HOTEL CHATEAU / SR2015 - nom. č. 7

dúfam, že to tak bude lebo už to všetkým len lezie na nervy!
Tomu ver vejlon, už toho je veru dosť, už by človek chcel byť znovu slobodný ale tak aspoň si to budeme potom viac vážiť.

bojaro - tak to si velmi dobre napisal, budeme si to vazit a to riadne! lebo toto je fakt uz na hlavu, ze clovek nemoze ist nikde a ked nieco potrebuje kupit, tak moze len cez internet.
Ja si budem vážiť už aj cestu za okres. To mi chýba asi tak najviac, no na druhej strane človek aspoň spoznal krásy svojho okresu
kde sa nachadza tento hotel? teraz v rychlosti si ho vobec neviem vybavit
Máme na Slovensku krásne miesta, hotely a ani o tom nevieme
No tak to ani nvrav, ak nam budu opatrenia priat, tak by som si velmi rada dala cez toto leto taku slovensku tour po takychto krasnych miestach
Heeej? My sa tiez tak chystame, ak nam teda znova nezakazu presuny medzi okresmi
kubbo tak zatial sa to nechysta treba to vyuzit kym je moznost..

tak tak človek nemá bohužiaľ istotu, že sa niečo zo dňa na deň znova nezmení
tak tak človek nemá bohužiaľ istotu, že sa niečo zo dňa na deň znova nezmení
Presne tak a bohvie, ci sa toho pocitu niekedy zbavime. Podla mna to bude takto este dlho
Ale to sa stať môže a veľmi rýchlo keď si nedáme pozor

Ale nestrašte, veď ľudia mám pocit, že sa už ani teraz moc neboja a sú radi, že môžu niekde vypadnúť mimo svojho domu, v ktorom museli byť za posledné obdobie vkuse.

no len aby ste to nezakríkli, lebo už sem zase ďalšia mutácia cestuje a chcú zatvárať hranice. tak som zvedavý, že kedy začnú vyvádzať a všetko zatvárať tí naši šaškovia v parlamente.