď to je jasné, každú chvíľu prichádzajú všeliaké novinky aj v tejto oblasti a človeku sa po čase žiada zmena alebo je k nej nútený, keďže staršie vybavenie proste dosluhuje

 
Publikované : 03/03/2022 2:58 pm
puala
(@puala)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

marosiakk a mas aj nieco vyhliadnute uz? to sa ani necudujem, ze sa ti tu plastovu ziada vymenit, to je niekedy ako za trest fakt.

 
Publikované : 08/03/2022 2:09 pm
(@marosiakk)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

puala vies co, prebehol som si diskusiu, ze o com sa tu tak najviac debati a na co su dobre odporucania, tak mi z toho vyslo, ze sa vyplati Kaldewei. to som uz predtym spominal, ze plast nechcem a kedze oni robia len smaltovane, takze myslim, ze je jasne, preco prave oni. tak som si potom aj pozrel vsak na stranke, ze co ponukaju. a tam som sa ti docital, ze dokonca 30 rokov zaruku davaju, tak reku to je parada, to je akoze fakt ze dlha doba si myslim. vybrali sme si vlastne uz takto, ale tak predsa len clovek chce aj nazivo vidiet nieco taketo, ked ma kupovat. takze potom sme si dali vylet do predajne kupelni a aj sme rovno kupili.

 
Publikované : 28/03/2022 10:49 am
puala
(@puala)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

hej, mali ju tam priamo vystavenu? tak potom super. ano to mas pravdu, zaruka vela naznaci a clovek vie, ze min tych 30 rokov sa nemusi nicoho obavat a ak by aj sa nieco stalo, tak proste vyreklamuje

 
Publikované : 29/03/2022 2:33 pm



(@frazzo)
Príspevky: 158
Estimable Member
 

Tak to si myslim, ze keby sa nieco malo stat, tak sa to isto stane za ten cas. Ale neviem, nic take mi nenapada, co by sa mohlo pokazit pri smaltovanej vani. Vsak material je to odolny, akoze co sa tyka aj tvrdosti a aj vlastnosti ma dobre, ze len tak neposkodis tu vanu.

 
Publikované : 30/03/2022 11:31 am
erik.mo
(@erik-mo)
Príspevky: 30
Eminent Member
 

A to kto prosim vas si dovoli taku dlhu zaruku poskytnut na nieco take ako vane? Doterz co sme mali vanu, tak nemam pocit ani z jednej, ze by tolko dokazala potiahnut. Ale tak to bude asi zalezat aj od toho, ze o akom materialy a prevedeni by sme sa bavili. Je pravda, ze skusenost mam doposial len s plastovymi a viem, ze su aj nejake ine.

 
Publikované : 01/04/2022 1:08 pm
(@frazzo)
Príspevky: 158
Estimable Member
 

Tak to je presne ta nejaka ina, pri ktorej vies dostat takuto zaruku. Aby som bol konkretny, tak ide o tie smaltovane vane, ktore sme spominali a nech som este konkretnejsi, tak spolocnost Kaldewei. Tak ked vedia, ze tie vane tolko vydrzia, tak nevidim problem v tom, ze preco by nemohli aj takuto zaruku poskytovat na ne. A plastove ti vyhovuju?

 
Publikované : 04/04/2022 3:54 pm
(@jarulina)
Príspevky: 15
Active Member
 

nas vyber este len caka, no najskor musie kupelnu donkoncit do takeho stadia, aby sme tam sanitu mohli namontovat, no uz teraz mame coraz viacej jaso v tom, ze by sme chceli co sa materialu tyka smalt. kaldewie o nich som este moc teda nepocula, vy mate presne tuto znacku?

 
Publikované : 05/04/2022 2:21 pm



mirkor
(@mirkor)
Príspevky: 37
Eminent Member
 

kaldewei :) nooo ako za mna by to bol dobry vyber, kedze sam od nich co to zo sanity mame. musim s apriznat, vyberala skor moja zena, kedze tam mali presne take, ako dizajnovo zhanala, no ked som si preveril kvalitu, zaruku a jedno s druhym, tak som vobec nenamietal a bol som koniec koncov aj rad

 
Publikované : 06/04/2022 3:38 pm
musinke
(@musinke)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

jarulina myslim, ze ste dobre vybrali. tiez sme sa takto rozhodli, ked sa robila kupelka, reku ked uz staviame a zariadujeme, tak vyberieme nieco poriadne a myslim, ze sa podarilo. uz je to nejaky ten rocik a vana vyzera krasne, nemali sme ziadne problemy. aj sa lahko udrziava na to, ze nie je taka klasicka biela. toho som sa popravde trochu bala na zaciatku, ale predajca nam poradil, ze nech tam dame teda povrchovu upravu a super je to s nou. taka mala ukazka, ako to vyzera, lepsie vidiet, nez to tu mam tolko rozpisovat :)

 
Publikované : 13/04/2022 11:56 am
(@jarulina)
Príspevky: 15
Active Member
 

ooo tak presne po takomto niecom sa obhliadame. aj som pozerala tu firmu a tato vasa vana je medzi mojimi favoritmi, kedze rada by som ciernu vanu a co som si tak zistovala aj o tej povrchovej uprave, tak to tiez vyzera super, zvlast, pri takejto farbe, kde je vsetko vidno. velmi si ma potesila s tym co si napisala a este viac si a presvedcila o tom, ze tato cesta bude ta spravna

 
Publikované : 13/04/2022 11:25 pm
Stránka 22 / 23
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..