Pripoj sa k nám!
Čo na okná? - Rolet...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Čo na okná? - Rolety, alebo žalúzie?

338 Príspevky
106 Užívatelia
0 Likes
177.6 K Zobrazenia
slivka15
(@slivka15)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

@simpson viem, veď tiež len srandujem, keď si aj ty začal ;) :) Jasné, zistil to. Veď keby to nezistil, tak by dostal, on má už pozná, že by som ho vyhrešila :lol: :D Majstri mu povedali, že to nie je ešte problém. Že máme šťastie, že sme sa včas zobudili a rozhodli. Takže ideme do toho ;) :)

 
Publikované : 26/07/2018 6:16 pm
trajo
(@trajo)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

Áno, my máme len takú malú terasu ako je na obrázku. Ale snáď si pochopil, že to nie je presne naša! Túto fotku mám z netu stiahnutú lebo sa najviac podobá na náš dom aj terasu ale menšie odlišnosti máme. No nechcem sem vešať náš dom, keďže na to mám svoje dôvody, snáď to pochopíš! Poďme ale k tým dôležitejším veciam. Vyšla nás okolo tých 1 000€ a dávali sme elektrické ovládanie, takže sa dá aj zložiť. Takéto markízy sa všetky dajú aj schovať!

 
Publikované : 27/07/2018 10:58 am
(@tomtom)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

hneď sa mi zdalo, že mi je tá terasa nejaká povedomá ale myslel som si, že Vašu si zavesili na internet. ale zle som si myslel :lol: :lol: dobre, že si mi to napísal. jasné, chápem. keď nechceš, tak nechceš. do toho ťa predsa nútiť nemôžem! aj s tým elektrickým ovládaním Vás to vyšlo len tisícku? fakt dobrá cena :!: kto vám to robil?

 
Publikované : 30/07/2018 4:00 pm
trajo
(@trajo)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

Tak hovoríš, že skoro mi to aj vyšlo, hej? Bol by si uveril, že to je naša :lol: :lol: :lol: Za to elektrické sme ešte čosi doplácali ale vôbec si už nepamätám koľko. Pýtal som sa to aj ženy a tá tiež nevedela. A horšie je, že nevieme ani kde sme dali faktúru, takže ti to ani nemám kde pozrieť. Ale veď si to dáš naceniť a budeš múdrejší :) Nám to robila jedna firma z Bratislavy, veď to som ti sem už písal, či?

 
Publikované : 07/08/2018 1:24 pm



(@tomtom)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

myslím, že ti to úplne vyšlo, nie len skoro, normálne som uveril, to máš pravdu :lol: :lol: :lol: hm, tak to je riadna škoda lebo chcel som vedieť, aký rozdiel to robí. škoda :( ale veď snáď mi budú ochotní spraviť cenovú ponuku aj na elektrické ovládanie aj na manuálne - to by nemal byť pre nich až taký veľký problém. áno? už si mi to spomínal? nejako si nepamätám. mohol by si ešte raz, pls?

 
Publikované : 15/08/2018 10:56 am
simpson
(@simpson)
Príspevky: 93
Trusted Member
 

Slivka15 heh, som rád, že sa tu nájdu aj v pohode ľudia, ktorí radi žartujú. To sa mi páči ;) :) Super, tak potom to dobre dopadlo. Som tu dlhší čas nebol a až dnes som si spomenul, že som ti asi dlhšie neodpísal. Mám hlavu deravú teraz cez leto :lol: :lol: Túto info rád počujem. A už ste si ich teda aj objednali? Od Isotra ako sme sa bavili či od niekoho iného??

 
Publikované : 17/08/2018 11:21 am
slivka15
(@slivka15)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

@simpson všimla som si, že si mi dlhšie neodpísal. Si bol na dovolenke, či len niekde zašitý?? :lol: :lol: Áno, áno, ich produkty sme objednali ale u predajcu, ktorého máme blízko mesta ale veď to vieš, to sme tu už rozoberali ;) :)

 
Publikované : 21/08/2018 6:18 pm
trajo
(@trajo)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

