Pripoj sa k nám!
záhradná nezakrytá ...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

záhradná nezakrytá terasa

735 Príspevky
84 Užívatelia
0 Likes
344.8 K Zobrazenia
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

balazz dovolim si odpovedat ti ja na otazku. ono tie zameranie nie su potrebne v kazdom jednom pripade, takze nie zakazdym. cca je to nejakych sedemdesiat percent pripadov, kedy pridu. to je skor pri nejakych vacsich zakazkach by som povedal alebo potom mozno aj na zaklade dohody. riesia to takym sposobom, ze im zasles napriklad mailom fotky, kde co ako by si chcel a podla toho sa rozhodne, aky bude dalsi postup. a ano, mas aj moznost navstivit predajcu. v Samorine maju showroom, kde sa ti povenuju.

 
Publikované : 05/11/2021 2:18 pm
(@jarinovky)
Príspevky: 175
Estimable Member
 

stancuch dobre ze si to tu spomenul, lebo vacsinou sa riesia len vlastnosti a montaz a tak dalej, ale taketo info sa malokedy spominaju. asi sa k tomu dostanes az ked uz vhupsnes do toho procesu celeho. inak showroom mozem odporucit navstivit.

 
Publikované : 09/11/2021 4:28 pm
balazz
(@balazz)
Príspevky: 54
Trusted Member
 

stancuch tak to mi nenapadlo, ze takymto sposobom sa to da aj riesit. ale tak moderna doba, moderne riesenia. a asi aj pre nich lepsie, ze nemusia tolko vyjazdov absolvovat. vsak podla tych fotiek, co im zakaznici poslu, oni uz vedia posudit, ze ci tam treba chodit alebo je to postacujuci material, podla ktoreho sa budu pri vyrobe orientovat. diky za tip s tym Samorinom, pozriem si, ako to tam funguje.

 
Publikované : 18/11/2021 3:57 pm
smidrs
(@smidrs)
Príspevky: 166
Estimable Member
 

Beomio škoda teraz týchto opatrení, to sa človek ani do Šamorína do toho showroomu zrejme nedostane. Aspoň tá vonkajšia expozícia by mohla byť sprístupnená si myslím. Však to neznamená, že keď sa pozatváralo, tak ľudia prestali automaticky hneď stavať a robiť okolo domu. A takéto veci, to je lepšie, keď si človek môže pozrieť aj naživo, kým sa rozhodne pre nejakú kúpu. Aspoň, že to majú dobre spracované na webe, že k informáciám sa človek vie aj sám dostať.

 
Publikované : 26/11/2021 9:31 am



dumbo
(@dumbo)
Príspevky: 68
Trusted Member
 

ale dostanes sa tam. neda nie priamo dovnutra a nikto ta tam neprevedie, ale vsak ta vonkajsia expozicia by mala byt normalne spristupnena si myslim. pozri, kazdopadne nedas nic za to, keby si tam zavolal a popytal sa na to. vsak tak ci tak tam treba volat alebo pisat, ked tam clovek chce ist pozriet a mat nejake to stretnutie s nimi.

 
Publikované : 30/11/2021 2:30 pm
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

jarinovky tak myslim si, ze aj ten showroom stoji za to, aby sa tu spomenul, ked uz je tu takato debata. ozaj sa vyplati tam ist pozriet. keby aj clovek, ze hned neobjednal, ale aspon si moze nazivo pozriet tu vystavu, expoziciu, alebo ako nazvat a ziska predsa len lepsiu predstavu o tom, ako to vyzera uz ked su tie dosky pouzite. lebo rozdiel je ich vidiet len tak niekde na predajni alebo na nete ako samostnatne kusy a ine, ked clovek vidi aspon ukazku tej terasy, plota alebo fasady napriklad.

 
Publikované : 02/12/2021 10:52 am
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

balazz podla mna je to uz dost bezne v dnesnej dobe. vsak si zober, ze situacia donutila ludi aj menej sa stretavat a napriklad aj pracovne zalezitosti sa riesia nie priamymi stretnutiami ale skor skrz videohovory. tak preco by sa nemohlo toto vyriesit tak, ze sa zaslu fotky. tak ono keby bolo nieco nejasne, alebo by bolo lepsie si to pozriet nazivo nez sa pustia do tej zakazky, tak isto pridu a sami si to pozru a zameraju. pozri pozri, ono je dobre a dokonca to tak maju uvedene, ze sa treba ohlasit, ked tam chces ist pozriet a stretnut sa s nimi ohladne nejakych rad, informacii a hlavne teda asi objednavky. lebo ked uz sa niekto rozhodne ist takto pozriet do showroomu, tak predpokladam, ze je viac menej rozhodnuty riesit aj tu objednavku.

