Pripoj sa k nám!
Čo na okná? - Rolet...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Čo na okná? - Rolety, alebo žalúzie?

338 Príspevky
106 Užívatelia
0 Likes
177.6 K Zobrazenia
(@bojaro)
Príspevky: 55
Trusted Member
 

Za máličko, veď keď niečo zistíš, tak nám to sem môžeš dať vedieť aby aj ostatní ľudia vedeli a mali najnovšie informácie.

 
Publikované : 20/01/2021 12:56 pm
ketelka
(@ketelka)
Príspevky: 22
Eminent Member
 

miloh - ano, presne tak to chcem spravit, ze sa nakontaktujem priamo na predajcu a spytam sa, len furt mi do toho nieco pride. neskutocne vela prace mam teraz a ani neviem, kde mi hlava stoji :(

bojaro - isto dam vediet, ked zistim nieco :)

 
Publikované : 21/01/2021 2:24 pm
(@miloh)
Príspevky: 147
Estimable Member
 

to verím, január je každý rok náročný, lebo sa po sviatkoch všetko rozbieha a teraz keď máme ešte takúto situáciu, tak je to o to náročnejšie. Veď si všetko povybavuj a potom v kľude to rieš, aby si sa na to vedela dobre sústrediť 8-)

 
Publikované : 25/01/2021 11:32 am
(@bojaro)
Príspevky: 55
Trusted Member
 

A ešte si nič nezistila ketelka???

 
Publikované : 26/01/2021 1:27 pm



(@saso_1660207283)
Príspevky: 107
Estimable Member
 

Co som tak narychlo presiel spravy, co tu pisete, tak vacsina z vas odporuca zaluzie a priklanam sa k tomu aj ja. Zaluzie su super :Up: Hlavne aj z toho dovodu, ze sa daju naklapat, takze aj pocas dna ak vam svieti slnko, viete si ich naklopit tak aby nesvietilo, atd. Da sa s nimi lepsie nastavit zatienenie.

 
Publikované : 27/01/2021 2:15 pm
ketelka
(@ketelka)
Príspevky: 22
Eminent Member
 

miloh a bojaro - uz konecne vcera som sa k tomu dostala a nakontaktovala som sa na najblizsieho predajdu, tak som s nim trochu pokecala a povedal, ze nech este pockam do buduceho tyzdna, ze ved uz mozno budu moct normalne otvorit. ale cenovu ponuku ze mi moze predbeznu vypracovat, ked mu napisem rozmery okien, tak na to si chceme s manzelom cez vikend sadnut a poslat mu to.

 
Publikované : 28/01/2021 10:32 am
sycom
(@sycom)
Príspevky: 27
Eminent Member
 

@ketelka na to cakame uz viaceri a verime, ze uz buduci tyzden sa opatrenia trochu uvolnia. a ake tienenie si ides davat nacenit?

 
Publikované : 29/01/2021 12:06 pm
(@bojaro)
Príspevky: 55
Trusted Member
 

Tak super ketelka, keď si sa s ním takto dohodla. Veď tebe aj tak teraz hlavne ide o cenovú ponuku, no nie? Ak si dobre pamätám, tak ešte ti tienenie nikto nenaceňoval, či?

 
Publikované : 01/02/2021 12:18 pm



(@danielek21)
Príspevky: 31
Eminent Member
 

vacsinou to tak byva, ze najprv chce zakaznik vediet cenu az potom sa rozhoduje, ci ide do toho alebo nie :D a pri vonkajsom tieneni si myslim, ze by to kazdeho malo zaujimat, lebo tie ceny nie su najnizsie. my chceme tento rok davat na okna vonkajsie zaluzie, tak som zvedavy tiez na kolko nam to nacenia. ale na nejakych 10 000€ to odhadujem, kedze doteraz vsetko islo v takychto cifrach.

