Pripoj sa k nám!
záhradná nezakrytá ...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

záhradná nezakrytá terasa

735 Príspevky
84 Užívatelia
0 Likes
344.8 K Zobrazenia
(@marosiakk)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

makron ano celu terasu, teraz som to tu akurat pisal v tomto prispevku beomiovi, pardon ak som to nespravne vysklonoval, ale pri tychto prezvykach som z toho niekedy jelen. ano, oni mi robili vlastne na komplet vsetko, aj vratane ukladania podlahy. myslim si, ze by si to zvladol aj sam, podla toho, co som sledoval, ako robia, nie je to zase take narocne. ono asi ti to nepojde tak odruky ako im. predsa len robia s tym denno denne, to nie ze by som ta podcenoval alebo take nieco. keby sme si to nedavali robit takto na komplet, tiez som zvazoval, ze by som sa do tej pokladky sam pustil.

 
Publikované : 17/12/2021 10:38 am
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

jarinovky mas veru pravdu, ja som si potom k tomu sadol a prebral som si vsetky moznosti, ktore pripadali do uvahy, ze by sa to dalo z nich spravit a rozhodli sme sa pre tieto wpc. neviem, co lepsie by som vybral.

 
Publikované : 21/12/2021 3:05 pm
makron
(@makron)
Príspevky: 50
Trusted Member
 

marosiakk no ved jasne, ked s tym robia kazdy den, tak uz v tom maju inu prax, ako ja co by som to prvy raz skusal. ale aj tak ma laka sa do toho pustit. ze by som dosky len objednal a potom robotu si sam spravil, alebo vsak s nejakou pomocou. nemam stanoveny ziaden termin, ze dokedy to treba mat hotove, tak by som sa s tym nejak premotal. takze uz len najst nejake vhodne dosky na to. myslis, ze normalne takto v marketoch, co sa daju kupit, ze sa to oplati? ci asi sa netreba ulakomit.

 
Publikované : 03/01/2022 4:10 pm
(@beomio)
Príspevky: 136
Estimable Member
 

marosiakk ak tym myslis, ze by som mal nieco taketo doma, tak to veru nie. nastudovane a pozistovane mam toho uz celkom dost si myslim, ale stale neprisiel ten spravny cas pre nas. ohladne tej terasy, co si pisal. tak podkonstrukciu mame ako robenu? davali ste hlinikovu ci to mate vsetko na komplet z wpc? a co sa tyka ukladania, alebo teda presnejsie toho podkladu, tak to ste co zvolili? ci nechali ste to cele na nich, nech spravia, co bude najlepsie?

 
Publikované : 10/01/2022 12:55 pm



pinokio
(@pinokio)
Príspevky: 118
Estimable Member
 

kamosi, tento rok by sme chceli dat spravit bazen na dvor. len s tym samozrejme prichadza otazka, ze co by bolo asi tak vhodne na podlahu okolo neho. pisem do tejto temy preto, lebo by som rovno tuto podlahu vyuzil aj na terasu, ak by to bolo vlastne mozne. aby to bolo vsetko tak v jedno tone ladene, nech tam nemame milion farieb a druhov materialu.

 
Publikované : 12/01/2022 12:49 pm
(@marosiakk)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

markon ale tak zase ak ta to laka a mas na to priestor, cas a vsetko, tak to vyskusaj sam spravit. nemyslim si, ze by sa na tom dalo nieco pokazit. rozdiel bude akurat tak v tom, ze ti to bude trvat o nieco dlhsie ako im, profesionalom. len to, len ich nechod kupovat niekam do marketu. skus Timbermax. oni maju tieto wpc vo velmi dobrej kvalite.
beomio a kedy nastane ten spravny cas u vas? som myslel, ze ked to tak mas prestudovane, ze niekedy teraz v blizkej dobe by sa to malo aj konat. mna oslovila ta hlinikova, predajca to odobril, takze ta sa davala robit. ale to boli oni montovat, sam som sa do toho nepustal.

 
Publikované : 18/01/2022 2:52 pm
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

pinokio ja som takto nedavno vyberal a rozhodoval sa, ze co dat ako podlahu na terasu. nakoniec mi naj vysli drevoplastove dosky. okrem terasy teda ich mozes pouzit aj takto na podlahu v okoli bazena. nemusis sa bat toho, ze by nejak nasali tu vodu a vlhkost. voci tomu su odolne. napriklad aj voci vytiahnutiu farby od slnka. to spominam skrz to, ze asi budu normalne takto neprekryte ziadnym tienom, ked budu okolo bazena.

 
Publikované : 19/01/2022 2:07 pm
mikus
(@mikus)
Príspevky: 54
Trusted Member
 

Marosiakk vy ich máte len na terase, či aj takto okolo bazéna, ako by som to chcel ja dávať? Reku či je to porovnanie dostatočné, či predsa len pri tom bazéne nečelia takým horším podmienkam než na terase. Predsa len pri bazéne, tak slnko pečie celé dni, aj keď prší, tak to nie je nejak kryté ako terasa. Chcem si práveže ešte takto sám aj niečo pozisťovať, kým sa na to pôjdem pozrieť, preto sa pýtam. A ešte mám jednu otázku, že čo sa týka montáže, keby sme teda pripustili, že by som išiel do tejto možnosti, tak to potom sa ako rieši? Montujú oni alebo to je už v mojej réžii?