 
Publikované : 02/12/2021 10:55 am
(@beomio)
Príspevky: 136
Estimable Member
 

smidrs a tak podla mna by to teoreticky mohlo fungovat, ked je to vonku. vsak stale sa tam da zavolat a popytat sa na to. podla mna stoji za to ist sa tam pozriet.

 
Publikované : 02/12/2021 1:25 pm



mikus
(@mikus)
Príspevky: 54
Trusted Member
 

Čítal som, že tu spomínate showroom a drevoplastové alebo teda wpc dosky. Ale zaujímalo by ma, či sa môžu použiť aj ako podlaha okolo bazéna. Na terasu logicky usudzujem, že áno, keďže som tu v takejto téme, ale skôr ma zaujíma ten bazén. Tam to predsa len nie je zastrešené, čiže jednak tá voda z bazéna sa na podlahu dostane, ale dážď, sneh, voda, úpeky. Toto všetko, či nemôže nejak uškodiť tým doskám.

Radšej zomrieť mladý a bohatý ako starý a chudobný.

 
Publikované : 03/12/2021 11:56 am
makron
(@makron)
Príspevky: 50
Trusted Member
 

mikus pridam sa k tebe ako opytujucemu sa. ja by som k tej podlahe okolo bazena rovno pridal aj tu terasovu aj so schodikmi takymi prechodovymi. proste by sa toho objednavalo, kupovalo pomerne dost. avsak ma zaujima, ci to chodia firmy aj pozriet, ci spravia nejake zameranie alebo take nieco. lebo predpokladam, ze sa to da objednat aj vratane prace, ze by to prisli porobit. sam si na to netrufam. to by som potom volil dlazbu, s tou mam aspon skusenost.

 
Publikované : 03/12/2021 1:32 pm
(@marosiakk)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

mikus dobre si cital, ten showroom je v Samorine. tiez som tam bol pozerat, ked sme davali domov robit terasu, ale to bolo uz trosku davnejsie, nie teraz niekedy cerstvo. co som pocul, tak sa tam nic za ten cas nezmenilo, takze mozem smelo podla mojej skusenosti odporucit ist sa tam pozriet. mali by sa aj opatrenia uvolnit, tak by mozno bolo fajn zajednat si nejaky termin uz teraz, aby nebolo nahodou plno potom. a aby som sa vyjadril aj k tym doskam. tak nie, nemoze im nijak voda uskodit, oni su ako keby vodeodolne, ze to nema ziadne vplyv na ne. nenasiaknu, ak si to takto myslel ;)

 
Publikované : 07/12/2021 10:33 am
(@beomio)
Príspevky: 136
Estimable Member
 

marosiakk ako tak citam, tak to znie, ze uz mas s nimi skusenost, je tak?

 
Publikované : 07/12/2021 12:40 pm



makron
(@makron)
Príspevky: 50
Trusted Member
 

marosiakk ak sa mozem opytat, to ste si davali robit celu terasu ako keby na kluc alebo si mal na mysli len podlahu na terasu? a to ti boli teda oni robit, ze ti ukladali podlahu? neviem, ako sa pracuje s takymito doskami, nemam zatial ziadnu skusenost, tak ma to zaujima, ze ci aj sam by som to zvladol.

 
Publikované : 10/12/2021 11:33 am
(@jarinovky)
Príspevky: 175
Estimable Member
 

stancuch suhlasim, ja som zastanca toho, ze v kazdom pripade, ked sa clovek pusta do takejto vacsej kupy, pri ktorej je proste jasne, ze bude na dlhe roky, tak je lepsie sa ist na to pozriet aj nazivo. ze si clovek najde ten cas pojde si pozriet tie vystavene produkty. lepsie sa aj o tom podozvedava, ked mu rovno o tom bude niekto rozpravat a zaroven to aj poukazuje.

 
Publikované : 13/12/2021 11:41 am
(@marosiakk)
Príspevky: 124
Estimable Member
 

beomio akoze myslis s tym showroomom ci s firmou ako takou, ze od nich doma nieco mam? akoze aj s jednym aj druhym mam skusenost. my sme davali robit u nich terasu normalne celu na kluc, cize to je zhotovenie podkonstrukcie a aj ulozenie samotnej podlahy z wpc dosiek. ale boli sme predtym pozriet aj Samorine. preco sa pytas? tiez mas skusenost? ci rad by si mal? :D

 
Publikované : 17/12/2021 10:37 am
Stránka 47 / 49
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..