Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

cim kurit?

813 Príspevky
87 Užívatelia
0 Likes
386.1 K Zobrazenia
(@nicolas)
Príspevky: 94
Trusted Member
 

Tomu mozes veru verit, ze by Ti to neurobil. Kvoli poradenstvu sme aj my zasli do firmy, kde bol aj jodik. My sme sa k nim dostali cez znamych co si u nich dali robit krb a chvalili si. Tak sme si povedali, ze naco by sme niekoho ineho hladali, ked oni su s nimi spokojni. Zasli sme tam, porozpravali sa, co hladame, ci chceme rohovy krb, ci mramor na okolo a celkovo ako by to malo vyzerat. Urobi nam vizualizaciu, pacila sa nam, tak sme do toho isli. Tuto zimu to boli asi dva roky co ho mame a zatial musim si zaklopat ale bez problemov. Cize skor takymto smerom by som sa na tvojom mieste ubral.

 
Publikované : 29/02/2016 11:13 am
(@jarino)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

presne tak ako ti vyssie pisu, ak sa rozhodnes pre niekoho, kto ti poradi, navrhne urobi, tak urobis najlepsie rozhodnutie. Je to uplne o niecom inom, ked to robi clovek ktory je v tomto fachu doma a vie o tom uz svoje :)

 
Publikované : 07/03/2016 12:51 pm
(@jodik)
Príspevky: 100
Estimable Member
 

Urcite si len tak na blind neobjednavaj vlozku aj keby bola neviem aka lacna. Pretoze to by si kupil hotovu macku vo vreci, nehovorim ze musi byt zla, ale nikdy nevies co ti pride. Tak tomu mozes verit, ze krbari by sa ti na to nedali. Preto som skoncil u nich. Oni mi aj poradili aj odovodnili, ze co a preco a ja som odchadzal spokojny, ze konecne som tuto dilemu vyriesil. Ano maju showroom v Komarne. Skus si pozriet ich stranku tam najdes aj kontakt na nich ak teda chces sa tam ist aspon pozriet.

 
Publikované : 08/03/2016 4:10 pm
(@dammo)
Príspevky: 203
Estimable Member
 

ja som o nich ešte nepočul, ale to je zrejme tým, že som sa o krby doposiaľ nejako nezaujímal. To sa mi páči, že v podstate si vyberiete aj vložku, aj vizualizáciu urobia a aj obostavajú v jednej firme. O tomto som uvažoval, len som nemyslel, že existuje firma, kde by to takto mali spojené. Nie nebudem, lebo čo by som s ňou robil, sám si ju obostaval? tak to nie :D v Komarne? to zas nie je tak daleko, idem skusit pozriet ich stranku a mozno by som sa tam cez týždeň aj zašiel pozrieť.

 
Publikované : 11/03/2016 10:17 am



(@jarino)
Príspevky: 89
Trusted Member
 

zajdi sa pozriet, poradit, ze co by bolo dobre ako by si to mal riesit a uvidis :) uz len pristup ti pomoze sa rozhodnut, ci to stoji za to ist do toho ci nie. A vezmi si to tak, ze cim skor tam pojdes tak tym skor to budes mat vybavene a budes si moct spokojne vydychnut a uzivat salave teplo :Up:

 
Publikované : 14/03/2016 12:07 pm
(@nicolas)
Príspevky: 94
Trusted Member
 

presne to je to co aj nas zaujalo, urcite sa oplati pozriet sa tam ze co a ako a uvidis :) pozri si na stranke najdes presnu adresu kde v komarne sidlia, alebo ti poslem kontakt?

 
Publikované : 15/03/2016 6:14 pm
(@rastik_s)
Príspevky: 167
Estimable Member
 

mam na vas otazku objavil sa u mna teraz problem s vlozkou, ze unika mi dym do miestnosti, neviem kade akym sposobom ale maximalne som z toho nestastny, neviem ci mam vymenit tesnenie na dvierkach ci to pomoze alebo co s tym. Nemali ste s tym niekto problem?