Radšej zomrieť mladý a bohatý ako starý a chudobný.

 
Publikované : 31/01/2022 10:54 am



balazz
(@balazz)
Príspevky: 54
Trusted Member
 

stancuch moze byt, vsak asi len tak by sa ludia nechodili pozerat ako na vystavu. ale ja som sa bol pozriet. ako si aj pisal, tak asi tam idu ludia uz s tym, ze chcu davat tie wpc dosky. tak som popozeral, povypravali sme sa a objednal som a dosky su aj doma. v podstate cakam teraz len na to, ze kedy bude volnejsie a aj pocasie akurat vtedy vyjde a pomaly by sa do toho pustilo.

 
Publikované : 31/01/2022 1:15 pm
(@jarinovky)
Príspevky: 175
Estimable Member
 

stancuch ja si myslim, ze to je velmi dobra volba. neviem, ze co ine by malo taketo vlastnosti. a este to aj dobre vyzera, no nie? podla mna lepsie ako nejaka dlazba.

 
Publikované : 03/02/2022 2:53 pm
(@martink)
Príspevky: 90
Trusted Member
 

mozem potvrdiet toto tvoje zhodnotenie. ja som presiel hadam vsetky moznosti, ci taku dlazbu, z takekeho materialu, onakeho materialu. drevenu podlahu som pozeral, aj ako sa o to treba starat. ale fakt najlepsie vlastnostami vychadzaju tie wpc dosky. tam je parada, ze uz od vyroby su vlastne na tom tak, ze nemusis sa ty tomu nejak venovat. ze sa proste spravi podlaha a tym to hasne. oproti tej drevenej mi prisla ako taka vyhoda aj to, ze tie medzery medzi jednotlivymi doskami su tak male, ze ti tam ani nic neprepadne dolu.

 
Publikované : 10/02/2022 12:08 pm
pinokio
(@pinokio)
Príspevky: 118
Estimable Member
 

stancuch no dobre, ale toto sa pise aj na hociktorej dlazbe, ze je protismykova a casom ako keby ten film zide dolu a je to ako obycajna dlazba, na ktorej sa smyka. ako viem, ze to takto nebude aj pri tych doskach? rovnako ako aj s tou farbou. vsak drevo po case predsa len vplyvom slnka, dazda, celkovo pocasia zmeni ten odtien.

 
Publikované : 14/02/2022 3:08 pm



makron
(@makron)
Príspevky: 50
Trusted Member
 

marosiakk trochu si mi prehodil v mene pismenka, ale nasiel som sa, heh. cize robota vo vlastnej rezii moze byt ale dosky kvalitne a nie tie najlacnejsie kupovat. okej, paci sa mi takato kombinacia. lepsie ako dat si niekym namontovat najlacnejsie dosky. vsaka za tip, pozriem si to. najlepsie, keby sa dali ist aj pozriet osobne. vsak to hadam budu mat napisane, ze kde maju predajnu.

 
Publikované : 18/02/2022 9:58 am
mikus
(@mikus)
Príspevky: 54
Trusted Member
 

Balazz pozerám, že tiež riešiš wpc dosky, tak by som sa ťa chcel opýtať, ako riešiť montáž. Ideš si to sám robiť, alebo máš na to niekoho dohodnutého? Lebo v tomto sa nejak vôbec neviem rozhodnúť, čo by bolo lepšie spraviť. Keby sa do toho sám pustím, tak viem niečo ušetriť, ale zase, či by som to tak dobre spravil, ako keď prídu normálne montážnici.

Radšej zomrieť mladý a bohatý ako starý a chudobný.

 
Publikované : 28/02/2022 12:26 pm
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

balazz no pochval sa, ako si na tom? teoreticky uz dost casu preslo, co sme sa naposledy bavili, ze by si sa do toho aj pustil. tak reku, by si uz mohol mat aj porobene. pocasie bolo fajn aj teraz posledne dni pocas dna, aj teplo celkom. idealne na taketo roboty okolo domu.
jarinovky ved jasne, tak ono to su take zakladne veci, na ktore sa pozera pri vybere si myslim. aby to jednak aj dobre vyzeralo a nech to ma aj dobre vlastnosti, zivotnost a tak dalej. pre mna isto lepsie ako dlazba. to sa mne osobne moc akoze nepozdava. take chladne mi to pride oproti tymto wpc. predsa len tie tak na pohlad pripominaju drevo a to je o inom nez dlazba.
pinokio tak v tom je rozdiel asi ten, ze na dlazbu sa ta uprava robi cisto ako povrchova, ze sa len nanesie nejaka vrstava. kdezto pri tychto wpc to mas tak, ze tam sa tieto upravy davaju do tej "zmesy" uz pocas vyroby. nie je to len tak, ze su akoze povrchove, ale su sucastou tych dosiek. neviem, ci som to teraz zrozumitelne popisal.

 
Publikované : 28/02/2022 3:53 pm
Stránka 48 / 49
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..