 
Publikované : 02/02/2021 2:19 pm
klavirnika
(@klavirnika)
Príspevky: 53
Trusted Member
 

ahojte vsetci ;) mozete mi poradit, kedy zacat riesit vonkajsie tienenie? chceme ho na vsetky okna. na jar zaciname tahat hrubu stavbu a ak pojde vsetko podla planov, tak na jesen by sme chceli osadzat okna. robi sa to uz zarovno s tym alebo tienenie az neskor? ake mate skusenosti? my staviame prvy dom a preto ziadne skusenosti nemame a nechame si poradit. dakuujeme ;)

 
Publikované : 05/02/2021 5:40 pm
(@autobusar)
Príspevky: 32
Eminent Member
 

@klavirnika je dobre, ze ste uz teraz rozhodnuty, ake tienenie chcete. Co sa tyka samotneho tienenie, tak na to je este cas ale na predpripravu treba mysliet uz by prekladoch. Ak chcete mat skryte tie zaluzie, tak si treba najst uz firmu, ktora vam poradi ako to spravit, aby ste potom zbytocne nemuseli davat hrubu izolaciu. Ono sa ten mechanizmus nejako specialne zapusta (pozri si videa na youtube a hned ti to bude jasnejsie).

 
Publikované : 11/02/2021 11:36 am
klavirnika
(@klavirnika)
Príspevky: 53
Trusted Member
 

dakujem autobusar, poviem manzelovi, nech si to pozrie. ja by som to zbytocne pozerala, kedze aj tak by som tomu asi nepochopila :lol: do technickych veci sa vobec nevyznam :lol: ale bavili sme sa, ze by sme chceli vonkajsie zaluzie alebo teda rolety (neviem, co je lepsie?). a my staviame dom z dost druhej tehly, takze zateplovat uz chceme len minimalnou hrubkou, aby nenastali tepelne mosty (ci ako sa tomu hovori) :D preto na vsetko musime mysliet uz teraz a chceme isto skryte, priznane nechcem, to sa mi nepaci!

 
Publikované : 15/02/2021 12:52 pm



(@autobusar)
Príspevky: 32
Eminent Member
 

@klavirnika tepelne mosty sa tomu hovori, dobre si napisala 8-) K tomu sa vyjadrovat nejdem, to vam uz architekt isto zadal, aka hrubka bude fajn, aby bolo co najmenej unikov. Idem ti poradit ohladom tienenia. Pytas sa, ci su lepsie zaluzie alebo rolety. Zo skusenosti ti odpoviem, ze isto zaluzie, lebo sa daju naklapat a este aj z toho dovodu, ze my mame zaluzie ti to odporucam :) :D Chcete skryte a budete mat uzsie zateplenie, preto treba jednoznacne riesit predpripravu a treba to povedat majstrom.

 
Publikované : 16/02/2021 6:38 pm
(@erwinio)
Príspevky: 55
Trusted Member
 

este by som upozornil aj na to, ze rolety sa navijaju a preto hlavne pri interierovych maju ludia problemy s tym, ze sa im neda uplne otvorit okno, kedze na vrchu to zavadza. pri vonkajsich roletach to az tak nevadi ale aby ste s tym pocitali, som vam to tu radsej spomenul.

 
Publikované : 18/02/2021 10:17 am
klavirnika
(@klavirnika)
Príspevky: 53
Trusted Member
 

uz sa tak aj stalo, minuly tyzden sme im to povedali a hned zareagovali, ako to spravia aby to bolo vsetko v poriadku. pevne teda dufam, ze nam to dobre spravia a ze potom, ked pridu chlapi, ktory nam to tienenie budu osadzat nebudu hresit na nich :D a co sa tyka znacky, tak ktoru odporucas autobusar? tu som videla vela krat spomenutu znacku Isotra, ta je dobra?

erwinio dakujeme za takuto poznamku, to som si nikdy neuvedomila ale ako si to napisal, tak chapem, co tym myslis. my ideme nastastie davat vonkajsie tienenie, takze nad tymto nemusime premyslat.

 
Publikované : 22/02/2021 11:36 am
Stránka 14 / 23
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia
  • .stm.

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..