Pripoj sa k nám!
Vetracie systemy Wo...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

[Zatvorené] Vetracie systemy Wolf - skusenosti?

278 Príspevky
85 Užívatelia
0 Likes
155.1 K Zobrazenia
(@petros)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

@ado180 podľa mňa netreba zbytočne špekulovať ako my, sme si ju nedali hneď pri hrubej stavbe, ale teda riešili sme to dodatočne decentrálnou, veď ako aspoň niečo. ale poviem ti, že keby sa mám znova rozhodnúť, dám si tú centrálnu hneď. a to ti dajú viacerí za pravdu, čo stavajú dom a uvažujú o nej. no a jasné, že máš na výber z viacerých druhov, alebo teda tipov, čo sa týka výkonnosti.

 
Publikované : 20/10/2021 12:19 pm
(@brankle)
Príspevky: 45
Eminent Member
 

ado180 ale podla mna si si uz asi spravil nazor ze ked stavias, budes mat lepsiu tu centralnu ci nie? lebo by ma zaujimalo ci si sa uz niekam posunul, pripadne si vybral konkretny typ alebo firmu na to?

 
Publikované : 28/10/2021 3:29 pm
romulekus
(@romulekus)
Príspevky: 75
Trusted Member
 

No ale tak preco spekulovat, ved nech si spravi ako sam uzna za vhodne. Niekomu je lepsie sa rozhodnut pre nu hned, iny si ju da dodatocne. To ked s tym clovek nema realne skusenosti, sa necudujem, len teda potom nie je na skodu si nechat radsej poradit, v takychto veciach ti ludia nechcu zle. Fakt je dobre ju mat, lebo aj co sa tyka vetrania napriklad v zimnych mesiacoch to ocenis :)

 
Publikované : 03/11/2021 12:49 pm
(@petros)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

@romulekus súhlas my sme zaváhali veru hneď pri stavbe. ale človek sa stále učí no. a vám to prináša výhody hádam celoročne a nielen v zime, kedy netreba vetrať nie?

 
Publikované : 16/11/2021 11:23 am



(@ado180)
Príspevky: 96
Trusted Member
 

hej hej ako je mi jasne, ze pri stavbe takto ako to mam by bolo asi najlepsie poriesit centralnu ale nie, este som nejako neuvazoval o jednotlivych firmach, ze cez ktoru ist. mate nejaky tip? lebo je ich dost na trhu, ze cez ktoru sa to tak oplati riesit. najlepsie by asi bolo keby sa to daka rovno dokombinovat aj s nejakym typom vykurovania, co myslite?

 
Publikované : 24/11/2021 10:07 am
(@vladarko)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

tak podľa mňa si na správnej stránke, už v názve je, že odkiaľ by si si mohol tú rekuperáciu poriešiť. tiež máme od nich a funguje na jednotku. no čo sa týka kombinovania, prečo nie aspoň by si to mal hneď všetko vyriešené. a zase aj riadenie by si mal len cez jednu jednotku.

 
Publikované : 30/11/2021 3:53 pm
(@brankle)
Príspevky: 45
Eminent Member
 

@ado180 suhlasim, co sa tyka firmy tiez mame rekuperaciu od nich a parada to je. a ked sme casom riesili aj vykurovanie, tak sme uvazovali ako ty, ze mat od jednej firmy. no je fajn, ze je ich viac na vyber, ze si vies vybrat podla tvojho domu to najlepsie a teda ci na to mate aj priestor. ale to myslim, ze by si uz riesil v ramci nejakeho odborneho poradenstva asi ci?

 
Publikované : 30/11/2021 4:55 pm
romulekus
(@romulekus)
Príspevky: 75
Trusted Member
 

Ado180 tak pozri aspon by si to mal v principe vsetko vybavene od jednej firmy, ziadne starosti a este ked je ta moznost vsetko riadit a ovladat cez jednu jednotku tak nie je o com. a kedy to planujes riesit?

 
Publikované : 02/12/2021 10:52 am



(@ado180)
Príspevky: 96
Trusted Member
 

@brankle vies co priestor na to mame lebo dom staviame, takze by sme si to vedeli aj prisposobit podla potreby. a teda ideme do centralnej. som sa tak rozhodol, ze aspon to budeme mat vsetko na poriadku a nebudem to riesit s odstupom casu. a teda poriesili by sme od Wolfu jednotku.@romulekus no presne tak, tiez som si k tomu sadol a zamyslel sa, ze proste pokial je firma ako tato, ze poskytuje toho viac a je ta moznost, ze sa to da ta vyriesit, tak si myslim ze spravim dobre.

 
Publikované : 02/12/2021 1:34 pm
(@vladarko)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

ado180 tak to vyzerá celkom na zdarný koniec, keď už si sa pre nich aj rozhodol :) to som rád. lebo ako hovorím, tiež od nich máme a všetko funguje ako má. ale ešte ťa teda čaká dosť práce čo sa týka tvojho domu, keď si písal, že staviate. už máte aspoň základy alebo v akom ste štádiu?

 
Publikované : 06/12/2021 11:17 am
(@bojaro)
Príspevky: 55
Trusted Member
 

Ado180 mňa by zaujímalo podľa čoho si sa pre nich rozhodol? Dostal si nejaký typ alebo? Lebo je toho veľa na trhu z čoho sa dá vyberať tak reku podľa akých parametrov by bolo ok sa rozhodnúť a čo treba zvažovať.

 
Publikované : 13/12/2021 11:17 am
(@petros)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

@bojaro a ty čo ešte len zvažuješ že by si si takú dal, alebo ju už máš? je pravda, že je toho veľa, ale dá sa v pohode vybrať, to si myslím, že by ti povedal hádam každý a ešte keď to človek rieši hneď pri stavbe domu aby to bolo na poriadku. no a podľa čoho vybrať, asi len podľa výkonu, a možno aj trochu podľa priestoru, ktorý na to máš vyhradený si tak myslím.

 
Publikované : 13/12/2021 1:04 pm



(@bojaro)
Príspevky: 55
Trusted Member
 

Vieš čo my sme tak začali zvažovať takéto niečo posledného pol roka možno, že by sme do toho išli. Lebo akosi aj naši známi to niektorí ospevujú a zrejme je to fakt super aj vymoženosť ak by som to tak mohol nazvať, že teda netreba vetrať a aj to, že človek ušetrí na teple. Predsa len čo aj my nakúrime, aspoň to nepôjde len tak von oknom :D

 
Publikované : 14/12/2021 10:20 am
(@petros)
Príspevky: 64
Trusted Member
 

jáj takto, a zase podľa mňa je fajn keď to vidíš aj takto u vašich známych, že ako to funguje, to je asi najlepšie potom taká osobná skúsenosť, že? no a podľa čoho vybrať, môžeš si aj na nete pozrieť nejaké ponuky, prípade sa teda nakontaktovať na firmu a oni nech ti poradia.

 
Publikované : 15/12/2021 10:11 am
(@brankle)
Príspevky: 45
Eminent Member
 

@bojaro suhlasim, ono je to fajn, ked ma clovek taku moznost to aj vidiet osobne a zistit si tak informacie o tom. a zase ak vela kurite, to potom usetrite, ale nemyslim, ze to chces len kvoli tomu ci? a ti vasi znami to maju od koho nainstalovane?

 
Publikované : 17/12/2021 11:35 am
Stránka 17 / 19
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..