Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Vyber vane ?

336 Príspevky
124 Užívatelia
0 Likes
186.3 K Zobrazenia
(@niria)
Príspevky: 105
Estimable Member
 

dakujem ti za taketo podrobne informacie magdina. doteraz som ani nevedela, ze taka nejaka stupnica existuje, normalne si ma nou sokla! :) a cenovo sa ako pohybuju? patria medzi tie drahsie alebo su prijatelne?

 
Publikované : 12/07/2021 1:21 pm
(@domidomika)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

@niria dovolim si vstupit do tejto debaty, nakolko aj my mame vanu od nich. chcem ti napisat, ze cenovo maju aj drahe vane ale aj cenovo prijatelne. zalezi od toho, aka si narocna, aky chces tvar, rozmer, atd. od toho sa potom odvija cena ale myslim, ze si z ich ponuky vyberies, maju krasne vane ;)

 
Publikované : 13/07/2021 4:17 pm
(@magdina)
Príspevky: 67
Trusted Member
 

tiez som o nej predtym nepocula nikdy, ale clovek sa uci nove veci cely zivot, ako sa hovori, aj ked som na to natrafila nahodou. tak ako hovori domi, maju aj lacnejsie aj drahsie modely. nemusis sa bat, ze by to boli take ceny, ze by si si musela pomaly brat uver na to.

 
Publikované : 16/07/2021 2:12 pm
(@niria)
Príspevky: 105
Estimable Member
 

uz som si pozrela, co maju na stranke za ponuku, ale rada by som videla aj nazivo ako vyzeraju. je rozdiel len si takto pozriet obrazky alebo fotky oproti tomu, ked to uvidim nazivo. fotky casto skresluju. neviem, ci to moze byt aj v tomto pripade, ale istota je istota. to ma viete niekam nasmerovat na showroom alebo predajnu nejaku? no magdina, to by som bola nerada, keby som este aj na vanu musela brat uver, stacilo ze sme takto museli riesit prerabku. nechcela by som ho uz navysovat, radsej nech sa vojdeme do planovaneho rozpoctu.

 
Publikované : 29/07/2021 1:46 pm



(@annica)
Príspevky: 68
Trusted Member
 

Magdina to si nám asi viacerým rozšírila obzory touto stupnicou :D V starom bývaní sme mali smaltovanú vaňu, nemala som je čo vytnúť za tie roky, tak sme aj do nového kupovali smatlovanú, keď sme sa sťahovali. Akože veľa ľudí mi vravelo, že je to studené. No áno je studenšia ako taká obyčajná plastová, ale povedzmi si, ako často človek len tak lezie do vane. Pri kúpeli sa najskôr napustí vaňa, kým tam vzleziem a pri sprche mám taký zvyk, že si vaňu opláchnem vodou, kým do nej vojdem. A to isté by som robila pri plastovej vani. Takže toto pre mňa argument nebol.

 
Publikované : 02/08/2021 2:53 pm
(@magdina)
Príspevky: 67
Trusted Member
 

niria poviem ti, ze nazivo vyzera ta vana ako aj na obrazku. ale chapem, ze si to chces pozriet, kym budes kupovat. nejde o nejaku drobnost, pri ktorej to je jedno. posobia na celom Slovensku, len nemaju priamo, ze svoje predajne. dostanes sa k nim cez rozne kupelnove studia alebo predajne so sanitou. vojdes sa do rozpoctu neboj sa nic. maju aj take, nazyvaju to ekonomicke modely. pri nich je cena dobra a prijatelna.
annica pisem si za to male bezvyznamne, pre niekoho snad vyznamne, plus. nebanujem tiez, ze sme sa takto rozhodli, aj ked nazory som si vypocula kadejake na smaltovane vane. aj toto, ze je studensia, vsak to je aky argument, mi povedz, ci si niekto len tak lyha do vane. mna oslovila aj zaruka, ktoru poskytuju, vacsinou sa stretas len s tou zakonnou, ktora musi byt poskytnuta. takze ich 30 rokov je dost by som povedala.

 
Publikované : 06/08/2021 1:59 pm
(@annica)
Príspevky: 68
Trusted Member
 

Magdina myslím, že viacero ľudí ani nechyrovalo, že by existovalo niečo takéto a keby aj hej, tak aplikovať to na vane, to je ďalší level :) Asi tí ľudia, čo prídu s takýmto argumentom, alebo ja neviem. No to aj je dosť. Si zober, že ani bývanie koľkým ľuďom nevydrží takú dobu. Akože tak myslím, že sa presťahujú alebo prerábajú. To pri prípadnej prerábke sa môže vlastne vaňa aj zachovať. Tam sa nemá čo pokaziť na nej alebo poškodiť.

 
Publikované : 09/08/2021 2:23 pm
(@niria)
Príspevky: 105
Estimable Member
 

magdina keby som toto vedela, tak sa idem pozriet uz davno niekam. som cakala, ze budem musiet niekam cestovat dalej. lebo viem, ze niektore firmy maju len tak par svojich predajni a koniec. ale toto je fajn, v meste mame viacej takychto predajni. hej hej, uz som si pozrela na webe Kaldewei, aby som vedela, co ma bude cakat. vsimla som si, ze su tam aj vane za fajn ceny. videla som aj plastove vane za take ceny ako oni ponukaju smaltovane, takze to nie je o com.

 
Publikované : 10/08/2021 11:36 am



bovic
(@bovic)
Príspevky: 77
Trusted Member
 

Baby, trochu sa vám sem votriem. Tá moja začala vymýšlať, že by to chcelo novú vaňu domov. Akože, to nepopieram. Táto naša už má čo to za sebou aj svoje roky už. Tak reku by som to nejak tak vymyslel, že by sme si ju dali ako vianočný darček. Viem, zavčasu hovorím o Vianociach, ale kým ešte pozisťujem čo a ako a nejaké informácie a takto, tak radšej skoršie s tým začínam. Máte teda aj nejaké reálne skúsenosti s používam smaltovanej vane? Teraz máme akrylátovú a volil by som teraz radšej inú možnosť. Preto ten smalt spomínam aj.