Pre nich to žiadny problém nebude, no teda pokiaľ oslovíš fajn predajňu. Ozik, už si si nejakú v okolí našiel?? To si vážne nepamätáš?? Spomínal som tu výrobcu Isotru a potom aj predajcu cez ktorého som si ich markízu objednával. Hm?? Ešte stále nič?? Už som si zdvihol aj nohy, aby som ti nesedel na kábli :lol: :lol: Sorry, ale tak sa to hovorí :lol: :lol:

 
Publikované : 22/08/2018 6:18 pm



simpson
(@simpson)
Príspevky: 93
Trusted Member
 

Slivka15, áno uhádla si, boli sme si trochu oddýchnuť pri mori a išli sme rovno na 12 dní, takže preto som sa dlhšie neozýval ;) :) Hej, rozoberali, to máš pravdu. Veď potom daj vedieť, keď ich už budete mať aj nahodené. Konečný výsledok chcem potom vidieť ;) 8-)

 
Publikované : 24/08/2018 12:30 pm
(@tomtom)
Príspevky: 39
Eminent Member
 

ale spomenul som si nato hneď ako som ti odoslal tú správu. sorry, že si sa musel opakovať. aaa viem, že sa to tak hovorí, takže si z toho nič nerobím. aj ja to sem-tam používam :lol: :lol: čo sa týka tej firmy, tak som našiel v najbližšom meste jednu, takže pravdepodobne to budem cez nich riešiť. veď už aj cenovú ponuku mám od nich vypracovnú 8-) 8-)

 
Publikované : 18/09/2018 5:32 pm
irca36
(@irca36)
Príspevky: 38
Eminent Member
 

ahojte ;) ;) je fajn, ze tu je rozbehnuta debata na temu "co na okna" lebo teraz momentalne taku dilemu riesim :/ avsak moja dilema je este komplikovanejsia, kedze byvame v byte a vonkajsie rolety (ktore sa mi velmi pacia) su out :/ vnutorne zaluzie nechcem, lebo to sa mi nepaci a co teda by ste mi odporucili ako tieniacu techniky na okna do bytu?? teraz radte, prosim! fakt neviem, co by dobre vyzeralo a taktiez aj plnilo ucel, som zufala :/:/:/

 
Publikované : 20/09/2018 12:55 pm
(@taxka)
Príspevky: 12
Active Member
 

nebuď zúfala a hlavne hore hlavu ;) ..aj ja bývam v byte a tienenie som si dokázala nájsť a dovolím si tvrdiť, že aj veľmi pekné ;) ..a inak aj mne sa vonkajšie rolety veľmi páčili ale máme smolu, keďže bývame len v bytoch :lol: ...spomínaš, že žalúzie nechceš a čo tak vnútorné rolety alebo plissé rolety?...to si už pozerala?...

 
Publikované : 21/09/2018 4:15 pm



irca36
(@irca36)
Príspevky: 38
Eminent Member
 

snazim sa mat taxka ale niekedy to je tazke :/:/:/ vidis, to som este nepozerala. idem na to :) ty mas ake tienenie? tiez vonkajsie rolety alebo plisse?

 
Publikované : 24/09/2018 1:59 pm
slivka15
(@slivka15)
Príspevky: 34
Eminent Member
 

@simpson oooha, tak som si dobre tipla ;) :) A kdeže ste boli? Pochváľ sa ;) :) Jooj aj ja by som hneď išla! My sme tento rok nikde neboli, keďže sú iné výdavky a dovolenka by sa nám nezmestila do rozpočtu ale je to riadne cítiť, že len stále robíme a neoddychujeme :( Už nech je budúci rok a ideme aj my sa niekde vyvaliť :lol: Budúci týždeň by nám mali prísť, tak potom ti pridám fotku a všetko napíšem, okey? :)

 
Publikované : 25/09/2018 8:56 am
(@taxka)
Príspevky: 12
Active Member
 

irca vonkajšie žalúzie nemám, keďže ako som ti písala, tak tiež bývam v byte...ale ty si sa chcela asi spýtať na tie vnútorné rolety, že?...tak aj na to ti odpoviem, že ani také nemám...dala som si tie plissé roletky, lebo tie sa mi o mnoho viacej páčili a vlastne stále sa mi aj veľmi páčia ;) :) ...mám to aspoň také utúlne v mojom bytíku ;)

 
Publikované : 28/09/2018 11:11 am
Stránka 3 / 23
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..