 
Publikované : 17/03/2016 5:33 pm
(@wilino)
Príspevky: 112
Estimable Member
 

mam na vas otazku objavil sa u mna teraz problem s vlozkou, ze unika mi dym do miestnosti, neviem kade akym sposobom ale maximalne som z toho nestastny, neviem ci mam vymenit tesnenie na dvierkach ci to pomoze alebo co s tym. Nemali ste s tym niekto problem?

tesnenie je len jedna z mala veci, ktora by to mohla mat na svedomi. Ide hlavne o to, ci ma krb dobru montaz, dostatocny tah a jedno s druhym.

 
Publikované : 23/03/2016 11:42 am



(@rastik_s)
Príspevky: 167
Estimable Member
 

dobru montaz - neviem co si mam pod tym predstavit. Krb mam objednany cez internet a montaz som si robil sam. Ci je dobra to naozaj neviem. Snazil som sa ale urcite to nie je tak kvalitne urobene akoby mi to urobil krbar. Skusil som vymenit tesnenie ale absolutne nepomohlo. Uz som premyslal ze ci problem nemoze byt v tom, ze dvierka sa otvaraju do boku ale neviem no.

 
Publikované : 12/05/2016 1:35 pm
(@wilino)
Príspevky: 112
Estimable Member
 

sam si si ho robil? dovod? nepustal by som sa aspon ja vobec do takychto veci. Podla mna je to hazard s bezpecnostou rodiny ;) pretoze ty nemozes vediet ci je to ok, kedze nerobis krby bezne. Preto ja som sa obratil na deltako, na firmu co sa stavbam krbov venuje uz nejaky ten cas a maju roky praxe. Co ja nemam ani zdaleka. Takze tesnenie nic? tak musi byt problem niekde inde. Najlepsie by si urobil keby si to dal krbarovi pozriet. Ale pokial je problem niekde v obostavbe alebo vo vlozke tak tam toho moc nenaspekulujes a budes musiet cely krb a vsetko dat robit odznova.

 
Publikované : 19/05/2016 6:36 pm
(@nicolas)
Príspevky: 94
Trusted Member
 

presne u teba vidim to coho ja som sa chcel vyvarovat. Takychto problemov. Keby som si to sam robil tak tiez mozno takto nepekne by som na to doplatil. Teraz hladat kde je chyba ti da naozaj zabrat. A myslim ze uz sa to nebude dat vyriesit nejako jednoducho. Na tvojom mieste by som sa s tym obratil na krbara.

 
Publikované : 20/05/2016 2:58 pm
 mara
(@mara)
Príspevky: 155
Estimable Member
 

To je to, co som uz davnejsie aj ja pisal. Ze nie vzdy sa oplati si dokazovat ze clovek ma na to aby si to sam urobil ;)

 
Publikované : 23/05/2016 5:46 pm



(@tomino)
Príspevky: 71
Trusted Member
 

To si robíš srandu, nie? Ja tiež teraz pozerám krbové vložky a premýšľam, že si to urobím sám, nech nemusím niekomu ešte aj za prácu platiť :?

 
Publikované : 03/06/2016 2:42 pm
(@nicolas)
Príspevky: 94
Trusted Member
 

este niekomu aj za pracu platit? ty si robis srandu mam taky pocit. Krb postavit spravne aby vsetko klapalo nie je len tak. Nie je to take jednoduche ako si predstavujes. Tym ze chces stavat krb sam tak si uvedom ze tym ohrozujes svoju rodinu. Ty myslim ze nemas dostatocne skusenosti a znalosti v tomto smere tak sa do toho prosim ta nepustaj. Taketo veci nechaj na odbornikov.

 
Publikované : 07/06/2016 4:58 pm
(@tomino)
Príspevky: 71
Trusted Member
 

tak myslel som, že na krbe by som mohol ušetriť nejaké peniaze preto som uvažoval, že sa dám na to sám. Čože také by sa mohlo stať? veď je to len krb.. to nemôže byť nič náročné.

 
Publikované : 08/06/2016 1:30 pm
Stránka 2 / 55
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..