Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Skvelé nápady do záhrady, ktoré ocenia aj vaše deti

1 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
1,351 Zobrazenia
temy-az
(@temy-az)
Príspevky: 200
Člen Moderator
Topic starter
 
„Ak máte záhradu a knižnicu, máte všetko, čo potrebujete.“ — Marcus Tullius Cicero
 

Pomaly, ale isto sa nám končí školský rok a učitelia sa pripravujú na uzatváranie známok. Študenti sa nevedia dočkať vysvedčenia a dlho očakávaných prázdnin. Júl a august sú mesiace plné slnka, dovoleniek a kúpalísk. Okrem toho čas s deťmi radi trávime aj na záhrade. Možno už teraz premýšľate nad tým, ako zamestnáte svoje deti v týchto dňoch. Užiť oddych si túžite aj vy a preto hľadáte najrôznejšie možné alternatívy.

„Ak máte záhradu a knižnicu, máte všetko, čo potrebujete.“ — Marcus Tullius Cicero

Poriadne si užite leto s deťmi Chystáte v lete variť guláš alebo veľkú grilovaciu párty? Kotlíky, grily a najrôznejšie iné príslušenstvo nájdete vo výhodných cenách prostredníctvom Sconto výpredaj.

Okolo ohníka môžete sedieť na hojdačkách od výmyslu sveta a opaľovať sa zase môžete na záhradných ležadlách. Jedinečné ceny pre toto príslušenstvo ponúka Planeo výpredaj. Ak ste alergickí na slnko, alebo radšej ostávate v tieni, kúpte si slnečník. V tomto prípade nie je na zahodenie ani stan. Na záhrade môžete sedieť tak pohodlne ako v obývačke pred televízorom. Stačí si vybrať správne sedacie súpravy, kreslá a stoličky.

Práca a oddych zároveň Vo svojej záhrade sa musíte cítiť dobre a bezpečne. V Sconto a Planeo máte na výber irokú škálu produktov v rôznych prevedeniach. Nájdete tam dokonca aj všetko náradie a kosačky pre skrášľovanie a staranie sa o vaše vonkajšie prostredie. V súčasnosti je technologický pokrok taký obrovský, že oddychovať dokážete dokonca aj pri kosení či strihaní kríkov. A vaše deti sa určite potešia z hojdačky. Výhodne si môžete zakúpiť tú v tvare vajíčka alebo látkovú, ktorú zaviažete o dva stromy. Určite ňou nepohrdnú ani dospelé duše, ktoré si chcú oddýchnuť po rušných pracovných dňoch.

Starajte sa o svoju záhradu Vo vonkajšom prostredí sa stáva, že záhradný nábytok sa ľahko zašpiní. Portál www.vasekupony.sk vám pomôže nájsť nielen tie najvhodnejšie náhradné poťahy, ale aj najrôznejšie čistiace prostriedky za najvýhodnejšie ceny na trhu. Niet žiadnych pochýb o tom, že o vonkajšie zariadenie je potrebné nepretržite sa starať. Bez problémov si u nás dokážete zaobstarať potrebné prostriedky, pomocou ktorých ho budete ošetrovať. Svoj vonkajší oddych si môžete spestriť aj vďaka rôznym záhradným doplnkom. Vedľa chodníka si skúste poukladať nočné svetielka. Budete tak mať romantiku v záhrade aj počas teplých letných večerov či sviatočných zimných dní.

Na základe našich tipov si môžete z vášho outdoorového prostredia vytvoriť rozprávkovú záhradu plnú nečakaných a útulných prekvapení. Nezabudnite povoliť uzdu vašej fantázii a vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Určite si tak vytvoríte záhradu snov, o ktorej odjakživa snívate.

Zdroj : www.nasdomov.sk (partnerský článok)

Zdroj obrázkov:

Zdroj: Pexels/Gustavo Fring ( https://www.pexels.com/sk-sk/fotka/drzanie-mama-rast-praca-v-zahrade-5622464/) Zdroj: Pexels/Kampus Production ( https://www.pexels.com/sk-sk/fotka/potesenie-pozitok-varenie-stretnutie-7893782/) Zdroj: Pexels/Ksu&Eli ( https://www.pexels.com/sk-sk/fotka/luxus-prepych-cestovat-letovisko-9116632/) Zdroj: Pexels/Vlada Karpovich ( https://www.pexels.com/sk-sk/fotka/strom-cestovat-hamak-zavesna-siet-7903175/) Zdroj: Pexels/Marianne ( https://www.pexels.com/sk-sk/fotka/dom-pohar-sklo-trava-238377/)

 
Vaša Stavba od A po Z.
 
Publikované : 01/06/2022 1:54 pm
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..