 
Publikované : 02/09/2021 2:43 pm
(@magdina)
Príspevky: 67
Trusted Member
 

niria vidis to, mala si sa skorej opytat. ale nie no, ved na to sme tu, aby sme si poradili, ked uz mame nejake skusenosti so spominanymi produktami alebo zariadenim. no to viem, niektore firmy ozaj, ked len svoje predajne maju, tak sa stava, ze maju male zastupenie. ale ked takto spolupracuju alebo ako by som to nazvala, tak tych predajcov je viacej. lebo v kazdom vacsom meste uz mas predajne so sanitou a tam ich istotne najdes. bola si sa aj popozerat uz, ci ako si na tom teraz? alebo uz nebodaj aj kupene mas?
bovic perfektne si to vymyslel, spojit to takto dokopy. ze aj potrebujete a rovno to vybavite aj ako darcek. vsak uz nie sme pubertaci, ze by sme si museli davat nezmyselne dary. radsej takto nieco uzitocne, co sa aj vyuzije. myslim, ze nova kvalitna vana urobi radost. aspon mne by ano, by som si hned kupel dala v nej. doma mame smaltovanu vanu uz dlhsie, co by ta take zaujimalo? akrylatovu sme mali aj my predtym, ti poviem, ze je to citelny rozdiel teraz, ked sme kupili smaltovanu.

 
Publikované : 06/09/2021 10:48 am
bovic
(@bovic)
Príspevky: 77
Trusted Member
 

Magdina tak to my máme už dávno za sebou takéto obdarovávanie. Preto som si aj myslel, že tá vaňa by mohla byť dobrý nápad. Prekvapenie to síce nebude, ale radosť spraví. S akrylátovou nemáme žiaden problém. Ale počul som už viacero názorov na smaltované vane a zakaždým si pochvalovali. Nestalo sa ani raz, keď som sa ocitol v takejto debate, že by niekto ľutoval, že ju kúpil. Tak by som sa tiež asi na to dal. Ale chcem si dopredu pozisťovať, ktorá značka sa tak najviac oplatí. Akože ani nie cenovo, ale kvalitatívne. Lebo sa stavím, že aj v tomto budú nejaké rozdiely medzi jednolivými značkami a firmami.

 
Publikované : 10/09/2021 11:00 am
(@annica)
Príspevky: 68
Trusted Member
 

Môžem ti za seba povedať Bovic, že tiež máme doma smaltovanú vaňu. Dokonca už druhú. Keď sme bývali v byte, tam bola síce taká staršia, už mala pár rôčkov, ale stále slúžila perfektne. Takže keď sme sa sťahovali do domu, tak sme mali jasno v tom, akú vaňu budeme kupovať do nového. Teraz sú už také modernejšie ako kedysi a vieš si napríklad dať na ne aj nejaké úpravy, keby sa ti málilo toho, že samotný smalt je dobrá voľba, čo sa vane týka.

 
Publikované : 17/09/2021 3:03 pm



puala
(@puala)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

bovic mas uz prosim ta nieco pozistovane? ak ano, mohol by si sa podelit o info, co si zistil? spominal si akrylatove aj smaltovane tak reku aky je v tom rozdiel vlastne. je mi jasne, ze co sa tyka materialu, tak to bude asi v prvom rade tom. ale nejake dalsie rozdiely tam asi budu. ked sa rozhoduje medzi tymito dvoma moznostami vlastne.

 
Publikované : 22/09/2021 9:52 am
(@niria)
Príspevky: 105
Estimable Member
 

magdina boli sme sa pozriet a aj sme vybrali a kupili. pozerala som si uz predtym, co maju v ponuke. ono pravdupovediac sa zase tie vane tolko neodlisuju od seba. tam su rozdiely minimalne. lenze kazda jedna vyzera pekne uz na tych obrazkoch, nazivo to bolo este lepsie obkukavat. ale vybrala som teda aj ked to chvilu trvalo. predajca mi spominal, ze sa tam daju dat este nejake povrchove upravy. on mi teda povedal, ake su to, ze jedna je protismykova a dalsia je taka, aby lepsie ta voda vlastne klzala dolu a neostavali kvapky na nej. dala som si tu druhu, to mi prislo take sikovne, ze netreba tak casto drhnut potom.

 
Publikované : 07/10/2021 10:48 am
bovic
(@bovic)
Príspevky: 77
Trusted Member
 

Puala to, ze je rozdiel v materiále je zjavné už podľa názvu. Myslíš asi skôr rozdiel čo sa týka nejakých vlastností. Tak ono smalt je jednoznačne pevnejší a odolnejší ako akrylát. Povedal by som, že čo sa týka životnosti, tak tým pádom aj trvácnejší, keďže ti tam nehrozia nejaké poškodenia. Čo sa týka čistenia, tak to je asi na rovnakej úrovni s tým rozdielom, že na smaltované vane si vieš dať nejaké povrchové úpravy. Napríklad teda aj takú, ktorá vlastne odpudzuje vodu a tým pádom lepšie skĺzne z povrchu a nevytvárajú sa ti také tie malé fľaky, keď voda uschne. Neviem, čo by som ti ďalej, nenapadne mi teraz toho viacej. Ale kľudne ak ti niečo napadne, čo by ťa zaujímalo, tak som k dispozícii.

 
Publikované : 13/10/2021 1:59 pm
Stránka 19 / 23
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..