Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Účinné riešenie pre nadrozmerné stavby aj rodinné domy? Montované stavby!

1 Príspevky
1 Užívatelia
0 Likes
551 Zobrazenia
temy-az
(@temy-az)
Príspevky: 200
Člen Moderator
Topic starter
 
Montované haly, montované stavby rodinných domov - výstavba, výhody a pod.
 
Montované stavby sa čoraz viac dostávajú do popredia v oblasti výstavby. Ide o pomerne nový, no nesmierne populárny spôsob výstavby pretože spájajú rýchlosť a cenovú dostupnosť. Navyše sú takto postavené stavby bezpečné aj pokiaľ ide o nadrozmerné budovy. Ako funguje výstavba montovaných hál? Ako si viete prispôsobiť halu presne vašim potrebám? Ako je to so stavbou montovaných rodinných domov?

Montované haly – výstavba

Oceľová montovaná hala sa teší obrovskej popularite napríklad čo sa týka výstavby priemyselných podnikov. Základom pri ich výstavbe je oceľová konštrukcia, ktorá zabezpečuje bezpečnosť aj pri nadrozmerných veľkostiach hál. Zároveň je obrovskou výhodou, že takéto haly môžu byť „personalizované“ teda prispôsobené priamo potrebám konkrétneho zákazníka. Výstavba vzniká podľa striktných smerníc a pravidiel, vďaka čomu je stavba rýchla, no aj nesmierne precízna a detailná. Výsledkom je montovaná hala, ktorá spĺňa všetky bezpečnostné parametre a pritom je plne prispôsobená konkrétnej prevádzke. Podnik si môže vybrať či bude k hale pripojená aj administratívna časť a podobne. Aj z vizuálnej stránky je montovaná hala plne prispôsobiteľná vkusu majiteľa. Použité moderné fasádne a oplášťovacie prvky umožňujú voľbu rôzneho farebného spektra exteriérového dizajnu. Populárne sú aj hliníkové kazetové fasády. Rovnako si môžete zvoliť aj presklené fasády, ktoré do vášho priestoru prinesú množstvo prirodzeného svetla. Vhodné sú predovšetkým do kancelárskych priestorov.

Montované stavby rodinných domov

Okrem nadrozmerných stavieb je možné využiť takéto prvky aj na stavbu rodinného domu. Aj v tomto prípade predstavuje konštrukcia základnú bezpečnostnú kostru. Na ňu sa podľa preferencií majiteľa dokáže uplatniť rôzny systém oplášťovacích prvkov, vďaka čomu bude dom vyzerať presne podľa vašich predstáv. Aj v tomto prípade je obrovskou výhodou rýchlosť výstavby a variabilita samotnej stavby. Montované stavby sa tak dajú využiť na rôzne stavby a majú množstvo výhod nielen pri stavbe, ale aj vzhľadom na ich bezúdržbovosť, respektíve minimálnu údržbu. Budovy sa dajú aj zatepliť a tak spĺňajú požiadavky aj na nízkoenergetické stavby. Sféra montovaných stavieb sa v posledných rokoch výrazne technologicky posunula, vďaka čomu sú dostupnejšie pre širokú verejnosť a poskytujú vysokokvalitné dlhodobé služby. Zdroj : avg-group.com (partnerský článok)

 
Vaša Stavba od A po Z.
 
Publikované : 14/04/2022 5:46 pm
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia
  • temy-az

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..