Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Hines vydáva svoju úvodnú správu o udržateľnosti

2 Príspevky
2 Užívatelia
0 Likes
4,399 Zobrazenia
TASR
 TASR
(@tasr)
Príspevky: 87
Reputable Member
Topic starter
 
OTS: Hines vydáva svoju úvodnú správu o udržateľnosti


Zo zdrojov: TASR

Houston 13. júla (TASR-OTS) (BUSINESS WIRE) - Hines, súkromná medzinárodná realitná spoločnosť, dnes oznámila vydanie svojej vôbec prvej správy o udržateľnosti.

Komplexná správa poskytuje podrobné preskúmanie environmentálnej, sociálnej a riadiacej výkonnosti spoločnosti Hines, ktoré je zostavené v súlade s globálnou iniciatívou pre podávanie správ (Global Reporting Initiative, GRI).

Spoločnosť Hines bola dlhodobo lídrom v udržateľnom dizajne a pri podporovaní programov udržateľnosti po celom svete. Partnermi spoločnosti sú viaceré inštitúcie s cieľom identifikovať tie najlepšie prevádzkové postupy a špičkové technológie v záujme zostať v čele stavebných prác, vrátane ENERGY STAR® a USGBC. Z medzinárodného hľadiska je Hines zakladajúcim členom nemeckej Rady pre udržateľné budovy a ruskej Rady pre zelené budovy a aktívne sa podieľa na brazílskej Rade pre zelené budovy, španielskej Rade pre zelené budovy, talianskej Rade pre zelené budovy, indickej Rade pre zelené budovy, na programe metódy environmentálneho hodnotenia BRE v Spojenom kráľovstve a programe vysokej environmentálnej kvality vo Francúzsku.

K 31. decembru 2011 má Hines 403 certifikovaných zelených budov po celom svete vrátane 177 budov s označením ENERGY STAR a 189 certifikovaných alebo registrovaných LEED aktív.

„Spoločnosť upriamuje pozornosť na udržateľnosť už viac ako 50 rokov, pričom teraz rozšírila jej význam, ktorý sa týka nielen environmentálnych problematík, ale takisto už aj sociálnych a riadiacich politík a postupov,“ povedal Jeff Hines, predseda a výkonný riaditeľ spoločnosti Hines. „Náš program udržateľnosti sa neustále vyvíja a naša úvodná správa o udržateľnosti svedčí o našich súčasných iniciatívach v týchto oblastiach, ako aj náš dlhodobý záväzok voči udržateľnosti.“[adsense01][/adsense01]„Správu sme zostavili v súlade s kľúčovými oblasťami nášho podnikania: investície; udržateľný rozvoj; správa majetku a inžinierstvo; spoločenstvá; a naši zamestnanci. Stanovili sme si za prioritu osloviť touto správou všetky zainteresované skupiny spoločnosti Hines po celom svete, aby sme im umožnili lepšie pochopiť organizáciu spoločnosti Hines, naše významné úspechy z hľadiska udržateľnosti a naše ciele nepretržitého napredujúceho rozvoja,” povedal Gary Holtzer, referent pre globálnu udržateľnosť spoločnosti Hines.

Správu o udržateľnosti spoločnosti Hines možno nájsť na: Sustainability Report

"Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo d'alšiie šírenie správ zo zdrajov TASR je bez predchadzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona"

Pozri ďalšie z oblasti: SPRÁVY - Aktuality

Vaša Stavba od A po Z.
 
Publikované : 13/07/2012 12:22 pm
.stm.
(@stm)
Príspevky: 127
Reputable Member Admin
 
Doplnok: trochu info o Hines (hines.com)



Ja by som len doplnil nejaké to info o Hines, nakoľko ani ja som netušil prečo môže byť ich správa povedzme smerodajná :).

Takže, čo o sebe píše samotný Hines :
„So zastúpením vo viac ako 100 miestách po celom svete a vzťahmi s investormi ako sú najväčšie finančné inštitúcie, má Hines obrovskú šírku záberu v oblasti skúseností, siete partnerov a finančného zabezpečenia. Vďaka tomuto pre Hines nie je problém komplexne riešiť projekty, ktoré samotné sú výzvou. Naša spoločnosť má zastúpenie v 18 krajinách, s lokálnymi pobočkami v Atlante, Chicagu, Houstone (U.S. centrála), Londýne (EU centrála), New Yorku a San Franciscu, + v ďalších 58 U.S. mestách.
V našom portfóliu sa nachádza viac ako 1.190 navrhnutých, manažovaných a postavených objektov, ktoré zahŕňajú mrakodrapy, firemné centrály, centrá zmiešaného využitia, priemyselné parky, farmaceutické objekty a obytné objekty.
Aktuálne firma kontroluje aktíva v hodnote približne 22,9 miliardy dolárov.“

Ide teda o developersko-realitnú firmu s dosť veľkým dosahom, ktorá samotná vlastní niekoľko objektov. Tu je len pár príkladov.
EDF Tower, Paríž, (Hines – developer, vlastník)

Williams Tower, Huston, (Hines – developer, vlastník, správca budovy)

Mala Sarka, Praha, (Hines – developer, 145 2.podl. domov)

Ducat Place III, Moskva, (Hines – developer, vlastník)

Hyundai Motor Tower, Shanghai, (Hines – developer, vlastník, správca budovy)

A podobne ..

OKva, tak to len tak pre obrazotvornosť ;).. Pekný deň.

Vaša Stavba od A po Z.
 
Publikované : 13/07/2012 7:38 pm
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..